Bildirim
Bu Adam Bi Harika ( WİLL SMİTH İÇERİR )
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
+1 -
will smith tamam da oğlu ne iğrenç itici birşeydir arkadaş -
Will smith harika gerçekten. Çocuğuyla çocuk olabiliyor ve bu da çocuğunun ne kadar iyi gelişebilmesini gösteriyor. Kızı da şarkıcı ayrıca. Şanslı olmak böyle bir şey sanırım, çocuğun boyu da uzun o yaşta, babadan her şeyi kapıyor. -
yok ya öyle deme ondada çok yetenek var :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ^Jazz
yok ya öyle deme ondada çok yetenek var :D
herşeyi yapan milleti çoşturan Will Smith oğlundaki havaya bak bana çok itici geldi.Will Smith'in oğlu değilde sıradan bir vatandaş olan Billy'in oğlu olsaydı o programın kapasından geçemezdi -
Doğru söylüyorsun ama oğlununda filmlerini izleyince bi sempati duyuluyor ve yaptığı davranışlar itici gelmiyor :) -
Ben Robot-I am Legend -
ben 14 yaşında 170 im o 15 neresi uzun -
çocuğun gözleri ile kaşları arasında ki mesafeyi ali ağaoğlu görse hemen gökdelen diker -
Siz will smith ve oglunun penalti cekislerini izleyin youtube yazinda yetenek gorun. Hayatimda bu kadar igrenc futbol kabiliyeti olan iki insan gormedim. Topa vuramiyorlar bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
çocuğun gözleri ile kaşları arasında ki mesafeyi ali ağaoğlu görse hemen gökdelen diker
-
quote:
Orijinalden alıntı: ^Jazz
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
çocuğun gözleri ile kaşları arasında ki mesafeyi ali ağaoğlu görse hemen gökdelen diker
-
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
will smith tamam da oğlu ne iğrenç itici birşeydir arkadaş
ne o nüfusunamı alacan sm=s19.gif]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 10 Aralık 2013; 15:10:47 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spielberg
Siz will smith ve oglunun penalti cekislerini izleyin youtube yazinda yetenek gorun. Hayatimda bu kadar igrenc futbol kabiliyeti olan iki insan gormedim. Topa vuramiyorlar bile.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X