Şimdi Ara

Bu Adam Bi Harika ( WİLL SMİTH İÇERİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamda olmayan yetenek yok
    Oğlunuda yetiştiriyor.

• +1
  • will smith tamam da oğlu ne iğrenç itici birşeydir arkadaş
  • Will smith harika gerçekten. Çocuğuyla çocuk olabiliyor ve bu da çocuğunun ne kadar iyi gelişebilmesini gösteriyor. Kızı da şarkıcı ayrıca. Şanslı olmak böyle bir şey sanırım, çocuğun boyu da uzun o yaşta, babadan her şeyi kapıyor.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    yok ya öyle deme ondada çok yetenek var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Jazz

yok ya öyle deme ondada çok yetenek var :D

herşeyi yapan milleti çoşturan Will Smith oğlundaki havaya bak bana çok itici geldi.Will Smith'in oğlu değilde sıradan bir vatandaş olan Billy'in oğlu olsaydı o programın kapasından geçemezdi
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun ama oğlununda filmlerini izleyince bi sempati duyuluyor ve yaptığı davranışlar itici gelmiyor :)
  • Ben Robot-I am Legend
  • Narthyard N kullanıcısına yanıt
    ben 14 yaşında 170 im o 15 neresi uzun
  • çocuğun gözleri ile kaşları arasında ki mesafeyi ali ağaoğlu görse hemen gökdelen diker
  • Siz will smith ve oglunun penalti cekislerini izleyin youtube yazinda yetenek gorun. Hayatimda bu kadar igrenc futbol kabiliyeti olan iki insan gormedim. Topa vuramiyorlar bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

çocuğun gözleri ile kaşları arasında ki mesafeyi ali ağaoğlu görse hemen gökdelen diker

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Jazz

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

çocuğun gözleri ile kaşları arasında ki mesafeyi ali ağaoğlu görse hemen gökdelen diker

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

will smith tamam da oğlu ne iğrenç itici birşeydir arkadaş

ne o nüfusunamı alacan sm=s19.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 10 Aralık 2013; 15:10:47 >
  •  Bu Adam Bi Harika ( WİLL SMİTH İÇERİR )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Siz will smith ve oglunun penalti cekislerini izleyin youtube yazinda yetenek gorun. Hayatimda bu kadar igrenc futbol kabiliyeti olan iki insan gormedim. Topa vuramiyorlar bile.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.