Şimdi Ara

BU 6800XT OLAYI NEDİR ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEÇENLERDE BIR BILGISAYAR FIRMAISNDA GORDÜM PEGASUS 6800XT 256 MB 256BİT PCIE GUZEL BİR KARTA BENZİYOR ADAMA SORDUM BUNLAR YENI GELDİ BENDE BILMIYORUM ÖZELLİKLERİNİ FALAN DEDİ NASIL BİR KART ALINIRMI SİZCE 6800 LE DEN DAHAMI İYİDİR FİYATIDA 190$+KDV DEDİLER PEGASUS MARKAISNIDA İLK DEFA DUYDUM ÖBÜR MARKALARIN BOYLE BIR KARTI YOK

• 6800le den daha iyi olduğu kesin,ama markası daha önce hiç forumlarda okumadığım marka ,bi garip , pegasus power supply üreten bi firmaydı ama başka ne ürünleri var bilmiyodum,ekran kartı da yapmışlar ama diyceğim oki uzak dur üzerinde LE yazan ürünlerden!!!
  • dostum o kartı bena aldım kullanıyorum.kartın markası pegasus deil geforce sadece pegasus uzerine kendi firmasının adını yapıştırmış.kutunun uzerinde çok küçük bi pegasus ismi yapıştırmışlar pegasus olmuş.onemli olan chipsettir oda 6800 geforce.kartın kaldıramadığı bi oyun şuanda yok ama 3dmark05 puanı 3760 zannedersem driver problemimden kaynaklanıyor yoksa fiyat olarak çok uygun kaliteli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbayrak -- 4 Ocak 2006 16:10:12 >
  • SAGOLUN ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN BENDEDE LEADTEK A6600 VAR SU ANDA KULANDIGIM İŞLEMCİDE P4 2.66 3D MARK 05 TEN 2980 PUAN ALIYORUM PEKTE FARK YOKMUS ARADA BEN DEMEKKİ GFORCE 7 SERİSİNİN YENI KARTLARINI BEKLIYCEM 7600 GİBİ AMA BU KARTINDA 256MB 256 BIT OLMASI ÇOK GUZEL

HBAYRAK DOSTUM BU KARTIN GPU VE RAM HIZI NEKADAR VE UZERINDEKİ RAMLER KAÇ NS. YE BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM
  • Yanlış düşünüyorsun. MSI NX6800GS ile 6000 üzerinde puan alıyorum 3DMark05'te.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Yanlış düşünüyorsun. MSI NX6800GS ile 6000 üzerinde puan alıyorum 3DMark05'te.

guzel puan da fiyat kaçpara arkadaşım yazarsan sevinirim...Ben 200$ a aldım...
    'SUPERMAN' buakşam bakarım arkadaşım ok yarın yazarım sana aklımda yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbayrak -- 5 Ocak 2006 11:31:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu GB Olayı ne işe yarar?
    18 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar bu nedir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vga memoryclock:1.0 ghz
    vga core clock:12.8 mhz
    Superman arkadaşım bunlar yetirli olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbayrak -- 6 Ocak 2006 10:06:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.