Şimdi Ara

BU 6 GAMER MOUSETAN HANGİSİNİ ALMALIYIM?-BUGÜN SİPARİŞ EDİCEM,ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal A4Tech marka alıcam ancak hangi modelini alacağıma bir trlü krar veremedm. Lütfen yardmcı olun bugün sipariş edicem..

A4 750BK:
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=A4TXL-750BK

A4 750BH
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=A4TXL-750BH

A4 740K
    http://www.gameekstra.com/A4-TECH-XL-740K-LASER-GAMER-MOUSE-YILAN-DESENLI-OYUNCU-FARESI,PR-412.html

A4 750BF
    http://www.gameekstra.com/A4-TECH-XL-750BF-HAKI-DESEN-2500dpi-GAMER-MOUSE,PR-1918.html

A4 760H
    http://www.gameekstra.com/A4-TECH-XL-760H-3600dpi-LASER-GAME-MOUSE,PR-1316.html

A4 755K
    http://www.gameekstra.com/A4-TECH-XL-755K-SIYAH-3600dpi-OSCAR-LASER-GAMER-MOUSE,PR-713.html

HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ? SEBEBİ İLE BELİRTİRSENİZ DAHA GÜZEL OLUR

Fiyatları birbirine yakın. Mouse; cpu,vga,ram vs. parçalar gibi sürekli değiştirilen bir parça değil. Bu yüzden almışken keseme uygun olan en iyisini almayı düşünüyorum.

Herkesin yorumunu bekliyorum,şimdiden teşekkürler

• mouse kadar mousepad da önemlidir..
    şu mouse-pad setini almak daha mantıklı olur bence..
    ağırlık ayarlaması da var..
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=FireGliderBundle
  • Önerin için teşekkür ederim. Hakikaten güzel pad. Yalnız alacağım mousetan bile pahalı Mouse pad alacağım ancak 20 belki 30TL civarı bir fiyattan.

Önce bir mouseu alayım da ondan sonra padi alırım inşallah

Peki hangi mouseu tavsiye edersin? Neden?

Mouseu daha çok kullanacağım alanlar:FPS oyunları,internet. Ve radyo-tv-snema okumaya başlıycam bu yıl. Belki 2.sınıftan sonra yani hazrlıkla brlikte 3 yıl sonra rts bölümnde görsel iletişim tasarımın seçersem burda da kullanablceğm düzeyde mouse olrsa iyi olr. Ancak tasarım seçp-seçmyceğm belli değl daha önümzde 3 yıl var. Ve öncelikli olarak FPS oynlarına göre tavsiyede bulunursan sevinirm

• verdiğim link sadece mousepad değil
    gayet güzel bir oyuncu mouse+mousepad fiyatı =70 tl
    itersen kafanda mouse 50 tl mouse pad 20tl diye düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_007

Önerin için teşekkür ederim. Hakikaten güzel pad. Yalnız alacağım mousetan bile pahalı Mouse pad alacağım ancak 20 belki 30TL civarı bir fiyattan.

Mouseu daha çok kullanacağım alanlar:FPS oyunları,internet. Ve radyo-tv-snema okumaya başlıycam bu yıl. Belki 2.sınıftan sonra yani hazrlıkla brlikte 3 yıl sonra rts bölümnde görsel iletişim tasarımın seçersem burda da kullanablceğm düzeyde mouse olrsa iyi olr. Ancak tasarım seçp-seçmyceğm belli değl daha önümzde 3 yıl var. Ve öncelikli olarak FPS oynlarına göre tavsiyede bulunursan sevinirm

Hocam elinde g500 veya DA V2 veya benzer fare olsun duzgun bir yuzeyde kullanmadiktan sonra verim alamazsin ki mouse pad e de butce ayirmani oneririm

• a4tech XL-747H öneririm. şuan kullanıyorum gayet memnunum.
  • 755k kanimca tartismasiz en iyi a4 tech mouse. Tum a4 tech modelleri zaten yakin ergonomiye sahip. Bu, gereksiz ve kotu gorunumlu alev/yilan goruntusu olmayan ve acayip kullanisli macrolar atamaya yarayan ekstra tuslu bir model. Mesela yandaki o turuncu tusa melee atak atarsan isin acayip koyaylasiyor. Reload-sprint-burst fire macrolari atayabilirsin her tarafa. Ayni zamanda mmo icin de birebir. Fanboyluk olacak ama, 755k yi razer mamba ya bile degismem, olursa razer naga olur, onda da yan tuslar ergonomik degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • razer mause alırsan hiç sorun yaşamazsın

www.gameekstra.com burdan bulabilirsin
  • A4 750BK kullanıyorum, tavsiye ederim. mousepad de ise razer 1 numaradır
  • A4 TECH XL-760H 3600dpi LASER GAME MOUSE

yada sonuncusu . bide x7 mousepad alırsan tam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

verdiğim link sadece mousepad değil
    gayet güzel bir oyuncu mouse+mousepad fiyatı =70 tl
    itersen kafanda mouse 50 tl mouse pad 20tl diye düşünebilirsin

Bi an fark etmemişim açıkçası daha önce duyduğum bir marka değil,ancak forumda senin gayet güzel tavsiyelerini gördüm. Ayrıca mouseun görünümü baya şekil Gerçi görünümü benim için çok önemli değil,önemli olan performansı. Bu mouseun özellikleri de oldukça güzel bu ürünü de sepetime ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_007

Önerin için teşekkür ederim. Hakikaten güzel pad. Yalnız alacağım mousetan bile pahalı Mouse pad alacağım ancak 20 belki 30TL civarı bir fiyattan.

Hocam elinde g500 veya DA V2 veya benzer fare olsun duzgun bir yuzeyde kullanmadiktan sonra verim alamazsin ki mouse pad e de butce ayirmani oneririm

Haklısın. A4 Tech X7 nin çift taraflı padi var. 35TL falan sanırm. Bi yüzeyi prüzsz fps içn ideal. Diğer yüzey prüzlü tasarm,çizim içn ideal. Senin önerebileceğin pad varsa yazarsan sevinirm

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

a4tech XL-747H öneririm. şuan kullanıyorum gayet memnunum.

A4 Techin sitesinden tüm modellere baktım. Açkçası dkkatimi çeken bi mouse oldu. Ancak bi mğaza veya sitede görmş değilm ve artılarını,özellklerini falan yazarsan sevinrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

755k kanimca tartismasiz en iyi a4 tech mouse. Tum a4 tech modelleri zaten yakin ergonomiye sahip. Bu, gereksiz ve kotu gorunumlu alev/yilan goruntusu olmayan ve acayip kullanisli macrolar atamaya yarayan ekstra tuslu bir model. Mesela yandaki o turuncu tusa melee atak atarsan isin acayip koyaylasiyor. Reload-sprint-burst fire macrolari atayabilirsin her tarafa. Ayni zamanda mmo icin de birebir. Fanboyluk olacak ama, 755k yi razer mamba ya bile degismem, olursa razer naga olur, onda da yan tuslar ergonomik degil.

Bu 6 model arasından bni en çok cezbeden 755K ardından da 760H oldu. 755in 10 tuşu var gerçi hepsini kllanrmym blmyorm Bnce alevli ve 760H görünümü etkileyici ancak benim için önemli olan performansı,kullanımı. Razer modelleri inceledim,çok güzel ancak pahalı.

Şu an A4 Tech optik mouse kllanıyorm memnunm. Ancak yeni pc alıcam ve monitör,hoparlör harici her şeyi dğştrcem. Almşken lazer alaym dyorm. Razerın A4e yakn fyatlı şu modelleri var:

Razer Diamond:
    http://www.gameekstra.com/RAZER-DiAMONDBACK-1600-DPI-MAGMA-GAMER-MOUSE,PR-865.html

Razer Salmosa:
    http://www.gameekstra.com/RAZER-SALMOSA-3G-infrared-1800-dpi-Gaming-Mouse,PR-859.html

Ancak bnlar 1600 ve 1800 dpi. A4 3600 dpi. Açkçası bu dpi nedr,lazer mouse alrken neye bakmak lazm blmyorm. 1 yıldr öss dolayısyla pc ile çok fazla haşr neşr olmadm. Bu razerlar için ne dersn? 1800 de yterli olucaksa razer çok daha kalite A4e göre. Ancak fiyat/performans olarak da A4 Tech

@akindemirok

teşekkür ederim önern için Razerlara baktm fyat olarak braz yüksek. Ancak bu 2 modeldn biri olablr. Sn ne dersn?

@tarık_34

önern için saol Hoşuma gden ve dğer mouselara göre de 10TL de olsa daha ucz bi model. Artılar,özellkleri nedr braz anlatrsan sevirnm

@trk.

Yukarda da yazdğm gbi bu 6 modeldn en çok düşündüğüm 2li. Mouse padi de aynen X7 dşünüyorum. Benzer görşteyz, önerin için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire_1905 -- 8 Ekim 2010; 10:29:32 >

• YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Dün hakkaten sipariş vericektm ancak benim pcnin kasayı alacak olan adam vazgeçti Peşin alıcaktm kasanın tüm bleşenlerini 1300e. Ancak 400-450 açık var. Bu yüzden de bir süre daha beklemek zorndaym

Dün kasanın içini temzleme,fan,güç kaynağı vs. değişmyle uğraştğm 35TL de masraf ettm Yani pcyi açamadığım için cevap yazamadm kusura bakmayn. Eğer sorduğum sorulara cevap verirseniz çok güzel olur

Ayrıca konuyu yeni okuyan forumdaşlardan da yardm bekliyorum

• diamond back olablir biraz hafif kibar mause salmosa ona göre birazdaha agır ve farklı ama 2sinide onerırıım begenırsın
  • http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=deletepending&m=488679
    quote:

Orijinalden alıntı: akindemirok

diamond back olablir biraz hafif kibar mause salmosa ona göre birazdaha agır ve farklı ama 2sinide onerırıım begenırsın

Tamam A4Teche göre daha kalite. Ancak özellk olark geride. Ve mouselarla ilgili çok fazla bilgm yok. Bu dpi nedr? Ve bşka hangi özellklere bkmak lazm? Belrtirsenz sewinrm

• Hocam dpi, tanımını yanlış hatırlamıyorsam inç başına tarama oranı gibi birşeydi. Örnek vermek gerekirse bendeki XL-755K 3600 dpi ama ben 1800 de kullanabiliyorum. 3600 yapınca imlecin 1440x900 monitörün bir tarafından diğer tarafına gitmesi için mouse u yaklaşık 1.5 santim kadar oynatmak yeterli oluyor. Haliyle aşırı hassaslaşıyor. 5600 lük mouse lar da var ama bence çok gereksiz, o kadar hassaslığa alışabilen var mıdır bilemiyorum.

Zaten görmüş olacağın üzere FPS oyunları için dizayn edilmiş mousepad ler devasa boyutlarda, bu da demek oluyor ki çoğu fps oyuncusu düşük dpi da kullanıyor mouse larını. Çünkü 3600 dpi da kullanan bir adama 10x10 luk bir mousepad bile yetebilir.

Mouse alırken dikkat edebileceğin noktalar marka, malzeme kalitesi, ergonomi ve kullanım amacı olabilir. Mesela dediğim gibi, bende XL-755K var ve 360 liralık Razer Mamba verseler değişmem. (Değişirim de, mambayı kutuyu açmadan satar, gene 755K alır, artan parayla da Lycosa klavye alırım. ) Çünkü yan taraftaki extra 5 tuş benim işimi acayip kolaylaştırıyor. Mesela örnek vermek gerekirse MW2 oynarken yandaki kırmızı tuşa melee atak atamıştım ve tactical knife ile çok çok seri adam öldürebiliyordum, eller kötürüm olmadan. Ayrıca etrafındaki 4 tuşta da, granade, reload, sprint ve special granade ayarlıydı. 3x tuşuna da kendim macro yazmıştım, TAR ile burst fire yapması için, FAMAS gibi kullanıyordum TAR'ı.

Yani diyeceğim odur ki, bana kalırsa bir A4 Tech in bir Razer dan tek farkı görüntüsüdür. İnan bana, Deathadder da kullandım (benim değildi) ve aradaki fiyat farkına değecek bir artısı yok bana göre. Ne bileyim, klavyeye para verirsin, Razer Lycosa parayı sonuna kadar hak eder mesela, keza Razer Vespula gibi bir mousepad de parayı hak eder, ama mouse durumunda A4 Tech ler dışında mouse almak çok da gerekli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Hocam dpi, tanımını yanlış hatırlamıyorsam inç başına tarama oranı gibi birşeydi. Örnek vermek gerekirse bendeki XL-755K 3600 dpi ama ben 1800 de kullanabiliyorum. 3600 yapınca imlecin 1440x900 monitörün bir tarafından diğer tarafına gitmesi için mouse u yaklaşık 1.5 santim kadar oynatmak yeterli oluyor. Haliyle aşırı hassaslaşıyor. 5600 lük mouse lar da var ama bence çok gereksiz, o kadar hassaslığa alışabilen var mıdır bilemiyorum.

Zaten görmüş olacağın üzere FPS oyunları için dizayn edilmiş mousepad ler devasa boyutlarda, bu da demek oluyor ki çoğu fps oyuncusu düşük dpi da kullanıyor mouse larını. Çünkü 3600 dpi da kullanan bir adama 10x10 luk bir mousepad bile yetebilir.

Mouse alırken dikkat edebileceğin noktalar marka, malzeme kalitesi, ergonomi ve kullanım amacı olabilir. Mesela dediğim gibi, bende XL-755K var ve 360 liralık Razer Mamba verseler değişmem. (Değişirim de, mambayı kutuyu açmadan satar, gene 755K alır, artan parayla da Lycosa klavye alırım. ) Çünkü yan taraftaki extra 5 tuş benim işimi acayip kolaylaştırıyor. Mesela örnek vermek gerekirse MW2 oynarken yandaki kırmızı tuşa melee atak atamıştım ve tactical knife ile çok çok seri adam öldürebiliyordum, eller kötürüm olmadan. Ayrıca etrafındaki 4 tuşta da, granade, reload, sprint ve special granade ayarlıydı. 3x tuşuna da kendim macro yazmıştım, TAR ile burst fire yapması için, FAMAS gibi kullanıyordum TAR'ı.

Yani diyeceğim odur ki, bana kalırsa bir A4 Tech in bir Razer dan tek farkı görüntüsüdür. İnan bana, Deathadder da kullandım (benim değildi) ve aradaki fiyat farkına değecek bir artısı yok bana göre. Ne bileyim, klavyeye para verirsin, Razer Lycosa parayı sonuna kadar hak eder mesela, keza Razer Vespula gibi bir mousepad de parayı hak eder, ama mouse durumunda A4 Tech ler dışında mouse almak çok da gerekli değil.

102' ekranda 82' ekranda fps oynayan varsa buyrun alsın en fazla dpi olanı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.