Şimdi Ara

bu 3 psu arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aslında kararımı lc power taunusdan yana önceden vermişdim ama stokda olan bi yer bulamadım bu arada almayı düşündügüm sistemde degşiklikler oldu ve yine psuda kararsız kaldım
    FSP BLUESTORM II 500W PSU
    Lc-Power 560W Taurus PSU V2.0
    LC6550 Super Silent 550W V2.0
    lc powerın 560wlık modelini almayı düşünüyorum ama firebaldaki fiyatı mavideki 550w olandan 40 lira daha fazla 10w lık bi fark için degermi diyorum öte yandan bazı arkdaşlar fsp bluestorm hakkında çok ii yorumlar yapmışlar yanlız sisteme ilerde yapmayı düşündügüm eklemelerle EN FAZLA 480w gibi bi gereksinim hesapladım bu yüzden 500w olması beni düşündürüyo
    yardımlarınızı bekliyorum

• lc power 560 wat taurus ordaki en kaliteli psu taurus un standart 550 wat lc den farkı üstündeki fanın inanılmıycak derecede sesiz olması
  • bende onu düşünüyordum zaten ama şu 12v olayını pek anlamadım bundaki uygunmudur
    birde ürünü birtek firebal antalya bayiisinde buldum ama ben taksitli almayı düşünüyordum telefonla nasıl olacak o iş açıkçası pek güvenmek istemiyorum
    üstelik mavidekiyle arasındaki 40 lira farka degermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyto66

bende onu düşünüyordum zaten ama şu 12v olayını pek anlamadım bundaki uygunmudur
    birde ürünü birtek firebal antalya bayiisinde buldum ama ben taksitli almayı düşünüyordum telefonla nasıl olacak o iş açıkçası pek güvenmek istemiyorum
    üstelik mavidekiyle arasındaki 40 lira farka degermi

bana sorarsan değer imzedaki sisteme bak lc power 550 wat düz modeli kullanıyorum frebal a güvenebilirsin ancak şu an sistemdeki fanların azda olsa ses yapıyosa düz modeli al hiç ses yapmıyosa sesizliği bozmamak adına taurus u tercih et
    yanlış anlaşılmasın lc power in düz modelide sesizdir ama azda olsa sesi duyarsın

• walla sistemi degiştirecegim için bişi diyemiyorum ses konusunda şu an oldukça sesli (işlemci fanı durduk yere 3000 rpmleri buluyo) ama sistemi degiştirince nasıl olur bilemem yanlız feel kasadaki 3 tane 80lik fan bile oldukça ses çıkarıyodur şu an onca sesin arasında hissedilmese bile lc powerın bu iki modeli arasında fan sesi dışında hiçmi fark yok ya
  • Lc Power fiyatı ve verdiği güç sebebiyle alınması en mantıklı olan psu. Tercihini ondan yana kullanmalısın. Şimdiden hayırlı olsun.
  • taunusdaki 12v 15a 12v 14a çıkışları yeterlimidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.