Şimdi Ara

Bu 3 Kitap Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 2. defa hazırlanıyorum. Matematik ve fizik temelim sağlam, geometri ise çok kötü. Buna göre yorumlarsanız sevinirim

Karekök ygs soru bankası - Karekök Geometri 0 - Palme Ygs fizik soru kitabı

bunları düşünüyorum,başka öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 26 Eylül 2016; 20:41:16 >

• up
  • karekök geo. 0 var bende 3-4 test hariç bomboş duruyor.Hiç 0 yazdığına falan bakma :D aldım ulan dedim siz adamla dalga mı geçiyorsunuz hadi hepsini geçtim çözümleri yok o zorluğuna karşı.Sana tavsiyem birey gelişim serisi b al (istersen a da al adan sonra b çöz).Çözümleri var android üzerinden en azından birey cepte ile.

Bu arada bireyin b serisi ile aynı zorlukta geldi bana.Ben bireyin çözümleri lduğu için birey b çözüyorum.(tam olarak eis b aslında ama bireyin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezios

karekök geo. 0 var bende 3-4 test hariç bomboş duruyor.Hiç 0 yazdığına falan bakma :D aldım ulan dedim siz adamla dalga mı geçiyorsunuz hadi hepsini geçtim çözümleri yok o zorluğuna karşı.Sana tavsiyem birey gelişim serisi b al (istersen a da al adan sonra b çöz).Çözümleri var android üzerinden en azından birey cepte ile.

Bu arada bireyin b serisi ile aynı zorlukta geldi bana.Ben bireyin çözümleri lduğu için birey b çözüyorum.(tam olarak eis b aslında ama bireyin)

hocam seviyesi üst seviye değilde kötü seviede bir adamı adam eder abarttığınız kadar boş bir kitap değil ben 11. sınıfta geodan 9 aldığım sınav var, iki dönem düz geçtim geodan 11de 12de karekök 0 çözdüm sadece lys 17 net ve lys konularını bilmiyordum. Ayrıca benim gibi olan adam birey bden başlarsa geo hayatı başlamadan biter kademe kademe yükselmesi lazım

• sanırım anlamadınız karekök geo 0 a boş kitap demiyorum gardaşım.Aksine 0 ile alakası olmadığını düşünüyorum.Ne bileyim başlangıç için daha güzel kitaplar var mesela okyanusun 40 adım mı ne öyle bir şeyi var.Benim geometri berbat,temel yok karekök 0 çözemedim,eis b(yani birey b gibi) çözebiliyorum.Çözümlerinin olması çok büyük avantaj.Çözümlü kitap alında ne alırsanız alın diyeyim en son :D
  • bir de şöyle bir şey birey çözümlerini çıkardı tüm kitaplarının neredeyse A-B-C.Ama gel gelelim bu palme ile karekök hala ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Biz de değer verip çözümlerine uraşanlara değer vermeliyiz.Mesela karekökün bazı kitapları çözen adamda var ama karekök 0 hiçbiyerde yok birsürü soru yapamıcan bırakıcan.Ben öyle yaptım çözümler olunca mis oluyo :D
  • ezios kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende o durumdayım. Birey dersanesine gidiyorum geometri 0 eisten başladık bakalım föylerin çözümleri olduğunu bilmiyordum,öğrendiğim süper oldu. Teşekkür ederim. :) ne diyorsunuz adam akıllı çalışma ile föyler ve birey b bitirmek ile lys geometri de 3-5 net gelir mi? Bir de matematik tavsiyelerinizi isterim. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezios

sanırım anlamadınız karekök geo 0 a boş kitap demiyorum gardaşım.Aksine 0 ile alakası olmadığını düşünüyorum.Ne bileyim başlangıç için daha güzel kitaplar var mesela okyanusun 40 adım mı ne öyle bir şeyi var.Benim geometri berbat,temel yok karekök 0 çözemedim,eis b(yani birey b gibi) çözebiliyorum.Çözümlerinin olması çok büyük avantaj.Çözümlü kitap alında ne alırsanız alın diyeyim en son :D

aa hocam kusura bakma ben çok basit diyorsun sandım ah şu türkçeyle derdimi çözsem paragraf okurkende aynısı oluyor kusura bakma hocam

• @ezios sağolun hocam öneri için. o kitabada bir bakayım.

@Ananas1998 karekök 0 aldım diyelim. bitince hangi kitabı önerirsiniz.bir üst seviye olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

@ezios sağolun hocam öneri için. o kitabada bir bakayım.

@Ananas1998 karekök 0 aldım diyelim. bitince hangi kitabı önerirsiniz.bir üst seviye olarak

hocam ben karekök 0 bitirdim geçen sene şuan mezunum, güray küçük fasikülleri çözüyorum ve geomda gerçekten büyük bir değişim var geoda adam olmaya başlıyorum bence hocam karekök 0 alın, bitinc bir de güray alın çok zorlayıcı oalcaktır ama güray hem fasikül hem soru bankası gibi yeterli bir kitap ben şuan güray + ekstrem lys geo sb kullanıyorum ki ekstrem denen kitabı tekrar testleri için kullanıyorum ve baya seviyesi üst seviye bir kitap o aradaki makası güray kapatıyor o kitaba hazırlıyor karekök 0 + güray çözebilirseniz baya gelişirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bosmesguliyet

Aynen hocam bende o durumdayım. Birey dersanesine gidiyorum geometri 0 eisten başladık bakalım föylerin çözümleri olduğunu bilmiyordum,öğrendiğim süper oldu. Teşekkür ederim. :) ne diyorsunuz adam akıllı çalışma ile föyler ve birey b bitirmek ile lys geometri de 3-5 net gelir mi? Bir de matematik tavsiyelerinizi isterim. :))

bizde okulda eis föylerini kullanıyoruz toplam 500 tl ye aldık.Eis soru banksaı falan da var mezun musunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.