Şimdi Ara

Bu 3 Android Telefon Arasında Kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben daha öncede android telefonlar hakkında mesaj yazmıştım ama artık karar verdim bu 3 telefondan birini alıcam...
    Sizce bu 3 telefondan hangisi oyun , video , müzik , kamera , tasarım vs. (özellikle oyun konusunda çok iyi olacak çünkü 1.5-2 sene falan kullanıcam telefonu)

1. Samsung Galaxy R i9103 ( 1ghz tegra 2 , 1gb ram, 8gb depolama alanı , gpu'sunu bilmiyorum)
    2. Samsung Galaxy S Plus i9001 (1.4 ghz scorpion işlemci , 512mb ram , 8bg depolama , andreno 205 gpu)
    3. Lg Optimus Black (Bu telefonuda kullanalar çok övüyo çok beğenmişle... cortex a8 işlemci , 512mb ram , 1gb depolama , Powervr sgx 530 işlemci)

Sizce bu 3 telefondan hangisini almalıyım ? 1.5-2 sene kullanıcam ona göre yorum yaparsanır sevinirim...

ayrıca s plus 9mm ve nova 2 yi açmıyormuş bu doğrumu ?
    kullanım olarak hangi telefon daha iyi ?
    Kullanıcılar + ve - yönlerini yazarlarsa sevinirim...
    Galaxy R kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum...
    galaxy r ın işlemcisi normalde 500mhz imiş çift çekirdekli olduğu için 1ghz oluyormuş ve malesef oyunlar onu 500mhz olarak görüyormuş bu doğrumu?
    Galaxy R'a zor bulunuyor diyorlar.. Onu bulamazsam bu iki telefondan hangisini almalıyım...?
    Galaxy r iyi bir telefon mu ? (özellikleri çok iyi gözüküyo)

Sizin yorumlarınızı da bekliyorumm... Oyun konusunda ise hiç bir oyunda sorun çıkartmadan oynatacak bi telefon arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melez_Prens -- 3 Kasım 2011; 7:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melez_Prens

Merhaba arkadaşlar...

Ben daha öncede android telefonlar hakkında mesaj yazmıştım ama artık karar verdim bu 3 telefondan birini alıcam...
    Sizce bu 3 telefondan hangisi oyun , video , müzik , kamera , tasarım vs. (özellikle oyun konusunda çok iyi olacak çünkü 1.5-2 sene falan kullanıcam telefonu)

1. Samsung Galaxy R i9103 ( 1ghz tegra 2 , 1gb ram, 8gb depolama alanı , gpu'sunu bilmiyorum)
    2. Samsung Galaxy S Plus i9001 (1.4 ghz scorpion işlemci , 512mb ram , 8bg depolama , andreno 205 gpu)
    3. Lg Optimus Black (Bu telefonuda kullanalar çok övüyo çok beğenmişle... cortex a8 işlemci , 512mb ram , 1gb depolama , Powervr sgx 530 işlemci)

Sizce bu 3 telefondan hangisini almalıyım ? 1.5-2 sene kullanıcam ona göre yorum yaparsanır sevinirim...

galaxy r ın işlemcisi normalde 500mhz imiş çift çekirdekli olduğu için 1ghz oluyormuş ve malesef oyunlar onu 500mhz olarak görüyormuş bu doğrumu?
    Galaxy R'a zor bulunuyor diyorlar.. Onu bulamazsam bu iki telefondan hangisini almalıyım...?

Sizin yorumlarınızı da bekliyorumm... Oyun konusunda ise hiç bir oyunda sorun çıkartmadan oynatacak bi telefon arıyorum...

nova2 nedir anlamadım. ama benim sana tavsiyem galaxy plus olacak. r de güzel tel teknosada fiyatı 1399 sitesinden bakabilirsin. o 500mhz olayıda kim bombalamış bilmiyorum ama mantıksızca sallamışlar.hiç öyle şey olurmu ya. bu telefona pek kimse sahip olmadığından bu forumda pek tavsiye bekleme. sana iki tel tavsiye ederim. galaxy s plus ve galaxy w.

• Bu oyunları kasmadan-takılmadan oynatsın yeter... (fakat 2 yıl dayanacak bi telefon istiyorum)

oyunlar ;

nova 2
    9mm
    pes 11
    real football 11
    spiderman total mayhem
    gangster 2
    shift
    asphalt 6
    sleepy jack
    dead space hd
    shadow guardian hd
    assassins creed hd
    fast five hd
    modern combat 2
  • O değilde ben AMOLED ekranı sevemedim.
    Bana çok doygun geliyor ve beyazlarda kim ne derse desin sıkıntı var.
    Sırf bu nedenlerden dolayı i9103 ü internette görür görmez telpa'ya sordum.
    Henüz getirmediler ama teknosa getirdi. 1000 adet. Şimdilik stoklarda mevcut.
    Ben gidip deneyin 9001 ile karşılaştırın derim. İkisi de var teknosa da. Beğendiğinizi alın.
    Bence hepsi güzel telefon.
  • ben galaxy r ı seçmeni öneririm sonuçta tegra 2 var oyun için birebir.
  • bu 3ü arasında bence lg ye yönelme daha gingerbread güncellemesini çıkartmadılar...

galaxy r iyi seçim olabilir...
  • En önemlisi bu işe ayıracağınız maksimum bütce ve ürünü netten alabilir misiniz? Yoksa alabileceğiniz belli yerler var mı? Bunlara ayrıntılı olarak cevap verirseniz size daha iyi öneri yapmaya çalışırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şimdilik 2.el olarak almayı düşünüyorum.Bütçe de max. 900 tl...
    Arkadaşlar yorumlarınızda lütfen şunuda göz önünde bulundurum ; Bu tel. bana 1.5-2 yıl gidecek.
    En üstte yazdığım oyunlarıda kasmadan-takılmadan oynatsın yeter...
    Galaxy R fazla bulunmuyo diyolar o yüzden onu bulamazsam galaxy s plus aldırırım büyük ihtimal...

Sizce Galaxy r yada galaxy s plus iyi bir seçim olur mu? (hangisi daha uzun süre dayanır...)

Sizce hangisini almalıyım...?
  • quote:

Ben şimdilik 2.el olarak almayı düşünüyorum.Bütçe de max. 900 tl...
    Arkadaşlar yorumlarınızda lütfen şunuda göz önünde bulundurum ; Bu tel. bana 1.5-2 yıl gidecek.
    En üstte yazdığım oyunlarıda kasmadan-takılmadan oynatsın yeter...
    Galaxy R fazla bulunmuyo diyolar o yüzden onu bulamazsam galaxy s plus aldırırım büyük ihtimal...

Sizce Galaxy r yada galaxy s plus iyi bir seçim olur mu? (hangisi daha uzun süre dayanır...)

Sizce hangisini almalıyım...?

galaxy r daha uzun gider.. sonuçta çift çekirdekli...
  • eger paran varsa vatan bilgisayarda bazen yuzde yirmibes indirim oluyor galaxy s2 al yaklasik 1400 liraya geliyor yaklasik plasla ayni fiyata geliyor senin begendigin üç telefon icinde de benim tavsiyem glx plas öneririm tabiki karar senin
  • Samsung Galaxy S Plus i9001 (1.4 ghz scorpion işlemci , 512mb ram , 8bg depolama , andreno 205 gpu)
    her ikisinide kullandım S pLus daha performanslı oyunlarda
  • Galaxy R bu durumda iyi seçim olur fakat 900TL fiyatından bulmanız çok zor, zaten sıfırını bile almıyor insanlar Galaxy S II varken.

Siz bu ürünleri ikinci el alacağınıza alttaki siteden direkt sıfır Galaxy S alın daha iyi, en azından kafanız rahat olur.

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s-i9000/
  • quote:

Merhaba arkadaşlar...

bencede galaxy r

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.