Şimdi Ara

Bu 2 sistemden hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba daha öncede konu açmıştım bu amd sistemi toplamıştım ancak biri amd biri intel diyor bende hangisini alacağıma karar veremedim yardım edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
     Bu 2 sistemden  hangisini alayım Bu 2 sistemden  hangisini alayım

• i3 yerine amd bence
  • ekran kartını asus almayın. artifact sorunu yüzünden kimsenin asusa güveni kalmadı. özellikle r9 280x de çuvalladılar. sapphire alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremakdmr1

ekran kartını asus almayın. artifact sorunu yüzünden kimsenin asusa güveni kalmadı. özellikle r9 280x de çuvalladılar. sapphire alın.

Tamam bilgilendirdiğin için sağol ekran sapphire marka alıcam. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B7E1FD1F -- 1 Ocak 2015; 22:19:04 >
  • ikisinide alma. ikiside olmamış hocam.sanırım bütçeniz monitör dahil 2300 lira civarı doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

ikisinide alma. ikiside olmamış hocam.sanırım bütçeniz monitör dahil 2300 lira civarı doğru mu?

Evet bütçem monitör dahil 2300 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

ikisinide alma. ikiside olmamış hocam.sanırım bütçeniz monitör dahil 2300 lira civarı doğru mu?

düşünülebilir. daha sonra 4gb ram eklenerek uzun süre kullanılır
     Bu 2 sistemden  hangisini alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önerin için sağol. bütçemi artırıp ramı 8(2x4) almaya çalışıcam iyi forumlar.
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam asus'un r9 280x'i ile sapphire'nin r9 280 dual-x ile arasında fark varmı?

• İntel sistemde soğutucuyu çıkarın nasıl olsa oc yapamaycaksınız. Monitörü 50 tl daha uyguna da alabilirsiniz. İkiside full hd sonuçta. Şimdi 100 tl tasarruf ettik. Bu 100 liranın üstüne 50 tl daha koyup i5 4460 alın. Bu fiyata en iyisi böyle oluyor. Ekran kartınıda Sapphire in trix modeli güzel olur. Eksenden toplarsanız daha ucuza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

İntel sistemde soğutucuyu çıkarın nasıl olsa oc yapamaycaksınız. Monitörü 50 tl daha uyguna da alabilirsiniz. İkiside full hd sonuçta. Şimdi 100 tl tasarruf ettik. Bu 100 liranın üstüne 50 tl daha koyup i5 4460 alın. Bu fiyata en iyisi böyle oluyor. Ekran kartınıda Sapphire in trix modeli güzel olur. Eksenden toplarsanız daha ucuza gelir.

arkadaşım post kasma.bakarsan zaten testerenecmi çok güzel bir sistem önerdiğini görürsün.foruma 3 gün önce üye olmuşsun deli gibi psot kasıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam asus'un r9 280x'i ile sapphire'nin r9 280 dual-x ile arasında fark varmı?

hocam iki ekran kartı arasında aradaki fiyata değer performans farkı yok. çünkü r9 280 alıp bir miktar oc yaptığınızda zaten 280X performansına ulaşıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam iki ekran kartı arasında aradaki fiyata değer performans farkı yok. çünkü r9 280 alıp bir miktar oc yaptığınızda zaten 280X performansına ulaşıyorsunuz.

Bilgilendirdiğin için sağol iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

İntel sistemde soğutucuyu çıkarın nasıl olsa oc yapamaycaksınız. Monitörü 50 tl daha uyguna da alabilirsiniz. İkiside full hd sonuçta. Şimdi 100 tl tasarruf ettik. Bu 100 liranın üstüne 50 tl daha koyup i5 4460 alın. Bu fiyata en iyisi böyle oluyor. Ekran kartınıda Sapphire in trix modeli güzel olur. Eksenden toplarsanız daha ucuza gelir.

arkadaşım post kasma.bakarsan zaten testerenecmi çok güzel bir sistem önerdiğini görürsün.foruma 3 gün önce üye olmuşsun deli gibi psot kasıyorsun.

Farkındaysanız benim önerdiğim sistemde r9 280x ten bahsediyorum. Ve sistem daha performanslı oluyor. Amacım post kasmak değil insanlara yardımcı olabilmek.

• Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    5 günde 200+ mesaj atmışsınız tamam bilginiz vardır yardımcı olmayı seviyorsunuzdur. Fakat bazı yorumlarınız çok gereksiz. Sadece yardım edeceğiniz kişinin bütçesine göre kartları denkleştirip yazıyorsunuz. Bazılarının yazdığı yorumları eksileyip benim yazdığımı iyi tarzında konuşuyorsunuz. R9 280x i kullandınız mı? Sorunlarını biliyor musunuz? da öneriyorsunuz. İnsanlar bizlere güvenerek sistem toplamaya çalışıyorlar. Fiyatı denkleştiriyim yazayım geçeyim olayından vazgeçin artık. İnsanlar güveniyor ve ikilemde bırakıyorsunuz milleti. Bilginiz vardır ona lafım yok. Fakat adam gitse R9 280x alsa 2 hafta sonra gelse bu kartta pixel sorunu çıktı önermiştiniz derse ne diyeceksiniz? Lütfen dikkatli olalım isim duyurmak post kasmak istiyor olabilirsiniz bunları yaparken doğru bilgilendirmelerle yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar35

5 günde 200+ mesaj atmışsınız tamam bilginiz vardır yardımcı olmayı seviyorsunuzdur. Fakat bazı yorumlarınız çok gereksiz. Sadece yardım edeceğiniz kişinin bütçesine göre kartları denkleştirip yazıyorsunuz. Bazılarının yazdığı yorumları eksileyip benim yazdığımı iyi tarzında konuşuyorsunuz. R9 280x i kullandınız mı? Sorunlarını biliyor musunuz? da öneriyorsunuz. İnsanlar bizlere güvenerek sistem toplamaya çalışıyorlar. Fiyatı denkleştiriyim yazayım geçeyim olayından vazgeçin artık. İnsanlar güveniyor ve ikilemde bırakıyorsunuz milleti. Bilginiz vardır ona lafım yok. Fakat adam gitse R9 280x alsa 2 hafta sonra gelse bu kartta pixel sorunu çıktı önermiştiniz derse ne diyeceksiniz? Lütfen dikkatli olalım isim duyurmak post kasmak istiyor olabilirsiniz bunları yaparken doğru bilgilendirmelerle yapalım.

Ne yani hocam GTX 970 te CW var R9 280 de artifact var o zaman hiçbirini önermeyelim. Sorun elbet çıkacak garanti bunun için var.

• Umut Mert Bey'in bir suçu yok. Ona ben sürekli soru sorduğum için bu kadar fazla mesaj sayısı vardır. Ona kızmayın. Ben özür diliyorum
  • Duygulandım.
    Ne diyeceğimi bilemiyorum sağolun beni desteklediğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Mert Bey -- 2 Ocak 2015; 12:38:04 >
  • Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Sizi bu kadar yorduğum için size kızılması sizden çok beni üzdü. Sonuçta bana yardım etmek için bu kadar mesaj yazdınız.

Tekrar söylüyorum Umut Bey'e kızmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.