Şimdi Ara

bu 2. oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar internet sorunlarından dolayı ( steamden kaynaklı muhtemelen ) baglantım kopmustu dun dusuk oncelikli maca attı beni bu yuzden 6 oyundan 2 oyun kalmıstı 2. oyunda 1k ms aldım relog atıyım dedim baglantıyı kes dedim yeniden baglan dedim oyuna katılınamıyor falan dedi bugun yine 6 oyuna cıktı delirmek uzereyim bunu nasıl duzeltebiliriz steam in canlı chat tarzı birseyide yok derdimi nasıl soyleyebilirim birde bu terkedilen oyun olarak girilmesini istemiyorum bu 2 oyunun

• malesef bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Steamden sıklıkla kaynaklanan problemler olduğu doğru, ancak kaynağın steam olduğu bariz ise genelde STEAM maçı zaten iptal ediyor. "Poor network connections detected, this match will not be counted" tarzı bir yazı çıkıyor.

Bunun dışında problemlerin %99'u kullanıcı veya ISP kaynaklı oluyor. Ve problemin kaynağını bulup ortadan kaldırmaktan baska yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.
  • oyundan atınca disconnect yapma. direk sağ üstteki x butonuyla oyunu kapat . tekrar gir. yoksa reconnect yazısı gider direk abandon olursun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.