Şimdi Ara

bu 100bin + tl maaş alan kimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aylık alacakları para net o ama bir miktar daha ek ücret alabilirler belki, nöbet manyağı olunca ödeniyor galiba. Fakat o pratisyen 99 gayme, adam TUS kazanmamıstır ama memur derecesi yüksektir, belki ne bileyim 20 senelik pratisyen falan yani, memurlar dereceye göre para alırlar, yeni bslayanın alacağı para, cok daha düsük olur mutlaka..

Fakat ben sana sorayım, sen o pis isi yapar mısın? Üstelik 40 K ev kirasını cık.. Orada nöbette, 1000 hırt sırada, her an dövülebilirsin, kafana yangın söndürücü falan indirebilirler.. Uzman ya da üniversitede hoca olmadan cöp meslek, fakat hoca olana kadar, bir sürü yoldan gececeksin zaten.. Gercekten ilgisi olan adamın ypması gereken bir sey. "Hele bir tıp kazanam da, zengin olam haaaaa" meslegi degil kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 11:56:45 >

O kadar kötü bakmıyorum ben. Sonucta taşrada boyle yüksek kira bedelleri yok. Her yer bebek etiler ulus değil ülkede. Varoş peşmürde yerler de var . Ömründen 15-20 seneyi silip hayattan vazgeçersen iyi bir birikim ve yatırım ile şehre kendi evini barkını arabanı alıp donebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunlar taşrada oturmazlar ama, taşra onlara ölüm gibi gelir, simdi ben mesela köy seviyorum hatta köy bile değil, yerlesim olmayan yer seviyorum, cünkü gürültü yok, doğa var, cam ağacı ve müstakil ev hstasıyım, söyle lstik botları giyeceksin, camur falan bahceyle ugrasacaksın, bak su an apartmandayım mesela baygınlık geldi ve ben günde 30 artı 30 KM bile yapabilecek bütceyi ayırabilirim, üstelik ise falan gitmem de gerekmiyor.

Bunları taşraya koy, ikinci gün "burada bir blok yok intihar edicem" m0duna girerler. Yani sehirde para harcamak mcburiyetindeler. Ele 100 K bile gecse, 40 K zaten insani şartlarda bir apartman dairesi kaldı 60 K, market alısverisi desen günlük 700 TL ayda 20 K falan da o kaldı 40 K, araba varsa bunun mazotu var, benzini var, faturalar var, eee sosyallesecegiz falan da diyecekler, sunu bunu alacağız falan da diyecekler.. Insani sartlarda ysamayazlar yani.. Hani doktorlar cok para istiyorlar mevzusu var ya, onları ultra fakirler söylüyor ahaha

Gerci ülkenin cok büyük kısmı da ultra fakir ne yazık ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 13:37:51 >

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Ha ama bak iki doktor karı koca calısıyorlarsa o zaman bska, 1 cocuk yapıp fazla ucmadan hayatta kalabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 13:27:8 >

Belli ki sen insanlardan tiksinmişsin. Nefretlik gelmiş O yuzden bıkmışlıkla yalnız kalmak istiyorsun. Oysaki bunlar genç. Doyumsuz. Aç. Avm ye aç, alışverişe aç, harcamaya aç. Bunlar evet taşrada yapamazlar ama zaten en prestijli aile sağlıgı merkezinde premium konumda başlamayacaklar. Zaten 1 sene askerlik , ordan şark mark derken batıyı görmek zor.

Evet tksinme de var tabii ama gercek sebep, gurultuye cok tahammulsuzum. Su an bile kulakliktan brown noise dinliyorum. Gurultu beni hsta ediyor. Ozellikle komsu gurultusu ve tak tuk seklindeki sesler sinirimi cok bozuyor. Bir de agaclari ve dogayi seviyorum. Agaclarla birlikte ysamak istiyorum. Gecenlerde apartmandan bir ceviz agaci kestiler, dliye dondum, kesenleri dayak komasina sokmak istedim ama kendime engel oldum ve bir sey soylemedim cunku zaten 10 gun oncesinde polislik olmustuk, yani hakliyim ama iyice de z0rba gorunmek istemiyorum, agaci kesmek suc ama yine de kesiyorlar, biri arabasini park ediyor kus bloku yuzunden, oburunun gunesini engelliyormus. Apartmanda ayni binayi bskalariyla paylsmak cok sorunlu bir mevzu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 14:40:33 >

Hee şehirde kazanan var hatta kat kat fazlasını kazananlar var. Kimisi evinden ABD'deki şirketlere çalışıyor öyle İstanbul'da 2 saat yol çekip işe gitmiyor herkes yani...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ama eskiden ben eşimin maasının 4 katını alıyordum. Yanı benım 500-600 bin almam lazım. O yalan oldu o paraları görmek artık imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 26 Ocak 2026; 14:24:37 >

Bu tecrübede bu maaşları alan insanların diplomaları kifayetsizdir. Ama nerelerde çalıştın ne gibi projeler yaptın desen daha mantıklı. Kümse diplomaya bakıp 100 bin üstü para vermez

Ama o da cv oluyor zaten de özel bilgi. Herkes paylaşmak istemeyebilir

• Kimse maaşı paylaştıktan sonra özel bilgileri paylaşmaz heralde  Çalıştığım şirketi paylaşamam o yüzden ama İTÜ'den mezunum. Şirkette İTÜ, ODTÜ, Bilkent mezunu bir sürü kişi var. Ama bunların haricindeki üniversitelerden mezun olan da birçok kişi var.

• 2 senedir 100b üzeri alıyorum 6-7 saat bilgisayar başında 1 saat öğle tatili 1 saat goygoy bayram seyranda tatil eğer vardiyalı çalışam 200b üzeri olurdu. sene de ilave 4 ikramiye lise mezunuyum..

en son 5 senelik schengen vizesi ve 10 senelik amerika vizesi aldım!

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.