|
Developer misin? Aktif olarak yazilim gelistiriyor musun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Developer misin? Aktif olarak yazilim gelistiriyor musun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ocak 2026; 19:58:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doktor olsaydik hapı yutmustuk. Adamlara bir nöbet yazıyorlar, en az 1000 hırt sırada bekliyor. Iyi ki, öyle bir hata yapmamısım. Düsünsene haber başlıgı su "Bu sefer doktor dövdü" videoda üzerimde y*sil önlük, bone falan, krose vuruyorum, aparkat falan oturtuyorum alttan ahaha |
|
|
|
Güncel teknolojilerle geliştirilmiş projelerden bir portföye bakıyorlar. Akadamik olarak yüksek lisans terkim. Ama akademiden cok ne yaptıgınıza, yaptıgınız işlerde tarzınıza bakıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hangi universiteden mezunsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
istanbul bahçeşehir terk. Kim takıyor ki üniversiteyi? Sen cereahpaşadan mezun olsan ne, sütçü imamdan mezun olsan ne fark var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 24 Ocak 2026; 23:18:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mezun olmadan nasil muhendis oluyorsun anlamadim nyuksek lisans vs sormadim direkt hangi uni diye sormustum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatbktan -- 24 Ocak 2026; 23:17:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O zaman niye muhendisim diyon onu anlamadim. Terksen muhendis olmamis oluyon. Okuli birakip ticarete mi atildin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatbktan -- 24 Ocak 2026; 23:20:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Onu sormadim muhendisligi hangi okulda bitirdin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bahçeşehir üniversitesi burslu çap ile bitirdim itüye ge dirim terk ettim bahceşehir yüksek lisansa girdim tezimi yazmadım. Mezuniyetin ne önemi var anlamadım. Mülakatta mıyız? İşe mi alacaksın? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 24 Ocak 2026; 23:23:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
20 tane ev muhendis doktor maasiyla alinmaz babadan dededen bir sey kalmadiysa ortalama bir ev 5 milyon < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatbktan -- 24 Ocak 2026; 23:24:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bak pratisyen hekim olacakmışsın. Maaş 160 k. 100 ınü kenara atsan 50 ayda alıyorsun evi çok zaman mı 4 sene. ha şimdi konut kredileri çıkmıyor. 2. Konutun varsa alamıyorsun faizler %3. benım zamanımda 10% peşinat veriyordun kalanına kredi 0.69 dan ev alıyordun o zaman ev almak kolaydı aldık. Şimdi tarla almak kolay tarla alıyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O pratisyen aylik ucreti gosteren siteler guvenilir degil o parayi ancak uzman doktor alir pratisyen doktor en babasi 99 bin lira aliyor. Derece düsükse daha da az alıyor zaten. Ayrica her tip kazanacagim diyen 18 ys alti elemani da kaale almamak gerekir, cogu girer sinava 3 matematik cekip izmr marsiyla salondan ugurlanır. yaşını bsını almıs, mühendis ve developer adamlar olarak, herkesi ciddiye alıp cevap verirsek trölleniriz. ben de simdi sirket kurup elon musk olacagim mesela beni ciddiye alip tavsiye ver simdi, yeni elon olarak doktorlugu bitirecegim mesela, ai doktor gelistirip doktora para odenmesi sacmaligini tarihe karistiracagim ahahahaha nasılsa bunların uzman aile hekimi olanları bile, sağlık ocağında oturup emeklilere ilac yazıyor, bunlar yerine AI hekimimiz, mikrofondan dinleyip ilac yazar farklı bir mevzuyu detect eder gerekiyorsa daha profesyönel bir sağlık kurulusuna sevk eder.. ahahahaha 2026 DOKTOR MAAŞI NE KADAR OLDU? 6 Aylık Enflasyon Farkı İle En Düşük Doktor Maaşı Ne Oldu? İşte Uzman Doktor ve Profesör Maaş Tablosu... https://www.cnnturk.com/ekonomi/2026-doktor-maasi-ne-kadar-olacak-6-aylik-enflasyon-farki-ile-en-dusuk-doktor-maasi-ne-oldu-iste-uzman-doktor-ve-profesor-maas-tablosu-2381104< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ocak 2026; 6:53:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|