Şimdi Ara

BTwin Rockrider 340 önerir misiniz (link içerde - 2.el)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu ilandaki bisikleti almayı düşünüyorum fiyatı biraz düşürttüm şehir içinde kullanıcam spor amaçlı,
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-acil-satilik-btwin-rockrider-340-259967267/detay/
    sizin gördüğünüz önerebiliceğiniz bir 2. el yada 0 bisiklet varsa linkleri beklerim 500tl bütçe.
    Şimdiden herkese teşekkürler
    edit: bunuda buldum 0 mış bu 2sinden hangisini önerirsiniz:
    http://urun.n11.com/dag-bisikleti/claud-butler-black-hawk-26-jant-bisikletkm-saati-hediyeli-P94832061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crooked -- 29 Nisan 2016; 20:44:31 >

• crooked kullanıcısına yanıt
    sahibinden comdaki bisiklet btwin fiyat olarak uygun, ve ürün tanınmış bir marka ama çok kişi bilmez fiyatı uygun kadro temiz,+ rubena dış lastik var demiş ben olsam bütçeme göre bakar bunu alırdım , zaten bundan sonra kask eldiven su matarası gibi eksiklerinize para kalmış olur böylece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekotechno1

sahibinden comdaki bisiklet btwin fiyat olarak uygun, ve ürün tanınmış bir marka ama çok kişi bilmez fiyatı uygun kadro temiz,+ rubena dış lastik var demiş ben olsam bütçeme göre bakar bunu alırdım , zaten bundan sonra kask eldiven su matarası gibi eksiklerinize para kalmış olur böylece..

saolun hocam bende pek bilmediğimden alttakine yatmıştı kafam ama size güvenim tam, üsttekini almaya çalışıcam bi aksaklık olmassa
  • Rockrider 500 almak istiyorum ancak vites sistemini pek beğenmedim. Uzantıları üstten geliyor, ön tekerin ordan emanet şekilde sistem yapmışlar.
    Rockrider 340 a baktım şekli o kadar güzel olmasa da daha rahat saha kullanışlı geldi. Hem ekipmanlara para da kalır böylelikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockrider 340 var bende 0 aldım bence güzel 21 vites

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

Rockrider 500 almak istiyorum ancak vites sistemini pek beğenmedim. Uzantıları üstten geliyor, ön tekerin ordan emanet şekilde sistem yapmışlar.
    Rockrider 340 a baktım şekli o kadar güzel olmasa da daha rahat saha kullanışlı geldi. Hem ekipmanlara para da kalır böylelikle.

500 için aynı dertten muzdaribim. Carraro CRS 610'da bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-bisiklet önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.