Şimdi Ara

BTT'den 68 Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilişim Teknolojileri Temelleri dersinde 68'le sınıf birincisi oldum.Şuanda kendimden utanıyorum arkadaşlar sınav sırf donanım parçalarıyla ilgiliydi ve böyle bir sınavdan 68 aldım

Her soruda 4-5 farklı soru vardı öğretmenimiz sağolsun bende cümlenin orta ve sonlarındaki soruları farketmemişim bu yüzden çoğu sorudan 4-5 puan gidince böyle geldi.Hepsi dikkat dağınıklığından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Kasım 2012; 19:17:12 >

• hemde geliyorsun bir donanım formuna konu açıyorsun tüh rezil
  • Hiç sorma ya

Ram'le ilgili 3-4 farklı sorunun bir arada olduğu cümlede ramin ne olduğunu açıklamamışım ordan sorunun yarısı gitmiş
    Soğutma sistemleri konusunda soğutma türlerini(hava,su,extreme) açıklamışım termal macun nediri görmemişim ordanda yarısı gitmiş
    Rom'unda ne olduğunu açıklamamışım ingilizcesini,türkçesini ve türlerini yazmışım ordan da 5 puan gitti

Tam puan aldığım 2 soru var; biri resimdeki anakart girişlerinin adlarını yazınız diğeride statik elektirk nedir
  • Yuh sana yuh BTT'den 68 almak ne demek?! 90'ın altına düşmedim.Programlama temelleri kaçtır acaba?
  • Nick-konu uyumsuzluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

Yuh sana yuh BTT'den 68 almak ne demek?! 90'ın altına düşmedim.Programlama temelleri kaçtır acaba?

71

Bir daha soruları acele ile yaparsam.Diyorum ya bilmediğimden değil görmediğimden hatta sınavdan çıktıktan sonra 90 üstü bekliyordum hoca 68 deyince şok oldum.Yalnız bir dersi bilmek oldukça zevkli beyler hocanın hatalarını kapatmak aşırı zevkl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Kasım 2012; 19:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

71

Bir daha soruları acele ile yaparsam.Diyorum ya bilmediğimden değil görmediğimden hatta sınavdan çıktıktan sonra 90 üstü bekliyordum hoca 68 deyince şok oldum.Yalnız bir dersi bilmek oldukça zevkli beyler hocanın hatalarını kapatmak aşırı zevkl

Benim ilk sınavım 90 mış

Notlar :D

Ya bizim teknik resim görmemiz çok saçmaydı hiçbir işimize yaramıyor.Aynen dersi bilmek dersi dahada zevkli hale getiriyor Şimdide dal olarak veri tabanının seçtik bakalım bu sene son

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    82 DEN 83 E KASMAK ?
    14 yıl önce açıldı
    LGS 0'dan 500'e
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden 100 değil?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.