Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NITRO

Geceliğin akk hızıyla indireceksiz. Ne çökmesinden bahsediyorsunuz???

Gece 02:00-08:00 arsında AKK'siz hızını kullanacaksın ve Akk'den sayılmayacak. Akk'yi aşsan bile gece 02- 08 arası Akk sız hız verilecek. BTK kararnamesi ortada. Okuyabilirsin.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. İnsanları susturmak için verdiler onu. Hala sessiz kalıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar taahhüt vermeyin diyoruz. Sizi enayi yerine koyuyorlar. 100 liralık paketi size 70 liraya diğerine 49 liraya veriyorlar. Neden görmek istemiyorsunuz.

1 Mayıs ta ne olmasını bekliyorsun ki ?? İyileştirmeleri biliyoruz işte... Niye fiyatları indirsinler ki ?
  • Neye dayanarak söylüyorsunuz. En son karara göre akk paket lansman hızıyla verilecek.

• eger oyle düşünüyorsan ara ve biraz sert cık ben aslında her zaman 50 t.l. gelen faturayı 74 tl gorunce aradım; kapatın nasılsa taahütüm bitti dedim hemen kulak memesi kıvamına geldi hemen sizi satış departmanına baglıyorum taahütünüze karsılık aynı hız ve kotayla aynı fiyata iki sene daha kullanın dedi bense teli kapatıp forumdan fikir almaya karar verdim bana sorarsan bekleyelim en fazla 1-2 ay 23 lira fazla oderiz netleşince de kararımız veririz.. birde soyle bir durum var bence taahütü yenilersek hızımızı 24 e cekicekler ve a.kk. sonrası 8 mps hız alacagız oysaki 25 mps paketlerde hız 16 mps ye düşecek sayet 25 mps hız teklif ederse ve 16 mps ye düşecegini taahüt ederse bende 2 sene taahütü veririm
  • quote:

Neye dayanarak söylüyorsunuz. En son karara göre akk paket lansman hızıyla verilecek.

Buyrun açıklama ortada.
    https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fBas%C4%B1n+B%C3%BClteni%2fAKN+Du%CC%88zenleme_BASIN+AC%CC%A7IKLAMASI_son.pdf
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam madem biliyorsunuz tutmayalım sizi forum enayi zaten adamların ekmeğine 80 liradan bal sürelim ne dersiniz.

• Arkadaşlar konu dışı ama şimdi vdsl 24 mbit aktif oldu idm ile hız 1.5 mbs yi geçmiyor diğer sitelerde 2.7 mbs modemde ttnetin w9970 modemi yardımcı olabilirmisiniz acaba ??
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Demek kulak memesi kıvamı.. Hiç güleceğim yoktu..
    Zaten benim korktuğumda o, eğer şimdi taahhüt verirsek hızımız 25 mbit olacak ve mayıstan sonra akn sonrası 16 mbite düşecek.. ama mayıs sonrası dediğin gibi tarifelerdeki 25 leri 24 yaparlarsa ne yapacağız.. Açtın bağrındın, kulak memesi kıvamı işe yaramaz ise ne olacak ??
  • BTK tarafından yapılan düzenlemeye göre; AKN’li paketlerde 02:00-08:00 saatleri arasındaki internet

kullanımları AKN’ye dâhil edilmeyecek ve anılan saatlerde internet kullanımlarında hızın AKN paket

lansmanında duyurulan hızda olacak.
    Söz konusu saat uygulaması 1 Mayıs 2017’de başlayacak.

İyi okumadınız sanırım tabloda 8 mbps > gece 3 ile indirecek

Çalışan falan mısınız. Bence de taahhüt vermeyin arkadaşlar!

• quote:

BTK tarafından yapılan düzenlemeye göre; AKN’li paketlerde 02:00-08:00 saatleri arasındaki internet

kullanımları AKN’ye dâhil edilmeyecek ve anılan saatlerde internet kullanımlarında hızın AKN paket

lansmanında duyurulan hızda olacak.
    Söz konusu saat uygulaması 1 Mayıs 2017’de başlayacak.

İyi okumadınız sanırım tabloda 8 mbps > gece 3 ile indirecek

Ben BTK kararnamesını okurken ne yazık ki farklı algılyıorum ve görüşümün arkasındayım. Bakalım 1 Mayıs'tan sonra göreceğiz :)
  • Ya tam tersi hiçbirşey bilmiyoruz elimizde bir tek BTK açıklaması var.. Ona güvensek mi bilemedik.. Ama senin fikrin nedir ?? Kim baskı yapacak ta tarifeler de indirim olacak.. Tek yol rekabetin artması...
  • İssler farklı yorumlayacak ama bunu

• Bu açıklama değişmiş, zaten pdf dosyasınin ismine son eklenmiş. Daha önceden Lansmana hızı diye birşey yoktu. Yine bir kelime oyununa kurban gidebiliriz.

• Yetercell kullanıcısına yanıt
    Emin olun İSS'ler açıkama kamuoyuna duyuruluğu ibi karmaşıklık yaratacak şekilde olmayacaktır. Örneklendirerek ve net sade bir dilde onlara karar iletilecektır. Kamuoyuna bu bilgiler açıklanırken bilerek böyle karısıklık yaratıyorlar kı ıtıraz edecek olursa edemesın kafası karışsın diye.
    Bu konuda haklısınız kim karşı çıkacak. Aslıda karşı çıkacak çok kişi var ancak dağılmış şekilde. Akk'ye hayır grubu ile bir olay oluşturulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu açıklama değişmiş, zaten pdf dosyasınin ismine son eklenmiş. Daha önceden Lansmana hızı diye birşey yoktu. Yine bir kelime oyununa kurban gidebiliriz.

Evet bu açıklama biraz oynanmış, diğer kararname biraz daha uzundur. Daha fazla bilgi yer alıyordu. O belgeyi bulabılırsem burada paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambıl bii

hocam 50mbite kadar olanlar 16ya düşüyor 50 üstü 24. ama akn baya yüksekmiş zor biter aslında en mantıklısı şöyle 16mbite düşecek bir pakete gireceksin ucuz fiyata, tüm downloadları 1 güne toplayacaksın, yapacağın zaman kablonetin 24 saatlik 100mbit aknsiz servisi var 4 tlye onu alıcaksın. çatur çutur indir ondan sonra

hocam gece paketi vardı 00.00 dan 09.00 a kadar 1 ay sınırsız akn siz indiriyordun. onu alıyordum. gece bedava olmuş fırsat bu fırsat dedim 50 mbit tadını alayım diye geçtim.
  • Yetercell kullanıcısına yanıt
    10 gün öncesinde superonline lanet okuyan ben, şimdi çalışanı mıyım diye sorgulanıyorum..
    Benim taahhüt vermeye sıcak bakmamdaki nokta 25 mb hız ile akn sonrası 16 mb te düşme avantajını kaçırmamak. ISS im 24 mb hız verseydi beklerdim..
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.