Şimdi Ara

BTCTurk skandalında ikinci perde: Veriler içeriden satılmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sızılmayan yer mi kaldı

  • Hiç bir Türk firmasına güvenmem

  • Bu durumda KVKK sadece para toplamaya yarıyor! Adam bizim bilgilerimizi satıyor, kazancının bir kısmını da vergi ödermiş gibi devlete ödüyor! Halbuki o verileri hiç elde edememesi lazım. Burada KVKK'nun yapacağı iş topladığı cezalarla firmalara güvenlik desteği sağlamak olmalı! Firmalar bunu sağlayamıyorlar demekki!

  • BtcTürk , Paribu ve Paritex hepsini denedim .En memnun kaldığım bitcoin alım platfotmu Paritex çünkü hiçbir pump ve dump olayında sistemi kapatmıyor . kullanıcıyı mağdur etmiyor. Sırf bu yüzden bile tek tercihim Paritex...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Bende thodex kullanıyorum.Ama 1aydır kapalı.Bakım varmış sanırım.Olsun sıkıntı yok.Çok iyi borsa

  • Beyin.dll not found

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk borsalarına neden güvenemeyeceğimizi gösteren farklı bir olay. Önce etrafınıza bakın ve ardından türk borsalarından uzak durun.

  • okayynn kullanıcısına yanıt

    Hesaplar çalınmıyor ki zaten şahsi bilgiler çalınıyor. Ha para yatırmak için açmışsın ha kullanmışsın bir farkı yok yani. Elinde kimlikle fotoğrafın gidiyor TR borsalarını kullanan diğer tüm kullanıcılar gibi.

  • Amerikalı yatırımcıların sözünü gelip coin alıp coin sitelerine erkendenüye olmanın sonucu işte 5-6 yıl daha var düzelmesine bu coin sektörünün.

  • 2018'den beri kimlikler yenilendi. Eski Kimlik'lerin zaten hükmü yok yenilediyseniz.


    Hacklenme yeni birşey değil.

    BTCTurk e güvenmeyip THODEX gibi ne olduğu belli olmayan yerlere milyonlarca TL yatıranlar parayı kaybetmeyi hakediyorlar. Hacklenme heryerde olan birşey. Çoğunun haberi yok.


    Adamın biri 5 milyon tl'sini 20 milyon tl yapmış thodex'de koymuş. Ulan arkadaşı 3 bin TL istese ona vermez ama saçma sapan sitede tutuyor. İşte cahillik para mara bilmez. Bilmiyorki durduğu coinlerin adresini ona ait değil, siteye ait.


    Boşuna hardware walletlar satılmıyorki. 20 milyon TL'si var ama bin tl hardware wallet almayı düşünecek kadar zeka, araştırma isteği vs. yok. Muhtemelen İngilizce de yok çünkü olsa 2 saniyede Mt.Gox fiyaskasonu felen görürdü.


    BTCTurk'e de soruşturma vs. açılması gerekiyor bu veri kayıpları yüzünden ceza yemesi lazım. Bizim ülkede yaya geçidinde yürüyen kızı öldürüp hamileyim diye 1.5 yılda hapisten çıkan bir adalet olduğu için çok şey beklemekte olmaz





  • Üye olduğunuz herhangi bir yere zaten adres iletişim vs bilgilerinizi sürekli paylaşıyorsunuz. Kaldı ki bu ülkede seçim kurulundan bilgiler de sızdırılmıştı adres ve kimlik bilgilerimi görüntüleyebiliyordum. Eğer bu bilgilerinize çok kıymet veriyorsanız dijital dünyadan çıkış yapmanız gerek. Veya bu dijital dünyanın içerisinde bu durumların gerçekleşeceğinin farkında olup ekstra önlemler almanız gerek. Dijitalleşme çok güzel bir şey ancak güvenlik zaafiyetlerini de bir o kadar arttıran bir durum. İnsanoğlu kusursuz değil ki yaptığı şeyde kusursuz olsun. Bu yüzden böyle durumlara karşı sürekli tetikte ve kontrolde olmamız gerekmekte. Hala neden ıslak imza parmak izi vs gibi eskide kalmış denilen uygulamaların olması gerektiğinin en büyük kanıtı budur. Dijital ortam sanıldığı kadar güvenli değil.



    Ekleme olarak şunu da belirtmek istiyorum Türk şirketlerine güvenmem vs. diyenler muhtemelen kendi işinde de doğru çalışmıyordur ki güvenebilsin. Eğer güven oluşturmak istiyorsan ilk önce kendi işini doğru ve güvenilir yapmaya başla. Sonra da diğerlerine örnek ol ve bu tür sorunlarla gerçekten uğraş ve bitir. O zaman işte ileriye gidersin. O özendiğin Türk olmayan şirketlerin seviyesine gelirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuscu94 -- 20 Mayıs 2021; 17:47:18 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.