Şimdi Ara

Bt Bilgisayarlı Tomografi çektiren var mı?(Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gastroentroloji uzmanı istedi daha öncesinde kolonoskopi endoskopi oldum o içilen 4 lt su(bağırsak ilaci) beni resmen öldürdü 1 aydır hala diyare devam ediyor 1.5 lt su ve serum aparatı istediler bu 1.5 lt su böyle bir ilaç için mi bağırsakları boyayacak diyorlar ama korkuyorum yaptırmamayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkunun ecele faydası yok. Sağlığın söz konusuysa korkacak bir şey yok. Diare gibi şikayetlerini doktoruna da söyle çözüm bulur belki

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Korkunun ecele faydası yok. Sağlığın söz konusuysa korkacak bir şey yok. Diare gibi şikayetlerini doktoruna da söyle çözüm bulur belki

Sağlık sistemi çökmüş hocam tanı tedavi yok 1 ay oldu patolojiden rapor bekliyorlar rezillik eğer bu ilaçlarda böyle bir şey ise yaptırmayacağım hem radyasyon hem bu sorunla uğraşamam

• quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Korkunun ecele faydası yok. Sağlığın söz konusuysa korkacak bir şey yok. Diare gibi şikayetlerini doktoruna da söyle çözüm bulur belki

Sağlık sistemi çökmüş hocam tanı tedavi yok 1 ay oldu patolojiden rapor bekliyorlar rezillik eğer bu ilaçlarda böyle bir şey ise yaptırmayacağım hem radyasyon hem bu sorunla uğraşamam

O kadarına bir şey diyemem kardeş. Sağlık sisteminin çöktüğünü ben de görüyorum ama yapacak bir şey yok maalesef hükümete sorsan her şey güllük gülüstanlık. Neyse siyasete girmeyelim. Geçmiş olsun

• Benim de bronsektazi tanısı koyulması için akciger tomografisi cektirmem lazım ama yaşım daha çok genç o kadar radyasyonu almak istemedigim için yaptırmadım ne olacak halim bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlaçlı mr çektiren var mı?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.