Şimdi Ara

bsro konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
11.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bsro Konusunda En Son Msj Atanın İsmi Olarak Must20'yi Gördüğümde Aha Bu Akşam Gene Kesin Uniq Event Var Diyorum
  • Merhabalar,

Haftalık olağan bakım başarıyla tamamlanmış olup versiyon 1.200 olarak değiştirilmiştir.

Yapılan değişiklikler;

1. Trade Rate 20x'den 40x'e çıkarıldı.
    2. Yeni binek "bDragon" oyuna eklendi (Şu anda oyuncular elde edemez)
    3. Unique'lerin Titan benzeri [Event] versiyonu oyuna eklendi
    4. Tiger Girl, Cerberus, Captain Ivy, Uruchi, Isyutaru, Lord Yarkan ve Demon Shaitan'ın spawn süresi %30 azaltıldı. Eskisine göre daha çabuk düşecekler
    5. Devil Wing ve Angel Wing Item Mall'a eklendi
    6. Capture Flag etkinliğinde ki Cin'lere Silver, Gold, Iron ve Copper coin eklendi.
    7. Mısır Uniquelerine Mısır Silahları eklendi

Ayrıntılı Açıklamalar

Yeni eklenen binek bDragon

bsro konusu

Yeni Uniqueler (Event) Versiyon

bsro konusu

Devil Wing ve Angel Wing Item Mall'a eklendi

bsro konusu
     bsro konusu

Capture Flag etkinliğinde ki Cin'lere Silver, Gold, Iron ve Copper coin eklendi.

bsro konusu

Capture The Flag etkinliğini daha zevkli hale getirmek ve en önemlisi Mısır Zırhlarını elde etmeyi kolaylaştırmak için Coinleri ekledik. Bu coinler sayesinde Mısır Zırhlarının inanılmaz gücüne sahip olabilirsiniz. Mısır itemlerini alabilmeniz için tek şart bir Meslek Sahibi olmak.

Mısır Zırhlarının Satıldığı NPC'ler

(Alexandria)

Thief Union Exchange manager Luresia
    Hunter Union Exchange manager Bakara
     bsro konusu

MISIR SİLAHLARI AKTİF!

A Grade Mısır Silahları
    (Holy Water Temple)
    Sphinx - Sekhmet - Nephthys - Horus - Osiris

bsro konusu
     bsro konusu

B Grade Mısır Silahları
    (Temple)
    Selket- Neith - Anubis - Haroeris - Isis - Seth
     bsro konusu
     bsro konusu

Mısır silahlarını elde etmek tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayabilir. Yanlızca en iyi oyuncular mısır silahlarının sahibi olabilecek. Bunun güçlü bir ekibe ihtiyaçda duyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty20 -- 27 Ocak 2012; 9:42:28 >

• Arkadaşlar oyunu bıraktım sadece cok nadir girip pvp yapıcam arkamdan atıp tutanlara inanmayınız. Her zaman herkese yardım etmeye calıstım

Criminal guildine 2.ailem dedim sadece eski birleşme zamanında poseidon nickli arkadaş brleşmeye yaklaşpta birden geri tepince sinirlenmiştim.

Başka bi sorunum yok.

Herkese iyi oyunlar Bsilkroad oynadıgım en iyi private serverdı.

Ben oyunu zirvede bıraktım. Bunu herkeste bliyor herkese bol novalar
  •  bsro konusu

• Bence biraz ölü burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 8 Şubat 2012; 16:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

Benim gördüğüm private serverler içinde en pahalısı bsro arkadaşlar. hiç bir private server da 100 silk 10 tl değildir. örnek vereyim atomix de 23 tl ye 320 silk alınıyor. Çok matah bir şeysiniz ya milleti söğüşleyin bakalım , enayi bol nasıl olsa.

Sen BlackPearl'i görmedin heralde adamlar Joymax'in Yan Sanayisi Gibi

Edit:Bsro Şuan İçin Normal. Adamlarda Para Kazanacak Heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 28 Ocak 2012; 10:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

Benim gördüğüm private serverler içinde en pahalısı bsro arkadaşlar. hiç bir private server da 100 silk 10 tl değildir. örnek vereyim atomix de 23 tl ye 320 silk alınıyor. Çok matah bir şeysiniz ya milleti söğüşleyin bakalım , enayi bol nasıl olsa.

Çoğu private servere oranla normal bir fiyatımız var, nitekim item mall ürünlerimizde silk fiyatına oranla düşük tutuluyor. Ayrıca kimseye zorla silk aldırmıyoruz, silk almadan oynayan bir çok oyuncumuzda mevcut. Yapılan yorumlara dayanarak söylüyorum evet güzel bir serveriz bunu oyuncularımız bize söylüyor. Son olarak eğer daha iyisini yapabilecek kapasiteniz varsa buyrun sizde yapın, İyi günler dilerim.
  • [B]Arkadaşlar oyuna zaman ayıramıcagım icin satılıktır. Char serverın en iyi charlarından biridir ki 1.5 ay pvpde alan olmamştır.

Son zamanlarda giremedim o yuzden gecenler elbet olmuştur. ama şu haliyle bile ilk 5tedir char.

Charı sevmeyen yoktur oyunda herkese yardımcı olmuşumdur.

Charda bulunan itemlerin resimlerini koyuyorum aynı zamanda charda 227 silk blunmaktadır.

SON FIYAT 100 Lira. ( Harcadıgım Para daha fazladır)

[/B]

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

TEKLIFLERINIZI BURAYA BIRAKABLIRSNIZ

<CHARDA PREMIUM - PET - DRESS MEVCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0!!Obbs!!0 -- 28 Ocak 2012; 14:57:01 >

• Bugün arkadaşıma tavsiye olarak sizin serverınızın isminiverdim fakat üyelik sisteminin çalışmadığını anlattı kendimde denedim gerçekten sürekli hata veriyor farkında değilsiniz galiba
  • kusura bakmayın neyin sotun olduğunu buldum ama biraz saçma geldi bana neden en alt seçeneğe gerçek isim girmek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serazen

kusura bakmayın neyin sotun olduğunu buldum ama biraz saçma geldi bana neden en alt seçeneğe gerçek isim girmek gerekiyor

Güvenlik önlemleri yüzünden bunu gerekli gördük fakat sitemiz yenilendiği zaman tekrar gözden geçirilecektir. Teşekkür Ederim.
  • 28.01.2012 Unique Eventimizden Kareler

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

bsro konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty20 -- 29 Ocak 2012; 12:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

bsro konusu

Mıstık resim süper olmuş Aşk böyle birşey ileride evlendiğindede böyle olursun inş.

Not: Merhaba baktım herkez bot ile nowa peşinde bende kullanmaya karar verdim.Sormak istediğim oyunda Sbot çalışıyormu?Kullanan arkadaslar varsa yazabilirmi.Teşekkürler.

• Sbot Çalışmaz. Mbot Çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantum77

quote:

bsro konusu

Mıstık resim süper olmuş Aşk böyle birşey ileride evlendiğindede böyle olursun inş.

Not: Merhaba baktım herkez bot ile nowa peşinde bende kullanmaya karar verdim.Sormak istediğim oyunda Sbot çalışıyormu?Kullanan arkadaslar varsa yazabilirmi.Teşekkürler.

abi resim süper olmuşta gene yaranamadık en son gören ben oluyorum diyor yav. herşeye bir bahanesi var. alacam ayağımın altına o olacak

bir dahakine daha koroğografik (böyle yazılıyordu herhalde) bir şey yapıcam

mbot çalışıyor.sbot çalışmıyor abi ya

• up
  • Görki nası gidiyo
  • 01.02.2012/07.15/TIGER GIRL jangan önü. kesim merasimi

bsro konusu
     bsro konusu
     bsro konusu

mom0 ve DizzY'e teşekkürler.

• Benim guild yeni resim yapmışş. Nefisss.
  • quote:

01.02.2012/07.15/TIGER GIRL jangan önü. kesim merasimi

bsro konusu
     bsro konusu
     bsro konusu

mom0 ve DizzY'e teşekkürler.

Mıstık resim güze Fakat charın üstünde yazan yazının farklı olmasını beklerdim.(Global ile yazdığın gibi mesale) Sabahın biz işe gidelim siz TG kesin olucak işmi bu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.