Şimdi Ara

BSPlayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,BSPlayer VISTA da çalışmıyor.ses var görünü yok.VISTA kullanıpta BSPlayer çalıştırabilen var mı?

• evet ya aynı sorunu bende yaşıyorum bilgi verecek yokmu??
  • çalışıyor ama görüntü ayarlarını değiştireceksiniz.seçenekler/özellikler/görüntü/görüntü hareketlendirmesi ayarlarından hareketlendirme kipini değiştirin
  • aynı sorun bendede var dün aynı konuyu bende açtım kimse yardımcı olmadı ne yapacağız:S:S:S
  • yokmudur derdimize bi çare:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: centerboys

aynı sorun bendede var dün aynı konuyu bende açtım kimse yardımcı olmadı ne yapacağız:S:S:S

+1
  • Yaw alah aşkına biri baksın bi deyin bari yok kardeş o sorunu çözemessiniz bizde silelim gitsin bs playeri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kmplayer sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende calisiyor arkadaslar.fakat bendeki 32bit home premium.
  • Valla bende ilk yüklediğimde çalıştı sonra bida çalışmadım bütün codecleride yükledim ama yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

çalışıyor ama görüntü ayarlarını değiştireceksiniz.seçenekler/özellikler/görüntü/görüntü hareketlendirmesi ayarlarından hareketlendirme kipini değiştirin

cevap burada arkada$Lar, okumuyormusunuz?
  • arkdaşım onuda dened,m olmuyo ne yaptıysam olmuyo başalrım ulan madem bu vistayı çıkartıyonuz herşeye uygun çıkartın :D ne yappacağımm benn
  • bsplayer pro da sorun var evet, altyazı ve ses var görüntü yok. klite 310 ve normal bsplayer kurup denediğimde çalıştırabildim tek. - işletim sistemi vista home premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 5 Haziran 2007; 19:28:36 >
  • beyler, bayanlar bakın şu anda bir internet cafeden yazıyorum...
    o yüzden sadece aklımda kalan birkaç şeye dayanarak cevap yazıyorum bu sorunuza...

bsplayer ms windows vista'nın her sürümünde çalışıyor..
    fakat diğer doğru cevabı veren arkadaşların dediği gibi görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor...

eski bsplayer sürümleri aero kullanmadığı için klasik görünüme geçiyor. yeni sürüm bsplayer aero kullanıyor...
    ben klite codec paketinin son sürümüyle bsplayer aracılığıyla her tür filmi izliyorum...

şimdi ingilizce bsplayer kullananlar için söyleyeyim...
    beyler herhangi bir filmi açın...
    takdir edeceğiniz gibi ses olacak ama görüntü olmayacak.
    siyah ekrana sağ tıklayıp
    preferences seçin
    burada birşeyler daha açılıyor...
    sizin arayıp bulacağınız sekme "display" sekmesi olacak...
    şimdi displaye tıklarsanız kocaman bir kutu açılacak...
    o kutunun sağ üst köşesinde OSD başlığı var...
    OSD'ye tıklayınca menü ya da benzeri bişey açılıyor. orada en üstte direct draw bilmem ne seçeneği var...
    o seçeneği aktifleştirince bsplayer restart edecek. filmler cillop gibi izlenecek...

türkçesini anlatmıyom..

şimdi gelelim eski versiyon bsplayer kullananlara...
    aynı mantıkla kendinize seçenekler içinde herhangi bir display ayarı buluyorsunuz. bu arada ben de eski versiyon kullanıyorum. oradaki kutucuklara tek tek tıklayıp hangi ayarın doğru olduğunu denedim. içlerinden biri doğru. filmler izlenebiliyor...

çok sıkışırsanız yeni versiyon yükleyin fakat pro versiyonu vista'da sürekli key istiyor...
    kıl oldum uninstall ettim ben de...

by the way Media Player 11 süper olmasa da divX (ve altyazı) izletiyor...

çok kötü anlattım belki ama biraz kasan herkesin bu problemin üstesinden gelebileceğine eminim. herkese kolay gelsin...
    ben hala network problemimi çözemedim.

• Değerli arkadaşlar eski bir konu bu ama bende bir sıkıntı yaşıyorum Vista Ultimate kurdum DVI-HDMı kablo ile XP deyken LCD tvye tv out ta hiçbir sorun yaşamıyorken,

Vista'da BS Player ve Media Player Classic de görüntü alamıyorum hatta öyleki sadece altyazılar ve ses geliyor ama görüntü yok sizce monitörd görüntü geliyorken LCD ye gelmemesinin sebebi ne olabilir ?
  • aynı sorunu bir arkadaşım da yaşamıştı..görüntü ayarlarını değiştireceksiniz
  • Valla bendede aynı sorun vardı. Başka bir siteden pro indirip kurdum( full ) sorunsuz çalıştı.
  • Valla bu aslında bir bahane oldu Vista Ultimate bıktırdı ve beni mis gibi XP PRO ma geri döndüm :)
  • valla arkadaşlar vistayan geçtikten denemediğim bsplayer sürümü kalmadı,bir tanesi çalıştı bir süre sonra o da gümledi.uzun zamandır sitelerde gördüğüm ama pek sallamadığım cowon jetaudio programını kurdum,artık bsplayer 'ı umursamıyorum,yaşasın jetaudio.
  • xp tarih oldu yaşasın vistaa64 bsplayer yerine başka uygulama koyun
  • ben gomplayer kurdum şimdilik güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.