Bildirim
Bsn Dna Whey kullanan varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş protein tozu işte ne düşünebiliriz ki hepsi aynı zaten 1-2 gram max oynuyor içerikleri bütçene en uygun olanı yapıştır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok biliyorum optimum, ultimate, weider, mp, muscletech bide syntha kullandım farklı şu ana kadar. Şuan 200 den aşağı whey bulamazken 160 tl olması şaşırttı içeriğide iyi. Anlam vermedim ben fiyat uygunluğuna.Acaba içeriğinde bcaa olarak kötü olması ve servisi düşük olduğundanmı. 30-40 liraya gidip amino asit içeriği daha iyi bişey almak varken buna para vermek saçmada olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 15 Nisan 2016; 1:56:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bsn Whey Dna piyasada ekonomik olarak alabileceğiniz en kaliteli protein tozu bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endenmer -- 8 Ağustos 2016; 10:07:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X