Şimdi Ara

BSC Sunar: 2013'ün En İyi 10 Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro last light yalan olmuş.En azından assasins creed'den iyidi.
  • Keşke şu mini oyunlar yerine bi tane metro LL bitane de cod ghost koyaydınız lafım editörlere değil oyunculara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

yanlis duymadiysam yilin top oyun listesi editörlerin kafasina göre sekilendi o zaman ? <br>2si1 de zaten yilin oyunu gtaV secilmesi gerekdigini söylüyordu ersin kilic ve öyle oldu.<br>Last of Us birinci olmaliydi...oylara nekadar etki etti editörler bilmiyoruz ama neyse

last of us sadece ps3 özel oyun olmasaydı xbox yada pc gelseydi yılın oyunu olabilirdi.olamamasının tek nedeni bu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

yanlis duymadiysam yilin top oyun listesi editörlerin kafasina göre sekilendi o zaman ? <br>2si1 de zaten yilin oyunu gtaV secilmesi gerekdigini söylüyordu ersin kilic ve öyle oldu.<br>Last of Us birinci olmaliydi...oylara nekadar etki etti editörler bilmiyoruz ama neyse

last of us sadece ps3 özel oyun olmasaydı xbox yada pc gelseydi yılın oyunu olabilirdi.olamamasının tek nedeni bu
    Şu liste içerisinde Beyond Two Souls kesinlikle olmalıydı bence. Yine Metro Last Light'ın aldığı o kadar beğeniden sonra hiçbir listede yer almaması da ilginç. AC4'ünse o listeye girmeyi hakettiğini düşünmüyorum. Bunlar dışında listeye bir itirazım yok.

Edit: Pokemon X&Y'i de unutmuşum, oyun patlama yaptı halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Ocak 2014; 18:38:21 >

• Sizleri bilmem ama benim top 10'um su sekilde;
    1- The Last of Us
    2- GTA V
    3- Bioshock
    4- Ni no Kuni
    5- Tomb Raider
    6- Metro Last Light
    7- Fifa 14
    8- Super Mario
    9- Assasin's Creed
    10- Rome Total War 2

• Tomb Raider'ın sırası biraz yüksek olmuş ki Super Mario 3D World'den daha üstte olması gerçekten ilginç ama liste yine de güzel. İlk 3 oyunun hepsi birbirinden iyiydi hangisi seçilse bir şey diyemezdim her ne kadar gönlüm Super Mario 3D World'den yana olsa da.

• 1.The Last of Us gönüllerin birincisi :) :) Gta V den çok The Last of U da etkilendim ne yalan söyleyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Git-Gel

1.The Last of Us gönüllerin birincisi :) :) Gta V den çok The Last of U da etkilendim ne yalan söyleyim..
    AC4'ü çıkarıp Device 6 eklerdim yada Plant vs Zombies 2
  • Bence Top 10 nda çok gereksiz oyunlar vardı özellikle bf nin 8. numarada olmasına inanamadım asıl top 10 böyle olacktı

1- The last of us
    2- Gta V
    3-Bioshock
    4-Gow Ascension
    5-Bf4
    6- Tomb raider
    7- Beyond two souls
    8-Fifa 14
    9-Ac4
    10-Far cry 3

• Ah be the last of us olsaydı keşke 1. Gta V zaten felaket oyun herkes biliyor ama işte
    The last of us 1. olsaymış iyiymiş neyse
  • beyler bioshock infinite tanıtımında çalan şarkının adını bilen varmı?

• 1- Last of us
    2-Bioshock
    3-Beyond Two Souls
    4-Tomb Raider
    5-GTA
    6-Mario 3D
    7-Metro Last Light
    8-Ni No Kuni
    9-Bf4
    10-Ac4,

Bencee

• quote:

Orijinalden alıntı: ensdrk

beyler bioshock infinite tanıtımında çalan şarkının adını bilen varmı?
    Metro ve Pokemon yalan olmuş
  • gta 5 boşa para verdik nesi iyi anlamadım online yapcak bişe yok campaign bittince yapcak bişe yok boşboş gezin

• İlk 3 çok çok kötü olmuş GTA 5'in 1. olmaması lazımdı o kadar sorunlu bir oyunun.
    1_Last Of Us
    2_Bioshock
    3_Tomb Raider
    4_GTA V
    olması gerekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: lightsword5

İlk 3 çok çok kötü olmuş GTA 5'in 1. olmaması lazımdı o kadar sorunlu bir oyunun.
    1_Last Of Us
    2_Bioshock
    3_Tomb Raider
    4_GTA V
    olması gerekti.
    gta şaşırtmadı ama bana göre bf4'e gerek yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br><br>yanlis duymadiysam yilin top oyun listesi editörlerin kafasina göre sekilendi o zaman ? <br>2si1 de zaten yilin oyunu gtaV secilmesi gerekdigini söylüyordu ersin kilic ve öyle oldu.<br>Last of Us birinci olmaliydi...oylara nekadar etki etti editörler bilmiyoruz ama neyse</blockquote><br><br>last of us sadece ps3 özel oyun olmasaydı xbox yada pc gelseydi yılın oyunu olabilirdi.olamamasının tek nedeni bu

Diğer listeleri gördük iyiki editörler etki ediyor.

• Bu kadar iyi satış rakamları yakalamış ve çokça beğenilmiş bir yapım olan Pokemon X&Y'nin bu listede yer almaması da beni fazlaca şaşırttı doğrusu. Ki bana göre ilk sırayı kesinlikle The Last of Us hak ediyordu.

• Onu bunu bırakında ilk 2 oyunu PC'de oynamayıyoruz :D PC'lirein 1. si Bioshock .
  • BSC en popüler oyun neyse onu seçiyor liste yapmalarina bile gerek yok. GTA 5 teki sorunlari yazsak makale olur. Hem daha kötü grafik, hem de frame online problemleri vardi. The Last of Us birçok yönden çok daha iyi ve etkileyici bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.