Şimdi Ara

BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hitman bir numara olmalıydı AGENT47
  • 9. oyun ne abi ya
  • mobil girenler için ;
    10-XCOM: Enemy Unknown
    9-Hotline Miami (Atari oyununa benziyor :S)
    8-Assasin's Creed 3
    7-Halo 4
    6-Max Payne 3
    5-Journey (Aralarında en çok oynamak istediğim oyun)
    4-Hitman: Absolution
    3-The Walking Dead
    2-Dishonored
    1-Far Cry 3
  • Black ops2 gibi bir başyapıt sıralamada yok! Farcry Allah askına nesini beğeniyorlar AC çakması bir oyun!
    Liste tam bir ergen isi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

tribes ascend yoksa ki şu an askerdeyim bakamıyorum, bölüm sonu canavarı anca anca şu bebenin şebenin üçgene kareye basarak öldürdüğü dandik bi canavar olur. yeteneksiz, beceriksizler sizi.. casual kişiler ve casual oyun sonu cahilleri sizi, geleyim hepinizi g3'ün dipçiğiyle kovalayacam.

O zaman gel sen inceleme yap kardeşim! Madem beğenmiyorsun, yorum yazama o zaman.

Hatırlatmak isterim burası bir forum babanın ahrı değil!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Orijinalden alıntı: LimeLight

Berbat bir sıralama olmuş.Max Payne 3 ve Halo ya hakaret gibi olmuş.Far Cry 3 1. sırayı hak etmiyor.Şahsen ilk 3 aynen şöyle olmalı;
    1-Max Payne 3
    2-Halo 4
    3-Hitman

Gözümce yılın oyunu MAX PAYNE 3'tür.En özenilmiş oyunda max payne dir.

[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu

Çok özenilmiş bir yüz gerçekten.

Neyse, bana göre ilk 3 şöyle olmalıydı:

1- Dishonored
    2- The Walking Dead
    3- Hitman
    4- Far Cry 3

AC3 ilk 10 'a bile girmemeliydi ya neyse bakalım.

Dostum o koyduğun fotoğrafların hiç biri Max Payne 3'e ait değil.

Bak bunlar Max Payne 3'e ait

[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu

Benim sıralamama gelirsek :

1-) Max Payne 3
    2-) Call Of Duty : Black Ops II
    3-) Assasin's Creed 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 29 Ocak 2013; 16:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

quote:

Berbat bir sıralama olmuş.Max Payne 3 ve Halo ya hakaret gibi olmuş.Far Cry 3 1. sırayı hak etmiyor.Şahsen ilk 3 aynen şöyle olmalı;
    1-Max Payne 3
    2-Halo 4
    3-Hitman

1- Dishonored
    2- The Walking Dead
    3- Hitman
    4- Far Cry 3

[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu[sizer=red]BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu

1-) Max Payne 3
    3-) Assasin's Creed 3

Dostum o koyduğum fotoğraflar Max Payne 3 'e ait.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-Max Payne 3
    2-Halo 4
    3-Hitman

1- Dishonored
    2- The Walking Dead
    3- Hitman
    4- Far Cry 3

1-) Max Payne 3
    3-) Assasin's Creed 3

Dostum o koyduğum fotoğraflar Max Payne 3 'e ait.

Hocam kafan güzelmiş güle güle kullan.

• Bu fotoğrafları oynayan kişiler çekmiş sen daha neyin kafasındasın? Sonra birde oyuncuyum diye dolanıyorlar..
  • quote:

Bu fotoğrafları oynayan kişiler çekmiş sen daha neyin kafasındasın? Sonra birde oyuncuyum diye dolanıyorlar..

Hocam aklından sıkıntın mı var? Git öğrenip gel deli etme beni daha mesajımı alıntılamaya tırsıyosun. Bir de benim oyunculuğuma laf etmiş hıyar, oynayan kişiler çekmişte Max Payne 3'den mi çekmiş?

Senin hiç mi aklın yok 2012 de çıkan bir oyunun böyle grafikleri nasıl olabilir?

• Hotline Miami'ye laf edenler bir denesin derim.
  • quote:

quote:

Bu fotoğrafları oynayan kişiler çekmiş sen daha neyin kafasındasın? Sonra birde oyuncuyum diye dolanıyorlar..

Hocam aklından sıkıntın mı var? Git öğrenip gel deli etme beni daha mesajımı alıntılamaya tırsıyosun. Bir de benim oyunculuğuma laf etmiş hıyar, oynayan kişiler çekmişte Max Payne 3'den mi çekmiş?

Senin hiç mi aklın yok 2012 de çıkan bir oyunun böyle grafikleri nasıl olabilir?

Ben senin mesajını alıntılamaya niye korkayayım? Hee oynayan kişiler çekmişte Max Payne 3 'ten çekmemiş. Neyse, zaman israfısın.

• Max Payne 1'i Max Payne 3 sananlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Max Payne 1'i Max Payne 3 sananlar var.

Hocam işte o bahsettiğin kişiler etrafta oyuncuyum diye dolanıyorlar bir de anlatmaya çalıştıkça kabullenmiyorlar.

quote:

Ben senin mesajını alıntılamaya niye korkayayım? Hee oynayan kişiler çekmişte Max Payne 3 'ten çekmemiş. Neyse, zaman israfısın.

Zaman israfıyım? Zaten neyin ne olduğunu karıştırıp Max Payne 3'ün nasıl bir oyun olmadığını bilmeyen, 2012 de çıkan bir oyunun böyle grafiklere sahip olabileceğini düşünen bir de hiç bilmeden Max Payne 1 fotoğraflarının Max Payne 3'e ait olduğunu idda eden beyinsiz benim zaten sen kralsın, gamersın.

• FAR CRY3 birinci olmasaydı kendimi asardım zaten. süper oyun yapmışlar gerçekten. hele o son bölüm çok süper ve aksiyonluydu.

Kesinlikle hak ediyor far cry3 birinciliği. Ve hala ac3 ve cod bo2 diyenler var.
    bu forumu terketsinler! Laf kalabalığı yapıyorlar burada. AC3 tamam ama bo2 derseniz dayanamıyorum kardeşim. o kadar. siz zombilerinizle devam edin.
    max payne1'i 3 zannetmişlerya. yerlerdeyim zaten.
    AYNI 1 HAFTA ÖNCE FAR CRY3 BERBAT DİYEN VE FAR CRY1'İN RESİMLERİNİ GÖSTEREN BİRİNE BENZEMİŞ. şimdi fc3'e berbat diyen birine insan demek hoş olmaz şahsen . Madem bilmiyorsunuz böyle ortamlara girmeyin. Kendinize ve bsc'ye yazık etmeyin.

Zaten far cry'a kötü diyenler bölümleri geçemedikleri için beğenemiyorlardır.
    Birde hala counter strike 1.6 far cry3'ten daha iyi diyen biri gördüm.
    Max payne3 dedim. "o ne?" dedi. Şimdi tartış tartışabilirsen. LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNMAK İSTEYEN OLURSA PM ATABİLİRLER
    Bu tür kişiler'i anlayamıyorum hala cs 1.6'da kalmışlar. HER HALDE ÜCRETSİZ ONLİNE DİYE COUNTER'I SEVİYORLAR Far cry 3 gibi bir şaheserle BO2'yi yahut cs serisini bir tutmak düpedüz cehalettir. neyse konu çok saptı. iyi günler...

• birde halo4'e haksızlık olmuş. bence 2. sıraya gelmeliydi. zevk renk meselesi fakat ben walking dead'ı ilk 10'a bile koymazdım. dediğim gibi zevk renk yani...
    oyununu oynayacağıma dizisini izlerim aynı hesaba gelmez mi?
    zaten oyun filan oynamıyoruz ki. izliyoruz ve olaylar oluyor. tabi senaryoda çok güzel olunca oyun senaryosu zannedip güzel oluyor oyun. hal bu ki biz dizi izliyoruz. oyun oynamıyoruz. ekranda bir yerlee tıklıyoruz işte.
    oyunda tür denen bir şeyde yok. fps mi tps mi rpgmi open world mü ne?

zevk renk. dediğim gibi...

• el insaf arkadaş artık şu vidyoları mobile uyarlayın zevkmi alıyorsunuz anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

FAR CRY3 birinci olmasaydı kendimi asardım zaten. süper oyun yapmışlar gerçekten. hele o son bölüm çok süper ve aksiyonluydu.

Kesinlikle hak ediyor far cry3 birinciliği. Ve hala ac3 ve cod bo2 diyenler var.
    bu forumu terketsinler! Laf kalabalığı yapıyorlar burada. AC3 tamam ama bo2 derseniz dayanamıyorum kardeşim. o kadar. siz zombilerinizle devam edin.
    AYNI 1 HAFTA ÖNCE FAR CRY3 BERBAT DİYEN VE FAR CRY1'İN RESİMLERİNİ GÖSTEREN BİRİNE BENZEMİŞ. şimdi fc3'e berbat diyen birine insan demek hoş olmaz şahsen . Madem bilmiyorsunuz böyle ortamlara girmeyin. Kendinize ve bsc'ye yazık etmeyin.

Max payne3 dedim. "o ne?" dedi. Şimdi tartış tartışabilirsen. LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNMAK İSTEYEN OLURSA PM ATABİLİRLER
    Bu tür kişiler'i anlayamıyorum hala cs 1.6'da kalmışlar. HER HALDE ÜCRETSİZ ONLİNE DİYE COUNTER'I SEVİYORLAR Far cry 3 gibi bir şaheserle BO2'yi yahut cs serisini bir tutmak düpedüz cehalettir. neyse konu çok saptı. iyi günler...

Dostum bu kadar kesin konuşmuşsun ama alttaki yorumunda yazdığın gibi renkler ve zevkler tartışılmıyor. Ben Far Cry 3 'den nefret ediyorum oyunu görünce kusasım geliyor ve bana kalırsa COD : BO2 ve Max Payne 3 çok daha iyiler ama tabi bu benim düşüncem yani ben oyunu beğeniyorum da sen beğenmiyorsun diye sana saldıracak değilim.

Aslında hiç yorum yapmayacaktım yani kendi düşüncelerin, saygı duyuyorum ama ''Far Cry 'a kötü diyenler bölümleri geçemedikleri için beğenemiyorlardır.'' ve ''şimdi fc3'e berbat diyen birine insan demek hoş olmaz şahsen.'' gibi yorumların çok saçma ve eminim ki sende bunu biliyorsun çünkü senin beğendiğin oyunu ben beğenmek zorunda değilim. Aynı şekilde de benim beğendiğim oyunu sen beğenmek zorunda değilsin ama senin beğendiğin oyunları beğenmeyen insanlara bu gibi hakaretlerde bulunman akıl almaz derecede saçma.

Max Payne 3 'ü bilmeyip Max Payne 1 zanneden arkadaş zaten beyinden sıkıntılı.

Counter Strike 'a gelirsek o arkadaşın demek ki o oyundan zevk alıyor ve o oyunu oynuyor zaten CS oynayanların çoğu başka oyun bilmedikleri için CS oynuyorlar. Bence o arkadaşınızın üstüne fazla gitmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 1 Şubat 2013; 10:09:33 >

• quote:

quote:

FAR CRY3 birinci olmasaydı kendimi asardım zaten. süper oyun yapmışlar gerçekten. hele o son bölüm çok süper ve aksiyonluydu.

Dostum bu kadar kesin konuşmuşsun ama alttaki yorumunda yazdığın gibi renkler ve zevkler tartışılmıyor. Ben Far Cry 3 'den nefret ediyorum oyunu görünce kusasım geliyor ve bana kalırsa COD : BO2 ve Max Payne 3 çok daha iyiler ama tabi bu benim düşüncem yani ben oyunu beğeniyorum da sen beğenmiyorsun diye sana saldıracak değilim.

Aslında hiç yorum yapmayacaktım yani kendi düşüncelerin, saygı duyuyorum ama ''Far Cry 'a kötü diyenler bölümleri geçemedikleri için beğenemiyorlardır.'' ve ''şimdi fc3'e berbat diyen birine insan demek hoş olmaz şahsen.'' gibi yorumların çok saçma ve eminim ki sende bunu biliyorsun çünkü senin beğendiğin oyunu ben beğenmek zorunda değilim. Aynı şekilde de benim beğendiğim oyunu sen beğenmek zorunda değilsin ama senin beğendiğin oyunları beğenmeyen insanlara bu gibi hakaretlerde bulunman akıl almaz derecede saçma.

Counter Strike 'a gelirsek o arkadaşın demek ki o oyundan zevk alıyor ve o oyunu oynuyor zaten CS oynayanların çoğu başka oyun bilmedikleri için CS oynuyorlar. Bence o arkadaşınızın üstüne fazla gitmeyin.

Hocam farkındayım bir genelleme yaptım saçma oldu. Ben o cs seven kişiye söylemek istemiştim. Ve altta saçmalayan kişilere söylemek istemiştim. Mesajı yazdıktan sonra fark ettim size de laf yazmış gibi olduğumu. Hatta alıntılayacağınızdan emindim . Zaten şahısa sordum (cs diye tutturana) hangi oyunları oynadın?
    Verdiği cevap: "GTA, CS, birde call of duty'mi öyle bir şey işte ."
    Aynı bu cevabı verdi. Neden seviyorsun diye sordum:
    Verdiği cevap: "Oyunda ak47 var. Silah var. Adamlar var"
    Yarıldım
    Bu şekilde bir şey bilmeyip laf edenlere kızıyorum. Fakat gerçek bir gamer olan kişinin beğenmediği oyuna bir şey demem. Fakat kusulacak kadar kötümü gerçekten sizin için.
    Ayrıca aynı sorun cs sevenle tartışırken de oldu. far cry1 'in fotolorını gösterip far cry3 kötü diyordu. O yüzden biraz atarlanarak cevap yazdım buraya. Affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 1 Şubat 2013; 17:35:27 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam farkındayım bir genelleme yaptım saçma oldu. Ben o cs seven kişiye söylemek istemiştim. Ve altta saçmalayan kişilere söylemek istemiştim. Mesajı yazdıktan sonra fark ettim size de laf yazmış gibi olduğumu. Hatta alıntılayacağınızdan emindim . Zaten şahısa sordum (cs diye tutturana) hangi oyunları oynadın?
    Verdiği cevap: "GTA, CS, birde call of duty'mi öyle bir şey işte ."
    Aynı bu cevabı verdi. Neden seviyorsun diye sordum:
    Verdiği cevap: "Oyunda ak47 var. Silah var. Adamlar var"
    Yarıldım
    Bu şekilde bir şey bilmeyip laf edenlere kızıyorum. Fakat gerçek bir gamer olan kişinin beğenmediği oyuna bir şey demem. Fakat kusulacak kadar kötümü gerçekten sizin için.
    Ayrıca aynı sorun cs sevenle tartışırken de oldu. far cry1 'in fotolorını gösterip far cry3 kötü diyordu. O yüzden biraz atarlanarak cevap yazdım buraya. Affola.

Anladım hocam, o tipleri bende pek sevmiyorum bir şey bilmedikleri halde oynadıkları 2-3 oyunun tartışmasını yapıyorlar benimde 1-2 arkadaşım var öyle.

Kusulacak kadar olmasa da oyunda beni iten bazı şeyler var mesela senaryo sürekli kopuk yani sanki başka başka hayatlar oynuyormuşuz gibi bir ordan başlıyoruz bi burdan başlıyoruz. Bir de sürekli tek başımızayız yani kısacası oyun bana göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 2 Şubat 2013; 12:21:45 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.