Şimdi Ara

BS Player Tam ekran MKV. sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bs player kullanıyorum uzun zamandır.
    Son günlerde tam ekran yaptığım zaman özellikle 720p mkv videolarında ses altyazı normal şekilde akarken, görüntüde kesintiler oluyor.
    Takılan görüntü titrerken arkadan bazı görüntüler geçmeye devam ediyor.
    20 sn sonra düzelip ses görüntü senkrona oturuyor, 10 sn sonra tekrar aynı şey.
    i7 işlemcili laptopbum var codecler yüklü win7 kullanıyorum.
    Bs harici başka playerda aynı sorunu yaşamıyorum sorun bariz bs ile ilgili.
    Başka player indirmek kullanmak istemiyorum çünkü Bs'in altyazıları çevrimiçi bulmak gibi muhteşem bir özelliği var.
    Nasıl bir çözüm üretilebilir.

• Bs'nin yeni bir sürümü varsa onu indirip güncellemeyi deneyebilirsiniz. Sorununuz devam ederse, başka bir player kullanmak kalıyor geriye.

Ama, altyazıları haricen bulmanın da çok zor olduğunu düşünmüyorum. Ben VLC Player kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • ffdshow'u yükleyin ve bsplayer ayarlarından decoder (video kod çözücü) olarak ffdshow seçin.

Artık ffdshow'un gpu hızlandırma desteği de var. Eğer yapabilyorsanız bsplayer'ın ayarlarından dahili kod çözücüleri (decoder) devredışı bırakın ve harici olarak ffdshow'u belirleyin. Sonra da ffdshow'un kendi ayarlarından DXVA (directx video accelerator) desteği olanların işaretli olduğundan emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_OriON

ffdshow'u yükleyin ve bsplayer ayarlarından decoder (video kod çözücü) olarak ffdshow seçin.

Artık ffdshow'un gpu hızlandırma desteği de var. Eğer yapabilyorsanız bsplayer'ın ayarlarından dahili kod çözücüleri (decoder) devredışı bırakın ve harici olarak ffdshow'u belirleyin. Sonra da ffdshow'un kendi ayarlarından DXVA (directx video accelerator) desteği olanların işaretli olduğundan emin olun.

Olması yapamadım :(
    Bs 2.58 free versiyonu var bende biraz daha detaylı anlatabilirmisin? şuna tıkla buna bas gibisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

ffdshow'u yükleyin ve bsplayer ayarlarından decoder (video kod çözücü) olarak ffdshow seçin.

Bs 2.58 free versiyonu var bende biraz daha detaylı anlatabilirmisin? şuna tıkla buna bas gibisinden.

bsplayer kullanmıyorum. dolayısıyla ayarlarında yardım edemeyeceğim. ancak kmplayer istersen olabilir. her ne kadar kullanmasamda kmplayer'da da altyazı arama özelliği var. sonuçta burda kullandığın programın artısı sadece menülerinin kolaylığı ve kendine has bazı eklenti-efektleri olması. kalan bütün özellikler codec'lerden geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

bsplayer kullanmıyorum. dolayısıyla ayarlarında yardım edemeyeceğim. ancak kmplayer istersen olabilir. her ne kadar kullanmasamda kmplayer'da da altyazı arama özelliği var. sonuçta burda kullandığın programın artısı sadece menülerinin kolaylığı ve kendine has bazı eklenti-efektleri olması. kalan bütün özellikler codec'lerden geliyor.

Bugün fark ettiğim bir durum üzerine şunuda ekleyeyim.
    720p.hdtv.x264 uzantılılarda yapıyor bu hatayı.
    720p.h264 lerde yok.
    x264 olduğunda tam ekranda kasıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bs player sorun
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.