Şimdi Ara

BRRip leri dvd player da izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde iİndirdiğim filmleri dvd ye çekip Tv de izliyorum, en son bir BRRip film indirim dvd ye çektim görüntü geliyordu fakat ses yoktu.. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ya da bi çözümü var mı?

• Hiç bir dvd player blue-ray rip film oynatamaz....Ses geliyo goruntu yok desen anlicamda, goruntu var ses yok diyorsun nasil oluyor anlayamadim?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocka

Genelde iİndirdiğim filmleri dvd ye çekip Tv de izliyorum, en son bir BRRip film indirim dvd ye çektim görüntü geliyordu fakat ses yoktu.. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ya da bi çözümü var mı?

o dvdrip olmasın
  • Bende trimax var dvdrip vd brrip çekiyorum usb den veya dvd den rahat rahat izliyorum
    oynatmaz ne demek
  • Baya oynatmaz demek....

İndirdigin film 480p nin üstündeyse oynatmaz....Zaten 720p yada 1080p degilse blurayrip indirmenin anlami neki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Baya oynatmaz demek....

İndirdigin film 480p nin üstündeyse oynatmaz....Zaten 720p yada 1080p degilse blurayrip indirmenin anlami neki???

Katılıyorum ama sen öyle bi söylemişsin ki sanki formatı desteklemiyo gibi
    aslında çözünürlüğü desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocka

Genelde iİndirdiğim filmleri dvd ye çekip Tv de izliyorum, en son bir BRRip film indirim dvd ye çektim görüntü geliyordu fakat ses yoktu.. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ya da bi çözümü var mı?

Ses formatı ac3-dts olduğundan olabilir. Programla mpeg'e çevirmeyi deneyin.

Avi uzantılı 480p brripleri oynatabiliyor divx playerlar, anlatmaya çalıştığı sorunu tam anlatamamış sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 25 Aralık 2009; 14:02:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunu çözdüm exhellin de söylediği gibi ac3 ses formatını okuyor ama dts leri okumuyor dolayısı ile görüntü var ses yok.. Ayrıca 480p BRRipleri oynatabiliyorum dvd-player da, üstünü deneyince HD not supported diyor.

HD not supported uyarısını başka bir DVDRip film de de aldım hala ona anlam verebilmiş değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Hiç bir dvd player blue-ray rip film oynatamaz....Ses geliyo goruntu yok desen anlicamda, goruntu var ses yok diyorsun nasil oluyor anlayamadim?????

slm. bende bir film var uzantısı .mp4 yazıor fakat filmin isminin sonunda bdrip yazmışlar ve ben bu filmi hiçbir şekilde calıştıramıorm. seninde söylediğin gibi ses gelior görüntü yok ve hiçbir şekilde görüntüyü getiremedim. sebebi ne olaki acep ?
  • 2senelik başlığı hortlamışım haberim yok galiba cevap alamicam =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.