Şimdi Ara

Browser üzerinden download yaparken data akışı kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır bununla uğraşıyorum delirmek üzereyim. 2 ayrı modemim var ikisinde de durum aynı. sorunum su: browser üzerinden bi dosya indirmeye çalıştıgım zaman 3-5 mb indikten sonra data akışı kesiliyor. chrome bu hatayı "başarısız. ağ hatası" olarak veriyor. sitelere girmeye çalışırken "ana bilgisayar çözümleniyor" uyarisi vererek uzun sure bekliyor. ilginc olan su ki torrent kullanimima hicbir zarari olmadi bunun. torrentte hiz eksilmeden indirme yapabiliyorum fakat browser uzerinden downloadlarda sikinti var. mozilla ve chromeda denedim her ikisinde de durum ayni. internet download manager kullandim bi sure. kesintiyi net olarak gorebiliyorum. 20--25 saniye full randimanla indiriyor, sonra 10-15 saniyelik kesintilerden sonra tekrar devam ediyor indirmeye. youtube, dizimag gibi siteleri izleyemez oldum. yani internetten stream mac yayinlari bile yalan oldu. :)

modemi resetledim, ag yapilandirmalari yeniledim, virus olabilir diye combofix kullandim olmadi. en sonunda format attim yine duzelmedi. sorunum modemlerimde olabilir mi? sorun modemlerde olsa torrentte de sikinti yasamam gerekmez miydi? tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesinsani -- 24 Ağustos 2013; 20:10:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.