Şimdi Ara

BROWSER lar %100 CPU kullanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Browserların hepsi %100 cpu kullanıyor eskiden böyle değildi.Eskiden kastım 2 ay öncesine kadar.Chrome kullanıyorum tavsiye üzerine Opera da kurdum Opera ilk gün 42 50 arası takıldı ertesi gün o da 100 oldu.Sebebi ne olabilir.Xp SP3 kullanıcısıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

Arkadaşlar Browserların hepsi %100 cpu kullanıyor eskiden böyle değildi.Eskiden kastım 2 ay öncesine kadar.Chrome kullanıyorum tavsiye üzerine Opera da kurdum Opera ilk gün 42 50 arası takıldı ertesi gün o da 100 oldu.Sebebi ne olabilir.Xp SP3 kullanıcısıyım.

ccleaner veya benzeri program ile geçmişleri silmeyi dene
  • quote:

Arkadaşlar Browserların hepsi %100 cpu kullanıyor eskiden böyle değildi.Eskiden kastım 2 ay öncesine kadar.Chrome kullanıyorum tavsiye üzerine Opera da kurdum Opera ilk gün 42 50 arası takıldı ertesi gün o da 100 oldu.Sebebi ne olabilir.Xp SP3 kullanıcısıyım.

Sadece tarayıcılarda mı oluyor?
  • hocam işlemci AMD 3200 sempron ama bu bilgisayar zaten sadece film müzik ve internet için kullanılmakta.Başka birşey olduğunu düşünüyorum ama ne?? Evet sadece browserlarda.. NFS Carbon + winamp fln açıkken bile 70 80 oluyor CPU browserlarda var bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen virüs vardır bilgisayarında. Avast, Kaspersky veya Eset NOD32 kurup tara ve ComboFix yükle
    Advanced SystemCare ve Smart Defrag da kullan.
  • quote:

hocam işlemci AMD 3200 sempron ama bu bilgisayar zaten sadece film müzik ve internet için kullanılmakta.Başka birşey olduğunu düşünüyorum ama ne?? Evet sadece browserlarda.. NFS Carbon + winamp fln açıkken bile 70 80 oluyor CPU browserlarda var bişi

Hocam istersen sistem geri yükleme dene sonradan bu sorun başlamış ya
  • Bu sorundan sonra formatladim 2 gun sonra ayni flash playeri tekrar kurmayida da deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.