Şimdi Ara

Browser Arayanlara; NetRover Browser v(1.0.1) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wifi bulduğumda indirip denerim . Emeğinize sağlık .

Edit : Hemen bi wifi ye bağlanıp indirdim . İlk izlenimlerim : 3-4 site dolaştım gayet akıcı sade ve reklamsız . Şöyle 7-8 gün kullanayım şişme , mobil veriyi eritme yada şarjı sömürme gibi durumları olursa yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 21 Temmuz 2018; 15:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

wifi bulduğumda indirip denerim . Emeğinize sağlık .

Edit : Hemen bi wifi ye bağlanıp indirdim . İlk izlenimlerim : 3-4 site dolaştım gayet akıcı sade ve reklamsız . Şöyle 7-8 gün kullanayım şişme , mobil veriyi eritme yada şarjı sömürme gibi durumları olursa yazarım.
    Teşekkür ederim zaten boyutu çok küçük olduğu için, mobil veri ile rahatlıkla indirebilirsiniz.
  • Sanırım insanların browser arayışı yok 🙂

• Merhaba.Browser arayışımız var ama bunda eksik özellik çok. O yüzden şimdilik şunu isteyebilirim. Masaüstü sitesi isteme özelliği olsa iyi olurdu. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Aslında masaüstü modu özelliği var ayarlara giderseniz ama sanırım bunu daha ulaşılabilir bir yere koymak lazım.

• azon-abros kullanıcısına yanıt
    Hocam Chrome veya Dolphin'deki gibi masaüstü şeklinde görüntüleyebilme özelliği varsa dadından yenmez .

• Ayarlar > Kullanıcı Ortamı > Masaüstü Yolunu takip ederek etkinleştirebilirsiniz.
    teşekkürler

• NetRover' ı kullanıyor musunuz?

Şu an indiriyorum bakıcam .. Beğenirsem durur tabi Chrome alternatifi olarak .
  • Yorumlarınızı bekliyorum, önerilerinize açığız geliştirmeye devam ediyoruz.

• Tam ihtiyacım olduğu zaman ban yemişsiniz geçmiş olsun 🙂

• Çok beğendim fakat, sayfa yakınlaştırması da olsa çok iyiydi. Parmakla yapılan yakınlaştırma yani

• Çok beğendim fakat, sayfa yakınlaştırması da olsa çok iyiydi. Parmakla yapılan yakınlaştırma yani

Upload sitelerine birşey yuklenmiyor. Daha doğrusu yüklemek içim cihazın hafıza erişimi yok gibi ekstra pencerede açılması gerekirken ekran tepkisiz.

Forumda cevap yazarken resim ekleme kodu gibi kodlar işlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Ağustos 2018; 11:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Çok beğendim fakat, sayfa yakınlaştırması da olsa çok iyiydi. Parmakla yapılan yakınlaştırma yani
    Parmakla yakınlaştırma özelliği mevcut. Hangi siteye bağlanmayı denediniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Upload sitelerine birşey yuklenmiyor. Daha doğrusu yüklemek içim cihazın hafıza erişimi yok gibi ekstra pencerede açılması gerekirken ekran tepkisiz.

Forumda cevap yazarken resim ekleme kodu gibi kodlar işlemiyor.
    Yorumunuz için teşekkür ederim. İzin sorunu gibi duruyor. Uygulamayı ilk açtığınızda dosyalara erişim iznini verdiniz mi?
  • Burada değerlendirmelerini paylaşan üyelere çok teşekkür ederim. Forum kuralları dışına çıkmamaya ve rahatsızlık vermemeye dikkat ediyorum. Buradaki değerlendirmelerinizi Play Store' a da taşıyabilirseniz çok memnun olurum.
    Facede, mesela resmi parmakla yaklaştırmak istediğimde olmuyor.

Bir de youtube da vidyoyu tam ekran yaptığımda, vidyo sağa sola dönüp duruyor.

send.firefox a dosya yüklemek istedim. Tarayıcı desteklenmiyor hatası verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 7 Ağustos 2018; 2:49:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.