Şimdi Ara

©©©--Brothers Of Metal--©©© - Am@deus'un Çocuğu Oldu. Tebrikler. (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.469
Cevap
3
Favori
206.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben baba oluyodum az kalsın, ucuz atlattık.
  • Gençler ne yapıyorsunuz ya ? Müzik kovalayan var mı hala ? Yaş oldu 27, evlendik, hala müzik yapıyorum ben. Yurtiçinde aktif olmasa da yurtdışına gidiyoruz arada çalmaya, kafamıza göre ortamlar olursa.

Mahmutla telefonda konuştuk geçen, aklıma geldi yazayım dedim. O kadar birlikte mesaimiz vardı eskiden, ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Gençler ne yapıyorsunuz ya ? Müzik kovalayan var mı hala ? Yaş oldu 27, evlendik, hala müzik yapıyorum ben. Yurtiçinde aktif olmasa da yurtdışına gidiyoruz arada çalmaya, kafamıza göre ortamlar olursa.

Mahmutla telefonda konuştuk geçen, aklıma geldi yazayım dedim. O kadar birlikte mesaimiz vardı eskiden, ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz?

Tebrikler Burak.

Bende hala okuyorum valla, 2010' dan bir farkı yok :D:D:D.

Gençler bakarsanız buraya görüşelim, buluşup bir bira içelim bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Gençler ne yapıyorsunuz ya ? Müzik kovalayan var mı hala ? Yaş oldu 27, evlendik, hala müzik yapıyorum ben. Yurtiçinde aktif olmasa da yurtdışına gidiyoruz arada çalmaya, kafamıza göre ortamlar olursa.

Tebrikler Burak.

Bende hala okuyorum valla, 2010' dan bir farkı yok :D:D:D.

Gençler bakarsanız buraya görüşelim, buluşup bir bira içelim bi ara

Bana olur ya buluşalım da buraya bakan kimse kalmadı birader. Bende 4-5 kişinin kontak bilgisi var sadece.

Şöyle 2010'da çadırın içindeki Doritos Panço kokularını yad etsek fena olmaz :)

• İş hayatından okula geri döndüm ben de... Buluşalım bir ara, evlendik diye bozmadık, bana uyar.
  • Genelde tersi olur evlenip çocuk yaparsın, çocuk okula başlar vs

@musAKka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Genelde tersi olur evlenip çocuk yaparsın, çocuk okula başlar vs

@musAKka

Hangi işimiz doğru ki hacu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölen bir kültür, şu an kaç kişi rock ve metal müzik dinliyor merak ediyorum, havhavlayanlar moda oldu çıktı.

Çok iyi bilirim bu konseri, arkadaş grubum ile gitmiştik, bunun yanı sıra eskiler gözümde canlandı rock'n coke, zeytinlik rock fest (şu an devam ediyor ama eski tadı yok), fanta gençlik konserleri, barışa rock vardı, rock'n coke karşıtı olarak yapılan bir festivaldi, tekno biraz ağır basardı çokta tutmadı zaten.

Şu an yaş 39, konuyu görünce hüzünlendim *.q

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.