Şimdi Ara

©©©--Brothers Of Metal--©©© - Am@deus'un Çocuğu Oldu. Tebrikler. (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.469
Cevap
3
Favori
206.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim'de Lenny Kravitz'e giderim ben büyük ihtimal. Scorpions bir daha geliyormuş onu da kaçırmam kesin.

Bu arada Oğuz (Musakka) dün evlendi. Öğlen nikah vardı akşamda teknede eğlencesi. Çok mutlu ve mesut kendileri. Eğlence bitimi vedalaşırken şöyle güzelce bir silkeledim, kündeye getirdim 3 puan aldım ve eve yolladım.
  • Vaay, musAKka hayırlı uğurlu olsun birader, inşallah ömür boyu mutlu olursun eşinle.
  • Oğuz hayırlı olsun. Evlendikten sonra mutlu mesut olan tek erkeksin abi, saygılar
  • Çok sağolun yavrular :) Teknede Sad But True ile headbang yaparken gözler sizi aradı valla. Barzo Barış sağolsun pogo düşüncesinden çabuk vazgeçti ama giderken de cigerimi elime vermekten geri kalmadı :)

Su an Kıbrıs'da otel lobisinde Slayer dinliyorum. Evlilik bu yüzden çok guzel, hepinize tavsiyemdir :) Öpüldünüz adamlar !
  • @musAKka; Hayırlı olsun hocam, mutluluklar.
  • Hacı merak ettim hala oynuyormu acaba. Dün çok kıvraktı
  • Oğuz hayırlı olsun abi
  • Sağolun cigerler

@Sertaç, hacu ayaklar yorgunluktan 2 katına çıkınca durum değişiyor demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Çok sağolun yavrular :) Teknede Sad But True ile headbang yaparken gözler sizi aradı valla. Barzo Barış sağolsun pogo düşüncesinden çabuk vazgeçti ama giderken de cigerimi elime vermekten geri kalmadı :)

Su an Kıbrıs'da otel lobisinde Slayer dinliyorum. Evlilik bu yüzden çok guzel, hepinize tavsiyemdir :) Öpüldünüz adamlar !

Orası ultra herşey dahil mi hacu. Ama dikkatli ol rakı votka yanan içkiler falan diyip gene hastaneye almasınlar seni
  • ultra herşey dahil ama öyle içkiler beni bozmaz. absinthe falan uçuruyor sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ultra herşey dahil ama öyle içkiler beni bozmaz. absinthe falan uçuruyor sadece :)

Abi çok yanlış zamanda Kıbrıs'tasın yahu. Yoksa Alayköy yolunu tarif edecektim sana
  • merhaba beyler. biraz geç keşfettim bu grubu. en baştan başladım okuyorum. 10. sayfada filanım. güzel grupmuş. izmirli arkadaşlara ayrıca selamlar :)
  • Oğuz, hayırlı olsun, mutlu olacaksan her zaman devamı gelir umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Ya öyle ben birşey demiyorum, her gün Ali ile birlikteyiz biz mesela..Facebook'tan herkes ile konuşuyorum. Ama bunlar haricinde sırf buradan konuştuğum adamlar var şahsen benim. Ne bileyim sarıyordu buralar zamanında...

Olum orda burda görmediğin kaç kişi vardı ki zaten

Ama Barış Abi'nin dediğine bi nevi katılıyorum, misyon bir yerde tamamlandı. Ha çoğumuzun da artık götünü yaymak için fırsatı yok, müzik bile dinleyemiyorum düşün.

Bu arada bende bi işe kapak attım ya hayırlısı

Jon Lord zaten 123234234 yıldır bir ayağı çukurda yaşayan bi insandı. En azından acısı bitti abimizin, huzur içinde yatsın. Yeminle klavyeyi bu adamla sevdim

Lan o kadar demişken, şöyle eskilerden progresif albümleri vurun önüme, mainstream gruplarda olur fark yapmaz. Bütün arşivi kaybetmiş bulunmaktayım zaten

Hayırlı olsun amcaoğlu ben de istifa ettim...Gidersem yurtdışına bir çıkacağım hardcore fest falan kovalayacağım sonra Aralık'ta askere...Gerçi acayip yusufum nöbetçi subay beni komando yazdı...Bu nasıl bir memleket ya, boya baktı omuzlara baktı muayene etmeden komandoyu yapıştırdı...Ulan o omuzlar belki çürük...Hıyar gibi komando olarak uzun dönem yaparsak o zaman gelecek falan kalmaz zaten, kokain satmaya başlarım...

Neyse, İstanbul'a geliyordun sen ne oldu? Haber et bana...

Konuyla alakasız olacak ama tesadüfen gördüm bunu. Lisansını bitirince zaten kısa dönem yapıyorsun diye biliyorum. Hatta sen istemezsen komando olmuyormuşsun kağıda bunu işaretlemen gerekiyormuş. Bi araştırın derim.

Bu arada şöyle bir konu varhttp://resim.donanimhaber.com/m_62714778/mpage_1/key_/tm.htm vaktiniz olursa ilginizi çekerse bakın. fincankahve diye bir üyenin yazdıklarına ve ona karşı yazılan mesajlara vs.

• quote:

Çok sağolun yavrular :) Teknede Sad But True ile headbang yaparken gözler sizi aradı valla. Barzo Barış sağolsun pogo düşüncesinden çabuk vazgeçti ama giderken de cigerimi elime vermekten geri kalmadı :)

Hacu ben orada pogoya devam ederdim beni bilirsin agrom hemen dolar ama mazallah düğün günü başına birşey gelir biryerin elimde kalır sonra Pınar beni keser o yüzden durdum. Giderayak belini kütlettim gerçi bütün günün yorgunluğunu almıştır o hareket.

• d-emonoid de gitti arşivleri nerden dolduruyorsunuz ? Linke muhtacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 1 Eylül 2012; 15:34:34 >
  • 4 KASIMDA MEMPHIS MAY FIRE GELIYORMUŞ ANKARA'YA SUPER OLUCAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

d-emonoid de gitti arşivleri nerden dolduruyorsunuz ? Linke muhtacım

Hoca yıllardır albüm indirme işinde torrent kullanmadım. Tabi biz arşiv yaparken mediafire ve rapidden başka hizmet yoktu ama şimdi dolusuyla arşiv tutan site var böyle. Bunalti filan zaten bu yeni çıkan sitelere taşıdı arşivlerini. Bloglardan filanda karıştır dur, oralardan bulursun.
  • Beyler bugün baya bir Moğollar dinledikten sonra kafama birşey takıldı. Biz daha önce herkesin beğenisine göre albüm düzenledik ama hiç Türk gruplarlan böyle bir albüm yapmadık. Uzun zamanki sessizliği bir derleme yaparak bozsak uyar mı size?
  • Olar. Enginlere sığmam taşarım. Bir senedir felaket derecede '60/'70ler Anadolu Rock takılıyorum.

8tracks.com/ekmekarasisushi/anatolian-rock-from-70s-mix bu ayarda birşeyler deneyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.