Şimdi Ara

©©©--Brothers Of Metal--©©© - Am@deus'un Çocuğu Oldu. Tebrikler. (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.469
Cevap
3
Favori
206.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yöneticiği kıvırıp kıvıramaması değil problem. madem yöneticilik vasıflarına sahip olduğunu iddia ediyor yönetim bende bunun yanlış olduğunu iddia edip gözlemlerimi aktarıyorum. Rds eğer uygun bulursa ona geçen ay attığım PM de ne yazdığımı anlatsın. Ben üye iken bunların farkındaysam yönetimin çok daha fazla farkında olması lazım. PHI yönetici oldu hepimiz alkışladık ama bu durum kabul edilemez.
  • Arkadaşlar, sizlerin zamanında mevcut yöneticiler hakkında yorum yaparken ne kadar yanıldığına, işini düzgün yapan kişileri belki farkında olmadan bu görevden soğuttuğunuza bizzat birçok defa şahit oldum. Size karşı haksızlık yapıldığında nasıl tepkimi koyuyorsam aynı şekilde bir başkasına yapılacak haksızlığa da izin veremem.

Kişiye görev verildi, düzgün yapıp yapmamasını zaman gösterecek. Zaten gelip de işini düzgün yapmayanı burada yönetici olarak tutmaya devam etmeyiz, merak etmeyin. Bu yüzden varsayımlar üzerine değil, somut durumlar üzerinden gidelim, zamanla kendimiz görelim. Olur da yanlış birşeyini görürseniz nereye yazmanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz zaten. Sizden ricam, şimdilik bu konuyu burada kapatalım, kırmayın beni de.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Kişiye görev verildi, düzgün yapıp yapmamasını zaman gösterecek. Zaten gelip de işini düzgün yapmayanı burada yönetici olarak tutmaya devam etmeyiz, merak etmeyin. Bu yüzden varsayımlar üzerine değil, somut durumlar üzerinden gidelim, zamanla kendimiz görelim. Olur da yanlış birşeyini görürseniz nereye yazmanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz zaten. Sizden ricam, şimdilik bu konuyu burada kapatalım, kırmayın beni de.

evet bu konuda Oğuz'a hak veriyorum. kendimi övmek gibi olmasında sebepsiz yere o yöneticinin üzerine gitmektense daha ilk günden vasat bi performans gösterdiğini örnekle belirttim diğer konuda. böylece hem cezadan uzak duruyorum hem forum kurallarının dışına çıkmıyorum hemde o yöneticinin ayağını kaydırmakla meşgul oluyorum

• neyse ben söyleyeceğimi söyledim bu konuda. Eğer hala somut örnek istiyorsanız arama butonunu kullanabilirsiniz.
  • nicki Out Of Order,adıda Aytaç olan bi arkadaş vardı. onu gören,ona ulaşan,onunla konuşan biri olursa deyin ki Ekin sana en güzel dileklerini yolluyormuş
    bi de nicki Barbar,adı Barış olan bi arkadaşımız var ki o da yazılarını göndermezse kısa süre içinde kulakları baya bi çınlayacak Barbar@ diyehoş Aytaç lavuğu olmadan Barış yazılarını nereye gönderecek bu da ayrı bi mevzu ama Barış yazılarını bi tamamlasında Aytaç kısmını o zaman düşünürüz...
  • Kimse yazmamış... Sonisphere de 2.günün headliner'i Accept!

Süper oldu yemin ederim. Daha dün Accept'in yeni parçası Teutonic Terror'u dinlerken "lan keşke gelseler" demiştim, dualarım kabul oldu resmen. UDO olmasa bile hala taş gibi müzik yapıyorlar. Yıkacaklar stadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Kimse yazmamış... Sonisphere de 2.günün headliner'i Accept!

Süper oldu yemin ederim. Daha dün Accept'in yeni parçası Teutonic Terror'u dinlerken "lan keşke gelseler" demiştim, dualarım kabul oldu resmen. UDO olmasa bile hala taş gibi müzik yapıyorlar. Yıkacaklar stadı.

1 saat daha fazla Manowar dinlemek için 1 dişimi kırarım. O kadar sinirim bozuk anlayacağın.
  • Aytaç Erbil'den mesajınız var:

"kanka bunu okuduğunda foruma girip telefonumun bozulduğunu konuşurken karşıdan ses gelmediğini, kontrm olmadığı için mesaj falan da atamadığımı. evde tadilat olduğu için de internetimin olmadığını dolayısıyla cinnetlerde olduğumu yazarsan çoook sevinirim ekin abiden küfür yicem yoksa adama dönemiyorm bir türlü."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Kimse yazmamış... Sonisphere de 2.günün headliner'i Accept!

1 saat daha fazla Manowar dinlemek için 1 dişimi kırarım. O kadar sinirim bozuk anlayacağın.

Anathema headliner olacak dediklerinde organizatörlere neler dedim, söylesem atılırım. :D Ama Accept headliner dediklerinde bütün söylediğim şeyleri geri aldım. Aslında hangisi hadliner olursa olsun, farketmez benim için.

Aslında gönlüm Accept'ten yana. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadistic Magician

Aytaç Erbil'den mesajınız var:

"kanka bunu okuduğunda foruma girip telefonumun bozulduğunu konuşurken karşıdan ses gelmediğini, kontrm olmadığı için mesaj falan da atamadığımı. evde tadilat olduğu için de internetimin olmadığını dolayısıyla cinnetlerde olduğumu yazarsan çoook sevinirim ekin abiden küfür yicem yoksa adama dönemiyorm bir türlü."

sonunda...
  • Bu Aytaç lanetli lan
  • Unirock'a biletinizi alın lan. ben aldım elemanın tekinden 60'a böyle mavili janjanlı bişey, kağıt gibi, sahte biletmi verdi artık bilmiyorum aldık.
  • buralar eskiden yeşillikti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

buralar eskiden yeşillikti...

geceleri kurt inerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadistic Magician
    Yahu bu kulaklık işi ne kadar karışık bir iştir. Tam Cx300 alacaadın vazcaydım sony alıyorum şuan

Kulakiçi takılıyon sen en azından,benim için kulakiçi devre sonsuza dek kapandı.Kulağımı incisözlük etti attı alet.CX500'üm de patlayınca yerine normal earbud kulaklığa geçtim.Kulağa arkadan takılan modellerden alayım dedim,takma derdi az olsun diye...Sennheiser OMX 95 VC almıştım geçen martta,aletin ses güzelde ses açma aparatı ergonomisizlik örneğiydi ve sesi bildiğin azdı.Otobüste dolmuşta giderken deliriyordum.Yeni iPod'larında ses kısıtlaması aşılamıyor,ibiş Apple nettiyse...Diğer yandan kulakta da pek durmaya niyetli değildi,bir türlü oturtamıyordum rahatça,geçen hafta gettim MyMemory'den OMX 181 diye bir model gördüm aldım.Sesi yüksek,ses kalitesi iyi,bir önceki kulaklığıma göre daha rahat oturuyor arkadan takma aparatı vs...vs...Memnunum kendisinden,20£'e patlıyor,nispeten ucuz.Kendisi şöyle birşey;

Ama asıl istediğim,boş param olsa hemen alacağım zırbıklı şudur;

• Yatakta da müzik dinlediğim için kulakiçi daha rahat geliyor bana. Zırt pırt çıkmıyor kulağımdan , kafamı yan çevirince kulaklık batmıyor en azından. Her bakımdan daha iyi anlayacağın.

aha benimkisi de bu;

http://forum.donanimhaber.com/m_39840228/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40301980

İlk defa bu kadar para sayıp kulaklık aldım. Şuan beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Umarım hayvan gibi kullanıp , birkaç ay sonra uçlarını parçalamam

Burak'da Cx300 alacak heralde. Bir buluşmada deneyeceğim o kulaklığı da , bakalım nasılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desecrator

Unirock'a biletinizi alın lan. ben aldım elemanın tekinden 60'a böyle mavili janjanlı bişey, kağıt gibi, sahte biletmi verdi artık bilmiyorum aldık.

Bende elemanın birinden 60 a aldım klonlayıp satıyorlarmı napıyorlar
  • Ulan burakin hayati cx300 olmus irgat ve mevsimlik isci gibi calisiyorum lan....

Unirock biletleri biletixte kaldi mi kombine kamp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Ulan burakin hayati cx300 olmus irgat ve mevsimlik isci gibi calisiyorum lan....

Unirock biletleri biletixte kaldi mi kombine kamp?

Kombine biletin festival gününe kadar tükeneceğini zannetmiyorum ama kamp bileti var daha 2 gün önce aldım
  • Burak kanka biletix de varda geçiriyor herifler. 60'a satan bi eleman var ben aldım, bilette yamuk falan da yokmuş kontrol ettim msn'e gelirsen vereyim adresi falan.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.