Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ign sitesi tarafsız bir sitedir. Oyuna bir düşmanlıkları mı var o kadar düşük not versinler. Diğer sitelerede bakacağız aynı notları alacak oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 24 Eylül 2008; 11:20:15 >
  • "I"yi "G"ene "N"e Abarttın Ha
  • Arkadaşlar elemanın IGN de oyunun grafik notuna verdiği yoruma bakın:

hmmmm...every other review on Metacritic states how impressive the visuals are...yet this young chappy gives em a 5.5?

My conclusion: JEFF HAYNES IS A NAZI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 24 Eylül 2008; 11:36:51 >
  • İşte Bu Olay Bu Adam Grafiksel Olarak Övülen Oyunun Presentation Kısmına Yüksek Not Verirken Ki Grafik de Buna Dahildir Graphics Kısmına Rezil Bir Not Veriyor Elemanın Kafa İyiymiş Herhalde İnceleme Yaparken Ama Büyük Site Şimdi Laf Etmeyelim
  • Hocam IGN de ki yorumları okuyunca başka bir eleman, Cod 4 ün oyun dünyasına getirdiği grafik standardından bahsetmiş,oyunun grafikleri COD4 ten iyi değil galiba, orda yorum yapan arkadaş sebep olarak bunu yazmış,ve bana göre tutarlı bir eleştri olmuş
  • Yahu böyle bir site bu oyuna böyle bir not verdiyse elbette vardır bir bildiği. Zaten oyunun son yayınlanan videolarında grafikler iyi gelmemişti bana. Presentation kısmı ile grafiklerinin kısmı ayrıdır. Basit yorumlar yapmayalım.
  • VideoGamer : 8 almış oyun daha bir siteden adam gibi not almadı resim ekleyebilirmi oynayanlar ...bi bakalım neymiş
  • http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=243269&page=2

7/10

Bu kadar yıl beklediğim oyun ne hale gelmiş.
  • Grafik Sunuma Dahildir Sunumun Bir parçasıdır Cahilce Yorumlar Yapmayalım Açıp Gametrailers da Biraz Review İzleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 24 Eylül 2008; 12:03:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=243269&page=2

7/10

Bu kadar yıl beklediğim oyun ne hale gelmiş.

hocam geç çıkardılar oyunu ondan oldu.............

• İyiki indirmeye başlamamışım, biraz daha bekleyip yorumları iyice inceleyip hemen atlamamak daha yararlı olucak sanırım. Bekleyelim bakalım çıkar kokusu bugün
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Grafik Sunuma Dahildir Sunumun Bir parçasıdır Cahilce Yorumlar Yapmayalım Açıp Gametrailers da Biraz Review İzleyelim

Hıhı evet ben cahilim. Sen çok bilgilisin.
  • Bariz patlamış işte, IGN' e güvenirim ben.
    Bakalım Gamespot ne diyecek bu işe..
  • İngilizce'den Bir Haber İnsanların Presentation'ın Graphics'i de İçerdiğini Bilmesini Beklememeliydim Bari Yorum Yapıp İyice Batma Gerçi Ama Öğrenilmiş Oldu Bu Da Bir Gelişmedir

Ayrıca Ortalama 8 Puan Ve Civarı İyi Puandır Hangi Aklı Selim Bu Oyundan Ortalama 9-10 Puan Bekler Acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 24 Eylül 2008; 12:10:00 >
  • Ya ne yorumu ne site puanı arkadaşlar. Varsın grafikte fıs olsun. Seni işlediği konunun atmosferine sokabiliyormu o önemli. Eski oyunların hatrına bile oynanır. 50 kere oynamıştım ben şimdiye PC versiyonunu beklemesem.
  • Oyuna şuan tek güzel not Official Xbox Magazine 9.0 vermiş.

http://www.oxmonline.com/article/reviews/xbox-360/a-f/brothers-arms-hells-highway
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

İngilizce'den Bir Haber İnsanların Presentation'ın Graphics'i de İçerdiğini Bilmesini Beklememeliydim Bari Yorum Yapıp İyice Batma Gerçi Ama Öğrenilmiş Oldu Bu Da Bir Gelişmedir

Ayrıca 8 Puan Ve Civarı İyi Puandır Hangi Aklı Selim Bu Oyundan 9-10 Puan Bekler Acaba?

Ne zamandan beri hikaye,işleyiş grafiklere dahil oldu. İngilizce az buçuk anlıyorum ve bu oyundan 9 10 bekliyorum. Sen git bir markayı yücelten haberler eklemeye devam et. Daha fazla cevap vermeyecem sana.

• @ Farcry

Bak Yine Öğretmenlik Yaptıracaksın Bana Ama Alışkınım Oku Şimdi Sonra da Aşağıdaki Vidyoyu Bir Güzel İzle...

"PRESENTATION" SUNUM DEMEKTİR. SUNUM BİR YAPIMIN GÖSTERİMİDİR OYUNLARI ELE ALIRSAK OYUNUN SUNUMU, GÖSTERİMİ. PREZANTASYONU, TAKDİM EDİLİŞİ, DEMEKTİR BU TAKDİM DE OYUNUN GRAFİKLERİ İLE BAŞLAR. SEN ÜNİVERSİTEDE YA DA BİR PANELDE BİR SUNUM YANİ ORJİNAL ADIYLA PRESENTATION YAPACAKSAN ÖNCE SUNUMUNUN GÖRÜNÜMÜNE OYUN DİLİYLE GRAFİKLERİNE BAKILIR ANLAŞTIK MI?

"STORY YA DA DESIGN" İSE SENİN DEDİĞİN HİKAYE İŞLEYİŞİ KAPSAYAN KISIMDIR.

Sonuna Kadar İzle...

Presentation Kısmında Neler Anlatılıyor Bir Dinle Bakalım

http://www.gametrailers.com/player/40398.html

• İncelemelerde ortak yan hikayesi olmuş. Sağlam senaryosu var oyunun, önemli sorunuda yapay zekaymış. Oyun bitmek üzere bakalım ne kadar etkileyecek bu kadar yıl beklediğim oyun.

lecturer pm atılamıyor sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 24 Eylül 2008; 12:33:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.