Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
241.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tanklı ve çok fonksiyonlu T910 kullanan var mıdır? Genel olarak baskı performansını soracağım için T800 hatta T500 kullanan da olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstatlar Hl-1111 makinem var. Birkaç tonerim var. Bazı tonerlerde çarkı düzeltip takınca toner yok uyarısı veriyor. Sonra okulun tonerleriyle birlikte dokuma gönderince düzelip geliyor. Sebebi nedir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik Kronik Brother sarı mürekkep tıkanıklılığı.. Brotherların sarıya karşı bence alerjisi var. geçmiş olsun baskı kafası tıkanmış. zaten brother mürekkepli yazıcı kullanıpta baakı kafası arızası olmayan kaldımı ki? orjinal mürekkep de bile kafa tıkanıyor bunlarda. bizzat tecrübeyle sabittir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Brother HL 2040 lazer yazıcımdan drum hatası vermişti drum değişti.Ama şimdi 10-15 çıktı verdikten sonra yine drum hatası veriyor.Drum reset yapıyorum birkaç çıktı veriyor sonra tekrar drum ışığı yanıyor ve yazmıyor.Drum ı değiştirdim drum reset yaptım bunların dışında yapabileceğim bi çözüm yolu var mı? Teşekkürler
  • ethemugur kullanıcısına yanıt
    05422566737 arayın hallederiz
  • Gzntp27 G kullanıcısına yanıt
    05422566737 arayın konuşalım
  • ben de yeni aldığım brother mfc_1911w bulunmaktadır. telefonumdan yazıcıya yazdırılmak üzere dosya göndermek istiyorum. ancak problem bulunduğum yerde wifi bulunmamakta. telefonumu modem olarak kullanıp yazıcıya bağlayabilme imkanı var mı ya da telden yazdırmanın başka yolu var mı
  • Brother MFC-2716DW modeli yeni çıkmış sanırım. Fonksiyon olarak 2700DW modelinden daha gelişmiş ancak toner olarak TN-2456 kullanıyormuş. Muadil tonerleriyle alakalı bir gelişme var mı? Aynı toner kullanılıyor da model numarası mı değişmiş bilgisi olan varsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiFaKa -- 4 Kasım 2018; 22:34:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttt66

    arkadaşlar bende yazıcını kapağı açık uyarısı veriyor. bi sıkıntı da yok. neden olabilir? yazmıyor bi türlü.
    hocam ne yaptınız aradan geçen sürede?bende de aynı hata veriyor ve kağıt sıkıştı diyor ayrıca.ama bir sorun yok görünürde.
  • öncelikle böyle güzel formda aradığım birçok cevabı buldum tşkler. brother 1111 var bendede 3 ay oldu 2000e yakın çıktı aldım birkez dolum yaptım kendim içindekini temizleyerek ama şuan sorunum 20 çıktıda bir toner bıçağını temizliyorum yoksa silik basıyor hatta ara ara temizlediğimde bile silik basıyor neden bu kadar cabuk kirleniyor çözümü nedir bilen varmıdır
  • mehmetozaras M kullanıcısına yanıt
    kullandığınız toner kötüdür veya toneri az doldurmuşsunuzdur bıcağı temizlerken geliyordur manyetik merdaneye.zaten ilk toneri 400 kopyada bitti ikazı verir. 2000 kopya çektiyseniz toner bitmiştir içinde..

    makine hazır durumda 3 kez go tuşuna basarsanız yazdırdığı sayfada toplam baskıyı göreilirsiniz
  • Arkadaşlar ben Dcp 1511 yazıcısını kullanıyorum benim sorum şu şekilde ilk zamanlar dakikada 20 sayfa kadar cıktı alabiliyordum ancak şuan örneğin 3 cıktı veriyor 20 saniye kadar bekliyor tekrar 3 cıktı veriyor bekliyor önceden hiç durmadan cıktı alabiliyordum acaba sorunu hakkında fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf2720

    Arkadaşlar ben Dcp 1511 yazıcısını kullanıyorum benim sorum şu şekilde ilk zamanlar dakikada 20 sayfa kadar cıktı alabiliyordum ancak şuan örneğin 3 cıktı veriyor 20 saniye kadar bekliyor tekrar 3 cıktı veriyor bekliyor önceden hiç durmadan cıktı alabiliyordum acaba sorunu hakkında fikri olan var mı?
    usb kablosunda sorun olabilir. farklı bilgisayar ve kablo ile deneyin mumkunse.
  • hl-1111 yazıcım var henüz yeni dolum yaptım drum ve bıçağı ruloları temizledim dolumdan önce dikey şekilde nokta nokta leke bırakıyordu. dolumdan sonra yatay lekeler çıkmaya başladı ve devam ediyor,çözümü nedir ?
     BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..
  • uranus kullanıcısına yanıt
    Toneri alan manyetik merdanenin üzerinde metal bıçak var o söküp bir temizleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf2720 Y kullanıcısına yanıt
    Toner reset leyin veya doldurun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uranus kullanıcısına yanıt
    Üsdat 4-5 dolum da bir toner kartuşunu değiştirirseniz daha sağlıklı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıçağı tekrardan temizledim bıçak düzgün kırılma,bükülme,kir pas yok. drum da iki üç yerde noktasal zedelenme var ve uzun süredir bu yüzden kağıtta küçük 3-4 mm çapında leke çıkıyordu. genelinde göze çarpan bir çizgi,hasar,aşınma yok
    yerine taktım fakat yatay çizgiler devam ediyor kağıt çeşitlerinde de bir fark olmuyor, kartuş veya drum değişmi mi gerekiyor acaba ?
  • Brother mfc 1815 yazıcım mevcut. Bu yazıcı ile A5 basılamıyor mu? Sürekli hata veriyor. Çözümünü aylardır bulamadım. Yazdırabilen yöntem söyleyebilecek varsa duacısı olurum
  • Merhaba forumdaşlar,
    Brother DCP-1511 yazıcı aldım.Baglantı falan yaptım.Yazılım yükleme bitime yakın durup hata veriyor.(Difx Driverpackage error)Ne yapsam olmadı.Sorun ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.