Şimdi Ara

BROTHER MFC 7860DW hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar BROTHER MFC 7860DW model yazıcı almayı düşünüyorum ürün ile alakalı pek bir bilgiye ulaşamadım. toner dolumu çip drum vs gibi problemleri varmıdır?
    kullanışlı ve baş ağrısız bir model midir? tekrardan toner doldurabilirmiyiz? birde çip ve drum resetleme diye bişeyler var bu modelde olurmu?

Orijinalden alıntı: hamsen

arkadaşlar BROTHER MFC 7860DW model yazıcı almayı düşünüyorum ürün ile alakalı pek bir bilgiye ulaşamadım. toner dolumu çip drum vs gibi problemleri varmıdır?
    kullanışlı ve baş ağrısız bir model midir? tekrardan toner doldurabilirmiyiz? birde çip ve drum resetleme diye bişeyler var bu modelde olurmu?

Merhaba
    Bende anynı yazıcıdan almayı düşünüyorum pek bilgi bulamadım,siz aldınızmı,
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim🙇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: forumcu25

quote:

arkadaşlar BROTHER MFC 7860DW model yazıcı almayı düşünüyorum ürün ile alakalı pek bir bilgiye ulaşamadım. toner dolumu çip drum vs gibi problemleri varmıdır?

Merhaba
    Bende anynı yazıcıdan almayı düşünüyorum pek bilgi bulamadım,siz aldınızmı,
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim🙇

Merhabalar.
    Evet ürünü geçen yaz aldım ve memnun bir şekilde kullanıyorum.
    Ofis içinde wifi ile kablosuz baskı yapabiliyor ve taramalarımı sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyorum.
    Üzerindeki toner ile yaklaşık 250-300 sayfa gibi bir çıktı aldım. Sonrasında gidip vatandan %30 indirim ile yüksek kapasiteli toneri 137
    tl gibi bir rakama aldım.
    Ürün genel olarak çok iyi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Baskı gayet hızlı.
    Düşünmeden alabilirsiniz.
    Saygılarımla.

• Bende wifi den çıktı alınabiliyor diye + diğer markalara göre brother'in sarf malzemeleri ucuzmuş diye tercih ettim
    n11.com dan aldım 550 ₺
    Vatan bilgisayarın %30 indirimi ile de dolu toneri alayım dedim ama yazıcı henüz elime ulaşmamışken acele etmek istemedim.Mürekkep kartuşlar gibi kuruma yapmıyordur fakat laser tonerlerin raf ömrü varmı bilemiyorum..
    Cevabınız için teşekkür ederim saygılar

Bende wifi den çıktı alınabiliyor diye + diğer markalara göre brother'in sarf malzemeleri ucuzmuş diye tercih ettim
    n11.com dan aldım 550 ₺
    Vatan bilgisayarın %30 indirimi ile de dolu toneri alayım dedim ama yazıcı henüz elime ulaşmamışken acele etmek istemedim.Mürekkep kartuşlar gibi kuruma yapmıyordur fakat laser tonerlerin raf ömrü varmı bilemiyorum..

dolu diye verdikler şey demo tonerin dolu hali
    O demo toneri bitince doldurum yapamıyorsunuz.
    Yeni sıfır orj. toner aldıktan sonra o toner biter ise onu dolum yapabiliyorsunuz.
    Yani üzerinde gelen toner biterse dolum yapılamıyor direk çöp yani.

• quote:

quote:

Bende wifi den çıktı alınabiliyor diye + diğer markalara göre brother'in sarf malzemeleri ucuzmuş diye tercih ettim
    n11.com dan aldım 550 ₺

Yeni sıfır orj. toner aldıktan sonra o toner biter ise onu dolum yapabiliyorsunuz.

Nasıl yani, demo toner ile orj tonerin yapısal anlamda bir farkı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 14 Ocak 2014; 0:27:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson l8050 mürekkep tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amplifier

quote:

quote:

n11.com dan aldım 550 ₺

Hocam demo tomerin üzerinde doldurup kapatabileceğin tıpamsı birşey yok.
    O dediğim şey orj ekstradan alıcağın tonerin üzerinde var.
    Tavsiyem yüksek kapasite toner al ilerleyen zamanlarda.
    Bu gibi şeyle aklına takılmasın zaten o alacağın orj. toneri bittikçe kendin doldurabiliyorsun o tıkaç sayesinde.
    Aklına birşey takılırsa sor memnuniyetle yardımcı olurum.
    Ha birde kesinlikle siyah rengini al.Beyaz rengi zamanla çok çirkin bir hal alıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amplifier

quote:

quote:

n11.com dan aldım 550 ₺

Hocam demo tomerin üzerinde doldurup kapatabileceğin tıpamsı birşey yok.
    O dediğim şey orj ekstradan alıcağın tonerin üzerinde var.
    Tavsiyem yüksek kapasite toner al ilerleyen zamanlarda.
    Bu gibi şeyle aklına takılmasın zaten o alacağın orj. toneri bittikçe kendin doldurabiliyorsun o tıkaç sayesinde.
    Aklına birşey takılırsa sor memnuniyetle yardımcı olurum.
    Ha birde kesinlikle siyah rengini al.Beyaz rengi zamanla çok çirkin bir hal alıyor

Benim yazıcı zaten farklı Hl-1111, dediğniz tıpa yazıcı ile birlikte gelen tonerde bulunuyor :) Ama yazıcı ile ilgili bir sorum var konusu burda bilginiz varsa cevaplarınızı esirgemeyin. Renk konusunda haklısınız ama zaten benim düşüncem en ucuz yazıcıyı almaktı ve küçük olması önmeli yurtta kullanıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86487686/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 14 Ocak 2014; 1:00:20 >

• @hamsen, @berkan6792
    Brother MFC-7860DW yazıcıda air print özelliği yok tamam ama yazıcı da iphone tlfn da aynı kablosuz ağa bağlı(şifresiz ağ)
    Safaride sayfayı Yazdır dediğimde yazıcıyı bulamıyor; mobil cihazdan çıktı alabilmek için illaki brother in iprint uygulamasını mı kullanmak zorundayız? Air print özelliği olan yazıcıda arada bir modem olmasada tlfn yazıcıyı direk görür tamam ama aynı ağa bağlıyken brotherin uygulaması gerekmeksizin çıktı alamıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu25 -- 14 Ocak 2014; 15:58:18 >

@hamsen, @berkan6792
    Brother MFC-7860DW yazıcıda air print özelliği yok tamam ama yazıcı da iphone tlfn da aynı kablosuz ağa bağlı(şifresiz ağ)
    Safaride sayfayı Yazdır dediğimde yazıcıyı bulamıyor; mobil cihazdan çıktı alabilmek için illaki brother in iprint uygulamasını mı kullanmak zorundayız? Air print özelliği olan yazıcıda arada bir modem olmasada tlfn yazıcıyı direk görür tamam ama aynı ağa bağlıyken brotherin uygulaması gerekmeksizin çıktı alamıyor muyuz?

Aynen dediğin gibi. İos dan yada androit market üzerinden brotherin uygulamasını yüklüyorsun ve oradan işlerini hallediyorsun.
    Bana da ilginç geldi ama başka türlü olmuyor.
    Makine her şeye rağmen süper.

• arkadaşlar BROTHER MFC 7860DW

ile birlikte gelen demo tonerlere dolum yapılıyor arkadaslar..!!!

Orijinalden alıntı: hedefkartus

arkadaşlar BROTHER MFC 7860DW

ile birlikte gelen demo tonerlere dolum yapılıyor arkadaslar..!!!

Nasıl yaptığını bilmiyorum ama söylersen buradaki arkadaşlar da faydalansın.
    Hangi dolumcuya gitti isem doldurmadı bu demo toneri.
  • Bende demo tonerin doldurabileceğini okumuştum bi yerde, bir çark mı dişli mi ne eksikmiş demo tonerde,ebaydan alınarak dolum yapılabilecek hale geliyormuş ama 20 lira o parçaya vermektense TN-2280 i alıp bitince doldurmak daha mantıklı deniyordu..
    TN-2280 vatanbilgisayarda bu haftasonu 133₺
    Benim demo tonerde sıfır sayılır yazıcıyı yeni aldım bana bikaç ay yeter ama hazır indirimdeyken alayım diyorum, tonerlerin son kullanma tarihi diye bişey varmı? alıp bi kenara koysam zamanla özelliğini yitirir mi ne dersiniz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.