Merhaba Grafik Tasarım 2.sınıfa geçtim sizlerle final çalışmalarımı paylaşmak ve fikirlerinizi öğrenmek istiyorum , olumlu olumsuz yorumlarda bulunursanız sevinirim İyi forumlar..
Güzel olmus bence profesyonelcene duruyo.
sade öz kaliteli çalışmalar ;)
Yorumlarınız için teşekkürler...
Çok güzedl olmuş.Hangi programda yaptın?
tipografiye çok çalışmalısın. ayrıca genel olarak hizalama ve perspektif sorunların var. zamanla daha iyi işler çıkarırsın.
bende bir yorum yazayım madem, (GSF mezunu olarak) İpad yada Iphone zaten isim olarak HAZIR bir tipografı ve LOGO denebilir senin yapaptıgın bişey yok, fotoğraflar zaten profesyonelce cekilmiş APPLE tasafından sen sadece alta uste koyacaksın buda sana fazla birşey KATMAZ ki - --benimadimkuntakinte-- arkadaşa katılıyorum hataların var, bence kendin çek kendin yaz kendin çiz, biz oyle yapardık, şimdi öyle yaptırıyorum yetişenlere, kolay gelsin ;) YILMA !
sade ve hoş olmuş ama sanırım font seçimi daha iyi yapılabilirdi ;)
Güzel olmuş
Gayet güzel olmuş.
Onlaltı Dokuz broşüründeki punto çok alakasız duruyor.Siyah renk çok itici olmuş dostum onu gri yapıp calibri kullanmanı tavsiye ederim.Kolay gelsin...
tebrikler güzel olmuş
Kalite akıyooo :D
güzelll lll
gayet güzel olmuş sade ve hoşeline sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme