Bildirim
Bronze 1 Serilerdeyim(Sılver 5 olucam) TR server

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up up up acil yardım lazım en azından 2'sini kazanayımda şansım artsın _____________________________ -
Bronz 1 az lp gelme sorunu.
buna dikkat et kardeşim. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bankacılık ile alakalı sorularınızı PM ile gönderebilirsiniz. En geç 1 gün içerisinde size dönerim. -
up _____________________________ -
Sence birşey eksik değilmi ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Sence birşey eksik değilmi ?
ne gibi sen yardım edebilecekmisin_____________________________ -
up _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ChaosVoid
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Sence birşey eksik değilmi ?
ne gibi sen yardım edebilecekmisin
Tamam kardeşim EUW'teyim ekliyorum._____________________________ -
Server yazsaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: akilsizadam Battletag: akilsizadam#2625 XBox: akilsizadam -
quote:
Orijinalden alıntı: akilsizadam
Server yazsaydın
up_____________________________ -
Beni neden alıntıladınız hocam? Ayrıca hala server yazmamışsınız _____________________________ PSN: akilsizadam Battletag: akilsizadam#2625 XBox: akilsizadam -
Basliga bakarsan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kazandın mı barı dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Knife Party - Pendulum - Daft Punk - AdamK Soha - 009 Sound System - Swedish House Mafia - Kill Paris - Deadmau5 - Flux Pavilion - Kaskade - Vicetone -
İlk maci kaybettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X