Şimdi Ara

Bronzdan ve silverden çıkma yolunu söylüyorum toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımınıza şu şampiyonları aldırıyorsunuz ve free winleri alıyorsunuz.

Mid: Orianna or Annie
    Adc: Miss Fortune or Ezreal
    Sup: Malphite or Morgana
    Jung: Jarvan IV or Fiddlesticks
    Solo: Yasuo or Kennen

Daha iyi seçenekler aklınız
    a gelirse yazabilirsiniz.

Bu listede bireysel olarak taşıyabilecek değil dev bir kombo yapabilecek şampiyonlar listelenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 18 Şubat 2015; 23:35:06 >

• Ben midde katarina zed annie oynayarak çıktım
    jungle da j4 veya master oynayın kesınlıkle
  • Kennen yerine Lissandra Alsak olmazmı?
  • Awesequ1ck kullanıcısına yanıt
    Neden liss?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzdan cıkamayan oynamasın

• Kassadin göremedim çöp liste
    Ayrıca kalista yok graves yok?!!!!
  • Ben burda combo yapabilecekleri listeledim. Şu şampiyon çok op free win değil yani konu. Yasuo, malp, ori, mf, malp kombosu baya can yakar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • once sezon 4 te cogu bronz silver plat-dia oldu(ben) bu sezonda gecen sezonun silverleri platta dolaniyor.Degisik bir sistem

• Solodan sonra okumadım

• Ben geçen sene s5 teydim şimdi b3 üm sorun bende mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Ben geçen sene s5 teydim şimdi b3 üm sorun bende mi acaba

cogu kisi dedim ve mac spamlayanlar.Eger spamlayip cikamiyorsan sorun sendedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Ben burda combo yapabilecekleri listeledim. Şu şampiyon çok op free win değil yani konu. Yasuo, malp, ori, mf, malp kombosu baya can yakar.

mf yerine graves de o zman?
  • C.tesi pazar 2 maç atıyorum sadece.

@Rift

Mf nin ultiside combolar için gayet iyi. Mf de mainim olduğu için ilk o aklıma geldi. Sadece ultiyle iki kez triple aldığımı bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 18 Şubat 2015; 23:31:56 >
  • Bronzdan çıkmak için ekstra bişey yapmaya gerek yok farm yapıcaksın ward atıcaksın objektiflere önem vericeksin bu kadar kimse kusura bakmasın bronzdan çıkamıyosanız bu oyunu boşa oynuyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Bronzdan çıkmak için ekstra bişey yapmaya gerek yok farm yapıcaksın ward atıcaksın objektiflere önem vericeksin bu kadar kimse kusura bakmasın bronzdan çıkamıyosanız bu oyunu boşa oynuyosunuz

Dinle bu adamı,adam işini biliyor
  • diego26 kullanıcısına yanıt
    Başlığı düzelttim.

• Mid galio al gerisi önemli değil ulti yi tutturduktan sonra

• Soloya yasuo supa malphite jungla fiddlesticks aldırmak mı lanening aşamısını hiç düşünmüyor musun dostum silver da bronze yasuo ile oynayan görmedim şuana kadar support malphite oldukça gereksiz ve fiddle ile düzgün gank atan çok az kişi gördüm sırf kombo yapmak için bunları takımına aldırmak tamamen saçmalık karşıma böyle bir takım gelsin takımımda da oyun bilgisi olan bir kişi olsun çok rahat yenerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x.Freeman

Soloya yasuo supa malphite jungla fiddlesticks aldırmak mı lanening aşamısını hiç düşünmüyor musun dostum silver da bronze yasuo ile oynayan görmedim şuana kadar support malphite oldukça gereksiz ve fiddle ile düzgün gank atan çok az kişi gördüm sırf kombo yapmak için bunları takımına aldırmak tamamen saçmalık karşıma böyle bir takım gelsin takımımda da oyun bilgisi olan bir kişi olsun çok rahat yenerim.

adam kesinlikle haklı -ki senin gorduğun tek kombo bu mu?(bari amumu kata mf diyeydin)-bir diğer husus bronzda 3 kisiye malp ulti tutturup yasuo ile sinerjili bir sekilde dalabılen adamlar zaten bronzda kalmaz.size tavsiyem udyr,yi,trundle,shaco alın full bd yapın.bd yapacam diye de tflere katılmamazlık etmeyin tp alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Bronzdan cıkamayan oynamasın

Ok silver.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.