Şimdi Ara

Bronzdan çıkmam lazım hero önerin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bronz 1 deyim oyunu azçok öğrendim fakat genelde support oynuyorum artık sıkıldım adcnin hatalarını bana yüklmesinden solo veya mid oynayacağım Vladimir çok güzel geliyor bana ama bu tür konularda okuduğum konular hep 2012de falan açıılmış. Sizce Vlad alayım mı? Yani oynaması falan da kolay olursa sevinirim. :) Yardım edin bu bronz kardeşinize.

• Vladla çıkamazsın sen güçlenene kadar oyun bitmiş olur. jax oyna tryndamere oyna xin al ne bileyim renekton al lux al hmm caitlyn al adcye. master al udyr al ww shyvana of yoruldum oynanışı nispeten daha kolay şampiyonları sayın beyler low arkadaşa.Annie ateş yaktı kül yağdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general hanibal

Vladla çıkamazsın sen güçlenene kadar oyun bitmiş olur. jax oyna tryndamere oyna xin al ne bileyim renekton al lux al hmm caitlyn al adcye. master al udyr al ww shyvana of yoruldum oynanışı nispeten daha kolay şampiyonları sayın beyler low arkadaşa.Annie ateş yaktı kül yağdı

Hmm anladım hocam sanırım renekton daha iyi olur benim için bronz eloda jax çok tercih ediliyor bildiğim kadarıyla ya banlanıyor ya da alınıyor aynı zamanda renekton jaxin hard ctsi olmalı. Yardımınız için teşekkür ederim :)
  • Grag jung
  • nenoX kullanıcısına yanıt
    Mid annie öğren oyna rahat çıkarsın
  • Solo quinnn

• Irelia-cass oyna,becerebilirsen çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Irelia-cass oyna,becerebilirsen çıkarsın.

• karthus adc favorim gümüşten bronza çıktım sayesinde
  • Annie,shyvana

• Bıraktım oynamayacam sildim oyunu. Bronz 1den tekrar 2ye düştüm. Bu 2. bronz 2ye düşüşüm. Yeter artık oynamayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

quote:

Orijinalden alıntı: nenoX

Bıraktım oynamayacam sildim oyunu. Bronz 1den tekrar 2ye düştüm. Bu 2. bronz 2ye düşüşüm. Yeter artık oynamayacam.

Dedi ve şuan dereceli atıyor

• Duo bul adc jungle Mid jungle yapın çok rahat çıkarsınız

• çare
    Bu mesaja eklenen görseller:

• minimape bakmaya başla golda cıkarsın en azından
  • ADC-Lucian
    Jungle-Master Yi

Öğren bu ikisini alırsın tek başına.
  • Ya yazın benimle skype sayesinde bana oyun öğretebilecek bir yardım sever var mı? Cidden lazım ya, yeter. Flame yapanlar falan moralimi bozuyor zaten bir de bunlar olunca üzülüyorum.
  • Sadece tryndamere oyna

• ver beleş boostlarım
  • Kendini uzdugune degmez yayin izle bir sure. En rahat tasicak herolar trynda-master-xin hic zorluklarida yok. Bu herolarla az oyna alis tasirsin solodanyadaormandan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.