Şimdi Ara

Bronz IV'e nasıl Düşülür? Peki Oradan Çıkmak Muhtemel mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
21.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mirymarbles

Kabul ediyorum ilk dereceli oyunlarımda başarısız olduğum oyunlar olmuştur. Yavaş yavaş ısınmamın ardından genelde karşı takım tarafından dahi takdir edilecek maçlarda çıkardım, lakin gene kaybettik. Sonra Bronz 2'den hoop Bronz 3'e.

Bronz 3'te neden bilmiyorum çok enteresan oyuncular denk gelmeye başladı sıklıkla. ilk pick middle herosu alıp bile bile lades diyenler, "solo da hiç kaybetmedim solo yu bana bırakacaksınız" emirleri yağdırıp oyunu 0/12/1 skoruyla bitirenler. En ufak bi olayda kendi hatası bile olsa ana bacı düz gidenler. Hiç sinirli bi insan olmamama karşın, o küfür kıyametinden sonra emektar klavyemi parçaladım en sonunda ve hooop bronz IV'e düştüm. Bu adamlar rapor etmeme karşın hiç birisinin banladığına şahit olmadım.

Bronz 4'teki oyuncular tam bir şaka. herkez mid yazıp herkez adc alıyor, sup herom yok deyip 2. mid heroyu alıyor v.s. v.s. Yani Bronz 3'ü mumla arar oldum niyeyse.

Ben kendimi geliştirmeye çalışan, etrafımdakilere saygılı bir oyuncu olmaya çalışıyorum. Hatalı olduğum zaman bunu en başta kendim görüyor ve bu hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamaya çalışıyorum. Ama 10 oyundan en az 7'sinde tabiri caizse troll dediğimiz, saygısız, küfürbaz, bilgiçlik taslayıp cahil cühela oynayan tiplerle oynamak oynama isteğimi iyicene baltalıyor. Ve artık üst liglere çıkma ümidim neredeyse kalmadı, 5. terfi maçına çıkma hakkı sadece son 3 günde ve hepsi hüsran.

Var mı bi fikri olan? Yok sil şu oyunu daha fazla sinirlerini yıpratma mı dersiniz :)

Ben 1 günde arkadaşımın hesabını bronz 4 den silver 4 e çıkardım. Kaç maç sürdü bilmiyorum ama vayne ile 20 maç atıp yaklaşık 19 win felan almışımdır. Kısaca oyunu senin taşıman gerekiyor bronzda başkasından bir şey beklenmiyor; çok kasmış bir adam kendine kimseyi beklemeden 5 vs 1 dalıp maçı throwluyor sonra takımdakilere sövüyor niye izliyorsunuz diye Bir daha söyliyim lane de dikkatli oynaman lazım farmda kesinlikle geri kalmaman lazım ve kimseden bişey beklememen lazım

• nisan konusu helal
  • 3 kez bronz 5 den çıktım toplamda. Hiçbir maç ağzını açma ve çoğu zaman support benim de.Hem takım support olduğu için seviniyor hem de support kalma ihtimaliin verdiği külfet diğer oyuncularda azalıyor. Ve de nida supportlar görmemiş oluyorsun. Ya da jungle oyna ki bu çok zordur ve risklidir.
  • Bronz küme bataklıktır arkadaşlar.Bende bu bataklıktan çıkmak için çırpınıyorum lig sıfırlanmadan önce paşalar gibi silver 4 deydim ilk yerleşmem de silvera düşmüştüm çokta kötü oynadığımı düşünmüyorum.Sıfırlandıktan sonraki yerleşmemde ne hikmetse bronza düştüm o gün bugündür avel avel kill peşinde koşanlar,takım kordinasyonuyla alakası olmayan,kule takip etmeyen,kill için kill veren,ana avrat bacı söven bebeler "bebeler"diyorum bunların zekasında gelişme olmadığının veya kesinlikle 9 yaş sınırında bebeler olduğundan emin olduğum sıfatlarla uğraşıyorum.Yani zor çıkmak zor böyle mantaliteye ve zihniyete sahip insanlarla zor.Allah bronz kümeye düşmüş mahkum kardeşlerime yardım etsin.

• Bronz 5 ten GOLD 3 çıktım bazen kendi seviyemdeki arkadaşlarla skype girip Bot pre yaptık bazen kendim girdim sup alıyordum geçen sezon sup alan olmuyordu wardlarla oyun taşıyordum biraz sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 19 Şubat 2014; 13:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzdan kimse çıkamadı şuana kadar
  • Bronze'dan çıkmak çocuk oyuncağı
  • Sezon 3'te oyuna başladım 30 olur olmaz ranked girdim 3 win 7 lose ile bronz4 attı 4 ayda bronz4'ten silver 4 çıkmayı başardım sezon4 te gold3-4 arası birşey hedefliyorum bakalım napıcam. WW jungle yap o levellarda 6 olduğunda git mide ulti at salak değilse killi %100 alır zaten latede ölümsüz gibi birşey oluyor ondan sonra vi,khazix,fiddle,wukong falan oynamaya başlarsın golda çıktığında falan :)
  • Ben çıktım bronz 4 den gümüş 4 e zorlamadı da. Yapman gereken takımı pohpohlayacaksın habire moral vereceksin; rengar,annie,udyr gibi insanı oyundan sogutan champları alacaksın.Tabi 1 şart var laneni aşırı ezip diger lanelere gitmen gerek.Örnegin; Rengarlı oyunlarımda laneyi alıp ulti ile mide baskına giderdim jungleada botu kamplatırsın 20 de sur verirler. Zaten mide gang gidip aldııgında adamlar kavgaya başlıyor [
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebb n Flow

Ben de Bronze II'den çıktım. Çok da zor değil, Silver zorluyor çünkü gerçekten iyi oyuncular var. Bronze II'de de var ama III - IV de olacağını sanmıyorum. Çek bi Kha'Zix çek bi Kayle falan. Bunlarla rahat taşırsın. Ben adc oynadım gerçi ama sen jungle yada mid oynamaya çalış. Silver oldunmu potansiyel ve şans varsa gerisi rahat.

sen eloboost yaptırmamışmıydın?
  • geçen sezon bronz 1 başladım her maçtan 3 lp geliyordu çıkamadım bronz 2 düştüm ordan zar zor bronz 1 oldum kaldım bronz 1 de

bu sezon gene bronz 1 başladım ama bronz 1 den 20 günde gümüş 4 e çıktım şu anda gümüş 4 de serimin son maçı kazanırsam gümüş 3 olacağım :))

sana tavsiyem tanky support al mundo leona rammus vb
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.