Şimdi Ara

bronz hesabı bırakıp yeni hesap açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye server ında Bronz olmak nedir pekçoğumuz yakından biliyoruz benim hesabım 2 yıl önce oyuna başladığımda açmıştım o zaman işi dalgasına vuruyordum dereceli elo m çok düşmüştü şimdi 72 tane hero açık ama elom hala çok düşük mesela 10 oyundan 5 ni aldım sezon başlangıcı beni bronz 3 e attı ve doğal olarak çıkamıyorum diğer arkadaşların sayesinde sizce 15 level olan bi hesaptanmı devam edeyim ranked maçlarına dikkat ederek yoksa bununla mı devam edeyim.. normal oyundan bile zevk almıyorum takımıma düşen adamlardan dolayı elom düşük diye.. siz olsanız napardınız ?

• Jetta ile gezerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

Jetta ile gezerdim.

gel beraber gezelim kardeşim
  • legolas01x kullanıcısına yanıt
    adana çok uzak
  • ordan yükseği hakediyorsan rahatça çıkarsın zaten çıkamıyorsan orada olmayı hakediyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1

ordan yükseği hakediyorsan rahatça çıkarsın zaten çıkamıyorsan orada olmayı hakediyorsundur.

bireysel bir oyunmu buda hakkediyorsan çıkarsın diyorsun .
  • at 300tl dia yapim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

at 300tl dia yapim

Sen at 300 seni challenger yapim tobe tobe saka bi yana 1000 elohell de bronzdan cikip diamond yapabilene 300 degil 500 de atilir gerci bronzdan cikinca is kolaylasiyor cunku en zor kume bronz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas01x

quote:

at 300tl dia yapim

Sen at 300 seni challenger yapim tobe tobe saka bi yana 1000 elohell de bronzdan cikip diamond yapabilene 300 degil 500 de atilir gerci bronzdan cikinca is kolaylasiyor cunku en zor kume bronz ..

Kardesim inan bana silver daha kotu.10da 6ile bronz4 basladim.Bir haftada silver 5ciktim.Kazanma oranim yuzde 60 civariydi.Fakat silverdakiler o kadar egolu ki bronzdan ciktiklari icin kendilerini plat saniyorlar.Hareketleri falan gorsen sanki herkes faker.Ben de biktim bu durumdan.Bugun westte 0dan kasmaya basliycam.Son bir not olarak soyluyorum hakkettigum yer silver 1 2 olabilit ama silverr5degil.Oyle oynadan cikarsin demeklr olmuyor gange gittigin laneden sicra alinca bu nasil gang brn afk diyrm adamlar var

• bence 15 lvl hesaptan başlamalısın :) diğer hesabı bana ver ben çıkartırım çekilişe katılmak istiyorum
  • Ver çıkartıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

Ver çıkartıyım

ekle duo girelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

bence 15 lvl hesaptan başlamalısın :) diğer hesabı bana ver ben çıkartırım çekilişe katılmak istiyorum

ne cekilisi Varve ne zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

quote:

quote:

at 300tl dia yapim

Kardesim inan bana silver daha kotu.10da 6ile bronz4 basladim.Bir haftada silver 5ciktim.Kazanma oranim yuzde 60 civariydi.Fakat silverdakiler o kadar egolu ki bronzdan ciktiklari icin kendilerini plat saniyorlar.Hareketleri falan gorsen sanki herkes faker.Ben de biktim bu durumdan.Bugun westte 0dan kasmaya basliycam.Son bir not olarak soyluyorum hakkettigum yer silver 1 2 olabilit ama silverr5degil.Oyle oynadan cikarsin demeklr olmuyor gange gittigin laneden sicra alinca bu nasil gang brn afk diyrm adamlar var

haklisin dostum oyleleri de var ama inan bana oyle hatalar yapiyorlarki oyunun 8.dk sinda insanin ne oynatasi kaliyir ne bisey moral gidince de geri konsantre olamiyorsun ustune bide herkes sovuyor seviye cok asaida altin veya daha yuksekte hic olmazsa adamlar saygili ve onlarin yaptigi hareketler guzel olunca insanin daha vok hevesi geliyor karsi dusman bile.guzel hareket yapsa tebrik etmek gerekiyor bence ama bizde bu yok mesela gang gidiyorum Adc ye kill birakmak icin cok azaltiyorum birakiyorum adc ye adam minyon kesiyor kuleye yaklasmis diye boyle miluonlarca sey var .. Senin kume ne su an da pmden yaz duo gireliolm silver veya bronzsan ..

• Beyler kimse 30 a devam et smurfu bosver vs diye bi aciklama.yapmamis yokmu tavsiyesi olan ?

• legolas01x kullanıcısına yanıt
    diğer hesaba geçsen o hesabının bu hesabından yüksek olacağını mı düşünüyorsun ? Eğer öyle düşünüyorsan o hesabını kasmaya bak, fakat bu hesabınlada oyunu öğrenmeye devam et

daha ne diyim ki
  • Şu serverda zaten bronz olmayı haketmiyorsan her maç 15 20 kill ala ala güle oynaya çıkıyorsun golda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Certain18

Şu serverda zaten bronz olmayı haketmiyorsan her maç 15 20 kill ala ala güle oynaya çıkıyorsun golda

sen hiç bronz 4 ten gold a çıktınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

diğer hesaba geçsen o hesabının bu hesabından yüksek olacağını mı düşünüyorsun ? Eğer öyle düşünüyorsan o hesabını kasmaya bak, fakat bu hesabınlada oyunu öğrenmeye devam et

daha ne diyim ki

şöyle düşünüyorum bu hesapta elo m sıfırlanacak gizli elo dedikleri olay varmış birde bu da sıfır olacak yani rankedda yüksek küme li bir arkadaşla duo girip kümemi belirlemek daha kolay olur diye düşünüyorum yanılıyormuyum?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Certain18

Şu serverda zaten bronz olmayı haketmiyorsan her maç 15 20 kill ala ala güle oynaya çıkıyorsun golda

sen hiç bronz 4 ten gold a çıktınmı ?

Trollemek için arkadaştan aldığım bronz 5 hesabı silver 2 yaptım şuan trolleyerek ve hero deneyerek ve silver2 den golda çıkarmak ciddi oynarsam 1 günümü alır diye düşünüyorum. Ha kendimde çok aman aman bir player olduğumu düşünmüyorum ligim plat3 vizelerden sonra inşallah diamond yapıcam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.