Şimdi Ara

BROADWAY KULLANICILARI BAKSIN LÜTFEN (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
281.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah rahmet eylesin.bizim de tanıdığın oğlu opelvectra ile kaza yapmıştı...vefat etti...

    quote:

    Orjinalden alıntı: set

    Bi tanıdığım broadway ile yaptığı kaza sonucu ölmüştü. Arabadan 3 ceset çıkarmışlardı...
  • alacağın o opel çok masraf açar...konfora aldanmamak lazım bu tip durumalarda.broadwayi alıp 120km sınırını aşmadan kullanmak lazım....ister yerli ister avrupa olsun hatta istersen araba uzaydan gelsin...13 yaşındaki arabanın parçaları değişmek ister...


    quote:

    Orjinalden alıntı: olcaytu

    uçan teneke alma o fiyata 93-94 opeller var onları al derim parça her zaman değişmez birde avrupa arabaların parçaları yerliye göre daha sağlam ve daha çok gidiyor sonuçta aynıya geliyor bilakis tecrübe ile sabittir




  • yeni kasa koltukları uydurulabilir(zaten renault19la aynı koltuk kullanıldı yeni kasalarda) ama bence flash s koltuklarına bak dostum.döşemes iiyi durumda olsun süngerleri önemli değil.sen bile yenileyebilirsin süngerleri...

    quote:

    Orjinalden alıntı: Elbruz

    Konfordan söz açılınca,ben de bu araba ile ilgili bir soru sorayım.Dar ön koltukların yerine çıkmacıdan yeni kasa koltuğu veya 19 koltuğu bulabilir miyiz,ve iki ön koltuk kaça patlar acaba,bilgisi olan var mı?
  • Broadway Şahine göre kat kat üstündür.Adı yeter yafffffffff.2 senedir arkadaş kullanıyoo daha tık dememiş.1995 Model.Ama Şahin Öyle mi?
  • abicim ben 17 yasındayım ama bendede bi broadway var o arabayı tafsiye ederim sana çünkü dag bayır camur dinlemio ne varsa biçip geçio en fazla 160 vurdum onunla ben ve memnunum hemde 1990 model ama güzel araç ve o fiyata bnmkinin 5 katı daha güzel bir araç bulursun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kuikkukku

    selam arkadaslar. yaklasık 8000- 8500 ytl param var ikinci el bir otomobil almayı düsünüyorum. aklımdaki aracta broadway. daha fazla param yok o yüzden lütfen 1000 ytl daha koy sunu al falan demeyelim. bu araclar hakkındaki fikrinizi istiyırum özellikle kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim. az yakmalı parcası ucuz ve satmaya kalktıgımda fazla zarar etmeyecegim bir arac istiyorum. bunun yerine tofas serisi bir arac önermeyin cünkü onları sevmiyorum. ne dersiniz arkadaslar broadway nasıl bir arac?

    kesinlikle broadway 250-300 civarı yakıyormuş babam diyo gerçi ben sürerken benzine dikkat etmemama harbi o paraya alıcağın en iyi araba diyebilirim bir de 97 model al yeni kasa onlar iyi km si 100.000 geçmesin aman dikkat et istersen bizim peder satmayı düşünüyo 97 model 72.000.küsür civarı 9 - 10 milyar arası oke istersen tabi ucuza bağlarım




  • YAW SAÇMALAMAYIN BEEE ADAM BROADWAY HAKKINDA BİLGİ VERİN DİO SİZ GİTMİS YOK TEMPRA YOK TİPO BENCE AMA BROADWAY İİİ ARABA BİZİM 2 KOMSUMDA VAR 1 KOMSUMDADA FLASH 11 TXE VAR AMA BENCE BROADWAY ALCAANA FLASH AL HEMDAHA SPORTİF HEM DAHA GÜZEL HIZ İÇİN BENCE FLASH AL DERİM
  • sana katılıyorum kardes bende renault 11 flash kullanıyorum hem 103 beygir motoru uçuruyo hemde çook ekonomik yakıt yönünden üstelik hackback olduğu için arkası çok geniş broadwayın bagajından büyük bayağı koltukları yatınca arkası ticaret ve mal taşıma için çok elverişli oluyor üstelik euro n-cap testinde dünyada ilk 3.8 yıldız alan arac para olarak ikiside aynı hemen hemen bende flashı öneririm
  • at arabasıda sorunsuz.... ver atına suyla samanı ne sorun cıkarır ne bısey
  • güzel araba al bin bence.. fazla sorun çıkarma sana..
  • GERÇEKTEN İYİ ARABA BENDE VAR SATILIK Bİ TANE 1991 MODEL FÜME LPG'Lİ , KLİMALI KAPORTA ÇOK TEMİZ MASRAFSIZ ORJİNAL FRANSIZ ARAÇ EĞER İLGİLENEN OLURSA CEVAP YAZSIN.

    http://www.araba.com/298558.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgk90 -- 28 Eylül 2006; 15:58:20 >
  • babam 92 den beri ben de 2004 den beri 92 broadway kulanıyoz(ben babamın arabasını kullanıyom). asla sorun yaşamazsın az yakar,çok kaçar(bakımlı ve benzinli bi broadway 170-180 yapar) ,parçası ucuzdur,satması kolaydır. bunun yanında kötü özellikleri de vardır araba çok güvenli değildir kağıt gibi benzetmesi doğrudur çünkü 90'lı yıllarda az yaktıracağız diye kaportayı inceltmişler. zaten bu arabayla 140 dan fazlasını yapma(otobanda 160-170 yapabilirsin) ayrıca 120 den sonra 80 kg olduğu hikayelerine inanma. tofaşın her yürlü arabasına tavsiye ederim. zaten o paraya albileceğin en iyi arabadır. arabayı alırken periyodik bakım defterini iste (km konusunda oynama yapılmış olabilir). üstelik yazın da soğutucuyu açarsan 90-100 civarı hızda camı açmana da gerek kalmaz klimalı gibi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cinuba

    Bİzdede 99 dan bu yana 98 model broadway var RNİ.. şuana kadar araba hiçbir sorun çıkmadı.. araba daha 37 000 de.. çok memnunuz. ama yakında satmayı düşünüyoruz.. tavsiye ederim.. bence benzinli araclar arasında şuanda en az yakanlardan..



    kaça satmayı düşünüyorsunuz aklımda bulunsun belki ben düşünürüm kmsi çok az

    nasıl araba temizmi ne renk fiyat ne düşünüyorsunuz




  • selamlar arkadaşlar. Ben yeni 90 model bir broadway aldım. Bu arabaları ilk kez kullanıyorum 2 sorum var.

    1- Bu arabalar her zaman böyle geç mi çalışır? Özellikle sabahları
    2- Benim arabada 1. vitese geçişte zorluk yaşıyorum özellikle araba tam durmadan 1. vitese geçmiyor. Bu normal midir?
    teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: qntrl

    bizde 93 model spring var.14 yıldır kullanıyoruz.sana her knuda yardımcı olabilirim

    öncelikle parçası ucuz.
    bakımı kolay.

    alacaksan broadway al...
    ama son kasanın rl modelini alma.onalr spring gibidir.düşük donanımlıdır.
    Arkadaşların dediğigibi orta kasa alabilirsin.
    broadway donanım açısından daha iyidir.
    eğerbütçen yetiyosa ve bulabiliyorsan 1.4rni de çok iyi bir çözüm olur...




    bende 93 spring kullanıyorum. koltukları beni çok rahatsız ediyor. siz bir çözüm bulabildiniz mi?
  • kudal;

    koltuktaki sorun tam olarak nerede onu tespit etmelisin.
    eğer kızaklarda sorun varsa değiştirmekten başka yol yok.
    eğer koltuklar deforme olduysa süngerlerini yenilemek yeterli olacaktır.renault9ların koltukları tam vücudu saracak şekilde dizayn edilmiştir.
  • merhaba arkadaişar metinlone nin de dediğii gibi benim araç (broadway rni 98) sabah viteslere girmiyor özellikle 1. vitese arabyı dyrdurmadan girmiyo, sabahları 1. v2. vitese takmak çok ozr oluyo, ustaya götrüdüm bana debriyaj balatası bitmiş dedi, debr,iyaj balatası ve çatal 300 ytl masrafı var dediler ben hala değiştirmedim ne yapsam bilmiypom.
  • debriyaj yokuşlarda filan kaçırıyormu?boş yere masrafa girmeyin.ustalar iş olsun diye ufak bir arızayı büyütebilir.çünkü aracınız daha 98 model.benim 93 model springimde hala orjinal set var ve 165000kmde.kaçırma yok.
    öncelik şanzıman yağını en son ne zaman değiştirdiniz?yeniden değişim yapacaksanız içine bir kutu katkı koyun.
    debriyaj kavrama noktası da önemli.debriyaj ayarı iyi yapılmalı.çok aşağıda kavrıyorsa halıdan dolayı tam basamıyor olabilirsiniz.
    ayrıca şanzımanda küçük bir plastik parça vardır.bu vites geçişleriyle ilgili.ismini bilemiyorum.o parçayı serviste kontrol ettirin.
    ayrıca soğuk havalarda şanzıman yağıda koyulaştığından geçişler bir miktar zor oluyor.
  • Debriyaj biterse vitesler aksine zor gecmez,zaten balata kacirdigi icin daha once birakacagindan daha kolay gecer. Her otomobilde 1.vitese gecme hizi farkli olmakla birlikte belirli bir limiti vardir. Benim renault 12 10 km/h uzerinde 1 e gecmiyor,neredeyse durmam gerekiyor 1 icin.
  • 1. vites hikayesi her arabada olur zaten bu arabalarada 1. vitese düşeceğin bi durum olmaz istesen(biraz da zorlasan) 2. viteste bile kalkar o nedenle onu sorun etme. bir de kışın şanzuman yağı bal gibi olur ama motor biraz ısındığında bu sorun da hallolur biraz fazla yakar ama arabanı iyi ısıtırsan bizim arabaların vites geçişi çerez yemekten daha kolaydır

    sabahları çok geç çalışma işine gelince her lpgli araba yapar onu biraz da sen boğdurursan arabayı geç çalışır ben daha 2. marşa bile ihtiyaç duymadım her zaman tek marşta çalıştı(-17 derecede bile)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adu040 -- 7 Şubat 2007; 1:13:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.