Bildirim
broadway fren arızası acil yardım!! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
quote:
Orijinalden alıntı: ertug0
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
quote:
Orijinalden alıntı: ertug0
Arkadaşlar bugün size inanmayaraktan,gidip bauhaustan bi tane mavi renkte olan wd40 marka sprey aldım.ve boş bi arazide önce arka disklere sıkarak denedim.Ve sonuç arabanın durmasında hiç bir problem olmadı,buna güvenerek önlerede sıktım,ve frenleme esnasında araç sağ öne doğru yığıldı ve kaldırıma vurdum.bu bana güzel bir ders oldu.Sonuçlar şu şekilde
B7 kasa passat mı o
Comfortline 1.4 tsi,şuan stepnesini taktık aracın,jant için ise 1025 tl artı kdv gibi bir fatura çıktı önüme,jantı yaptırıp yola devam ederim büyük ihtimalle.Hep derim yine diyorum,benim için teoriden çok gözlem önemlidir,denedim ve gözlemlerim dahilinde balatalara wd40 sıkılmayacağını öğrendim.
1025+ kdv yi bir fakire ihtiyaç sahibine veyahut üniversite öğrencisine yardımda bulunsaydınız daha makul bir gözleme şahit olurdunuz.neyse sağlık olsun.
Hayırsever biriyimdir zaten,kestiğimiz kurbanın derisini türk hava kurumuna ve geri kalan kısmını da kurumlara bağışladım.Böyle işginç olayları deneyim etme fırsatını herzaman değerlendiririm.Bir keresinde de balans kurşunlarını söküp test etmiştim aracı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arka fren merkezlerini degistirince bizde uzun sure sorunsuz olmuştu hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arka fren merkezleri kampananın içinde iki balata pabucunun arasındaki şey ise onlarda değişti. arka frenler güzel tutuyo önler az tuttuğu için arkalar fazla tutuyomuş gibi geliyo sorun ön frenlerde balatalar da yeni -
Arkalari gevsetecek hatta orada oryada bi parça var basıncı ayarlayip boluyor sonra ondeki fren pompasini kontrol edecek.
kaputun altındaki parça mı -
Arabayı her ay bakıma götürseydin bunların hiçbiri olmayabilirdi
bugün 93 model bi broadway kullandım aynı arıza onda da var frene basıyorum önce bi boşluk var aşağıya doru inince tutuyo -
Birisi bana bu konudaki mesajların şaka olduğunu söylesin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X