Şimdi Ara

broadway'e yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bende 2000 model renault broadway 1.4i var bunlarda chip varmı enjeksiyonlu diye biliyorum (tek noktadan) bu araca yapılabilinecek ne war araç 35000'de napalım buna birşey yapmak istiyorum.Ayrıca araca 17 inç jant takmayı düşünüyoruz modifikasyondan önce takalım modifikasyondan sonramı. Birde yapılınca kaç bg olur tork nm olur şu anda fabrika verileri 80bg haberiniz olsunayrıca bunu maliyeti ne olur bize şimdiden teşekkürler

• 17" jant takman performansı düşünür.önce görünümmü yoksa performans mı istiyorsun ona karar vermen gerekir.

Sana tavsiyem,eğer modifiye etmekistiyorsan arabanın öncelikle yol tutuşu ve frenlerinden başla.Sorunsuz bir ön düzen+amortisör+yay+kule gergisi ve iyi bir jant lastik ile bunu sağlayabilirsin.Frenler için pek bir bilgim yok ama yarış arabası olarak kullanılan renault 11lerin fren sistemlerini incelemeni öneririm.

Ayrıca biraz da konfor istiyorsan aracına komple ses yalıtımı yap,yaptır.Halı altına ses emici malzemelerden döşeyebilirsin.Ayrıca kapı içlerine ve torpidonun arka kısmına izolasyon malzemesi kaplat.

Motor için bir bilgim yok,ama chip tuning ile bu motorda çok fazla performans alabileceğini sanmıyorum...

Başka sorularınolursa yardımcı olabilirim.13 yıldır renault9 kullanıyorum...
  • bildiğim kadarıyla bu araçta elektronik beyin yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

bildiğim kadarıyla bu araçta elektronik beyin yok

elektronik beyin var. bizde 94 model broadway var da
  • her arabda beyin vardır ama ,karbüratörlülerde şimdiki arabaların "ecu"su gibi değildir...
  • bu araç tek noktadan enjeksiyonlu renault motoruna sahiptir. beyin vardır. Aracının dış görüşünde modifikasyon yaparsan sana yeterli olur bence mtotr sistemiyle oynama o motor senin aracaına yeter performansı güzel bence
  • ben R11 kullanmıştım 1,4 motor. bence o arabanın motoruna elleme verdiğin paranın karşılığını alabileceğin bir şey elde edemezsin. Dış görünüş sana kalmış istediğini yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne modifiyesi ya broadway'e modifiye edilecek hali yok o arabanın Allah korusun bi yere vurursun motoru güçlendirdim diye kağıt kasa onlar bilirsin
  • aklıma gelmişken ekleme yapayım.motora yüklenebilirsin,örneğin turbo ekleyerek.ama iş sadece turbo eklemekle de kalmayacak.onun içinmotordan bir çok parçanın güçendirilmesi gerekecek.Ayrıca sana tavsiyem illa motorugüçlendirmek istiyorsan,renault 11 turbo modellerini incele.Sana en yakın sistem o arabalardır.Ama bütün bu yaptıklarından sonra bu arabanın son sahibiolmalısın.çünkü satsan değerinde satamazsın,kimsealmak istemez.Araba sadece sana özelolur.İllakiyüklenicem bana özelolsun dersen yarış arabalarından çıkma renault11leri incele.ama yukarıda da dediğim gibi yol tutuşu ve fren olayını iyileştirmen gerekir.
  • o arabaya modifikasyon yapmaya uğraşıp o kadar para harcayacağına sat, git 2000cc bi araba al bi jant koy bi film çek tamamdır.. hem şekil hem performans... bilyosun memlekette 2000cc ikinci el araba piyasası her zaman düşüktür....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.