arkadaslar 95 model araç var babam sonunda bana verdi teyp hoparlör falan taktırmak istiyorum öyle cok büyük ses düzeyinde değilim 4 hoparlör uygun bi teyp yeter gibi geliyor öyle arastırmalarıma göre tridentin bi modeli war 393 mp3 sd kart okuyuculuhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251007&productid=otm251720 bu teybe nasıl hoparlör taktırabilirim sizce almalımıyım önerilerinizi bekliyorum arkadaslar iyi bayramlar.
bak tridentin alınabilecek iki modeli var.birisi 363 d,ğeri 3086 dır.363 modelinin anti şok süresi inanılmaz.sadece 8-10 tur dönüyor cd ikişarkı boyunca duruyor hiç hareket etmiyor.3086 nın ise çıkış gücü harikaa.çift pre out çıkışlı.ve çok güçlü.iki modelden birisini düşün
ya sd cardlı falan usbli öyle bişey düşünüyorum 1gb mmc war zaten ii değilmi bu modeli diğer ikisine mi yönelmeliyim diyosun?
arkadaslar bu arada eski sistem dediğim 8.5 x 2 pioneer marka teyp (kaset çalarlı) 2 tane ne oldugunu bilmediğim kolon war babam ise hala cok güzel iyi demekle yetiniyor bunların üstündeki her şey bana uygundur bu yuzden cokda fazla bişey istemiyorum dogru düzgün bi teyp ile 4 kolon ne önerirsiniz?
sen bilirsin.ridentin dediğin modeli çok arıza yapıyor.1 gb değil bin gb hafıza kartında olsa taş çatlasın içinden 18-20 şarkı dinleniyor.gerisini dinlemiyoruz zaten dediğim modellerden birisini alırsan problem yaşamazsın.
arkadaslar 260 ytlye sony v3800 buldum garantili eskişehirden alayımmı ne dersiniz arkadaslar yarın döncez hemen söylerseniz cok iyi olur iyi akşamlar iyi bayramlar
onun yerine pioneer 2800 MP miydi ne öyle bi modeli var, çok yaygın kullanılan problemsiz bi model, aşağı yukarı dediğin fiyata her yerden bulursun...
kanka rahat ol brodway lara 2 mid atsan 1 milyarlık tesco var gibi ses çıkıyo :) yalıtım on numara
arkadaslar cok büyük bişey istemiyorumda ne yaptırabilirm sizce sağlam ve güzel olması açısından fikirlerinizi bekliyorum
kardeş trıdente bulaşma derim sana tanıdık bildik ses sistemleri yaptır arabana
premmier
mesaj atan herkeze teşekkür ederim sony gt300 aldım 2. el 250 ytl ye 2 tanede jvc 6956 500watt oval hoparlör aldım önlerede 2 tane 13cmlik hoparlör taktırmayı düşünüyorum 2 tane oval hoparlörle zaten deli gibi ses aldım memnunun ses sistemimden artık :D
hayırlı olsun kardeş bende pioneer 2800 pm almayı düşünüyorum güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: jet0n
mesaj atan herkeze teşekkür ederim sony gt300 aldım 2. el 250 ytl ye 2 tanede jvc 6956 500watt oval hoparlör aldım önlerede 2 tane 13cmlik hoparlör taktırmayı düşünüyorum 2 tane oval hoparlörle zaten deli gibi ses aldım memnunun ses sistemimden artık :D
teşekkür ederim arkadasım arkadas demişti 2800 alma falan diye bende o yuzden almadım düşünürsen daha üst modelini düşün derim bulabilirsen tabii pionerin 30mp wardı sanırım onuda düşünebnilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme