Şimdi Ara

Broadcom Peek Driver Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Broadcom 43xx chipleri için windows beta driverı çıkmış kurulumunu bilen var mı?

• Beyler windows altında bu iş için driver hala çıkmamış galiba. beta olarak çıkan driver sadece 4306, 4309, 4301 chipli kartlar içinmiş.
    Linux için driverı mevcut linux bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
    Driverın sitesi
    https://www.berlios.de/software/broadcom-43xx-linux-driver/
    Desteklenen kart listesi
    berlios
    Broadcom 43xx Linux Driver - Kostenlose Treiber Download
    https://www.berlios.de/software/broadcom-43xx-linux-driver//?go=devices

Benim kartım US Robotics MAXg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 11 Kasım 2021; 9:40:13 >

• Yok mu bilgisi olan? US. Robtics MAXg kartla airdump kullanabilen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 11 Kasım 2021; 9:40:36 >
  • Selam,

Driver olması çok bir nlam ifade etmiyor. Bende Linksys WMP54G cihaz var, sürücü problemi olmamasına rağmen, linux altında airodump, kismet tarzı programlarda kullanmak sorun oluyor, ralink yada atheros chipsetli kartlar ile bu işler daha sorunsuz oluyor. Atheros Chipsette (TP-Link TL-WN651G) adı geçen program daha kolay kullanılabiliyor.
  • Kartım iyi aslında linksys de yeni kartında broadcom çip kullanmış çıkış gücü yüksek. sırf bu yüzdende değiştirmek istemiyorum kartı da:(
    Broadcom chiplerde sorun çıkmasının nedeni özel bir sürücünün yazılamaması. Aslında her kart paket toplayabilir ama sürücülerindeki kısıltlama izin vermiyor. Broadcom firması sürücüsü açık kaynak kodlu olmadığı için özel sürücü çıkmıyor malesef. Bu arkadaşlarhttps://www.berlios.de/software/broadcom-43xx-linux-driver/ ters mühendislik ile uğraşıp yazmışlar fakat benim bcm4318 için olan stabil değil. Ne açıdan stabil değil bilmiyorum. format zamanı geldiğinde linux kurup deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 11 Kasım 2021; 9:42:23 >

• Selam,

Format zamanını beklemene gerek yok. LiveCD sürümlerden biri ile deneyebilirsin. Böylece sorunun ne olduğunuda görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Broadcom chipsetli USR'la Windows altında Airodump çalıştırmadım. Knoppix Live CD var içerisinde sürücüler Airodump filan dahil herşey var eMule'dan indirmiştim. Ama onlada çalışmadı.

Pentium M işlemcili Toshiba notebook'um vardı onun dahili wirellessı Atheros chipset hem Windows ta problemsiz çalıştı, hemde Knoppix Live CD ile problemsiz çalıştı.

Anlıyacağın Airodump için Atheros chip set öneriyorlar, ha bak benim USR USB seninki PCI'sa Knoppix Live CD bir dene belki olur.
  • Benimki PCI, ilk önce BackTrack2 ile deneyeceğim. Knoppix ile de denerim. Eğer bi sonuç alırsam haber ederim dh a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 11 Kasım 2021; 9:43:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.