< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haftada 3 gün yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 örnek hiçbir şey ifade etmez ayrıca kamera arkasında neler döndüğünü bilemezsin. belki arada başka programlar yapıyor , belki anabolik alıyor. benim salonda split yapıp 3-4 yılda yarışmaya katılacak seviyelere gelen bir sürü kişi var. 1 tane tr derecesi olan arkadaşım bile var salonda bunlar hep split yapan insanlar. mesela p.tesi göğüs önkol - salı omuz arkakol vs vs şeklinde. bro split dediğine baktım , tek bölge çalışıp bırakmayı diyorsun galiba. benim dediğim o değil @Avanguardia |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 3 Haziran 2021; 20:51:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@Avanguardia bu arkadaşın mantığına benziyor ben 1 göğüs önkol 2 omuz arkakol 2 bacak tek gün 3 kanat önkol bu şekilde ypatım yıllarca |
|
bana göre en iyi program ppl'dir, kişiden kişiye göre değişir tabi. ama tek bölge çalışmak bizim gibi insanlar için yapılacak en son program türü. |
buna itiş çekiş programı deniyor geçmeyi planladığım program bu. Fena durmuyor fakat deadlift, barbell row formların nasıl ? Hatta nerden buldun bunu bilmiyorum ama Güray Hocanın paylaştığı programın neredeyse aynısı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 3 Haziran 2021; 21:59:26 > |
biliyorum bu programı ama bu 5 günlük ve hoca aşırı detaylı bir şekilde anlatıp gözümü korkuttu açıkçası .d,bu programı burada bir arkadaş atmıştı, redditin en popüler ppl programıymış, linkini de atayım açıklamalarıyla; deadlifti hiç yapmadım açıkçası hatta squatı da vücut ağırlığı dışında yapmadım çünkü bende çok hafif bir skalyoz var, bunu tetiklemesinden korktum ama bunlar temel hareketler bi yerde başlamam gerekiyor :// ayrıca ortopediyle görüştüğümde sorun yaratmayacak seviyede olduğunu söylediler yani zaman kaybetmeden bu hareketlere de başlıyıcam. |
|
göğüs 5 hareket arka kol 2 hareket sırt 5 hareket ön kol 2 hareket bacak 4 hareket omuz 4 hareket hepsi 4x12 ve her antreman öncesi barfiks |
Full body... Leg press + leg extension süper set. 4x15 (antrenman öncesi güzel bir testosteron salgılıyoruz) bench press + dumbell fly süper set. 4x10-12 (bu ikili ile göğüsün içinden geçiyoruz) shoulder press + lateral raise süper set 4x12-15 (göğüs calısırken ısınmış olan omuzları bu efsane ikili ile cayır cayır yakıyoruz) face pull 3x15 (arka omuz, dik duruş için önemli, ayrıca sırta da yumusak bir geçiş yapıyoruz) latt puldown + cable row süper set 4x10-12 (benim için antrenmanın en zor kısmı oluyor, ama pes etmek yok) barbell curl + incline dumbell curl süper set 3 ya da 4 set, 10-15 tekrar (antrenmanın en keyifli kısmı da bu... hiç çalışmasanız bile olur aslında. ama o ağır antrenman sonu kolları pumplamak gibisi yok.) skull crusher + cable pushdown süper set 3 ya da 4 set, 10-15 tekrar (isteğe bağlı dips de yapılabilir) (aynı şekilde, tricepsi pumplayıp keyfin dibine vuruyoruz) antrenman sonu mutlaka esneme hareketleri, 3 set plank ve 15-20 dk ortalama tempolu kardiyo. (kaslarda biriken laktik asiti dağıtmak için esneme önemli, plank ile core bolgesini çalıştırıp dayanıklılığımızı artırıyoruz, 15-20 dk kardiyo ile antrenman sonrası güzelce yağ yakımına katkıda bulunuyoruz) bunu yapıp gelişmeyecek kimseyi tanımam, tabii doğru beslenme ve dinlenme ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 3 Haziran 2021; 23:45:30 > |