Şimdi Ara

Britişh Time Sözleşme İptal Etmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1 sene öncesi,3 kurluk ingilizce için bu kursa kayıt yaptırmıştım.
    1.ci Kur eğitimi aldıktan sonra,verilen eğitimin yetersiz olduğunu gördüm ve 2.ci kur için kaydı dondurup,nasıl iptal ederim diye düşünmeye başladım.
    Bana " İstanbul dışına taşınırsanız" ,ya da "Ağır bir hastalığınız olursa" iptal edebilirsiniz dediler.
    Ben de 3 ay önce Giresun'a taşındım.
    Bugün sözleşmeyi iptal etmek için aradığımda bana "12 aylık eğitim süreci dolduğu için iptal edemiyoruz " dediler.
    Uzunca tartıştım ama ısrarla iptal edemeyeceklerini söylediler.
    3 ay önce bana söylenenleri söyledim,"kim ne zaman böyle dedi"diyerek yalanladılar.

Bu paragöz kurumdan nasıl kurtulacağım.İstanbul dışında ikamet ediyorum,Kadıköy'deki kursa Giresun'dan gitme gibi bir fantastik gücüm yok.
    Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu

• Sözleşmenin örneği sende vardır, yoksa onlardan örneğini iste.
    Oradaki maddeleri iyice oku.

Adamlar sözleşmeyle her türlü sıkıştırmış ise seni yapabileceğin tek şey başkasına uygun fiyattan devretmek olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mert969

Elinde sözleşme varsa kaymakamlığa git tüketici hakem heyetine başvur onlar sözleşmeyi inceler oluyorsa halletmeye çalışırlar. Ben de bu hafta içi british english için gidicem hakem heyetine

Sözleşmeyi buldum.Sözleşmede ilk ödeme tarihi olarak 05.12.2012 görünüyor.Ve tanzim tarihi 26.11.2012 görünüyor.
    Yani bana söylenen "eğitim başlayalı 12 ay olduğudan iptal edemezsiniz" lafı etkisiz kalıyor.
    Neler yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevineceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Elinde sözleşme varsa kaymakamlığa git tüketici hakem heyetine başvur onlar sözleşmeyi inceler oluyorsa halletmeye çalışırlar. Ben de bu hafta içi british english için gidicem hakem heyetine

Sözleşmeyi buldum.Sözleşmede ilk ödeme tarihi olarak 05.12.2012 görünüyor.Ve tanzim tarihi 26.11.2012 görünüyor.
    Yani bana söylenen "eğitim başlayalı 12 ay olduğudan iptal edemezsiniz" lafı etkisiz kalıyor.

Yapıcağın iş basit hocam. Bulunduğun ilçedeki kaymakamlık binasının içinde tüketici hakem heyeti bölümü vardır. Elindeki sözleşmeyle heyetin yanına gidiceksin derdini anlatıcaksın böyle böyle oldu diye. Onlar sana yol gösterirler zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Yapıcağın iş basit hocam. Bulunduğun ilçedeki kaymakamlık binasının içinde tüketici hakem heyeti bölümü vardır. Elindeki sözleşmeyle heyetin yanına gidiceksin derdini anlatıcaksın böyle böyle oldu diye. Onlar sana yol gösterirler zaten

MEB na gitmekte yarar var mı ?Yoksa sadece kaymakamlıktaki hakem heyeti mi ilgileniyor.

• Kaymakamlıktaki heyete gitmen gerekiyo

Daha Fazla Göster
  • sözleşme iptali ile ilgili bir madde yoksa tüketici hakem heyetine başvur yada meb e bağlıysa bu kurs orayada şikayet edebilirsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.