Şimdi Ara

Brink, Move ve Kinect'i Desteklemeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    brink6

     
        Move ve Kinect'i deneyen yapımcı firmalardan olumlu yorumlar gelmeye devam ediyor. Splash Damage CEO'su Paul Wedgwood, Move ve Kinect destekli Shooter oyunlarının "harika potensiyeli" olduğunu belirtti. 
     
        Move ve Kinect destekli bir oyun yapmaya pek hevesli görünen Wedgwood, henüz kendilerinin shooter oyunu olan Brink için bu donanımları düşünmediklerini belirtti ve şöyle konuştu:
     
        “Bence bu hareket algılama kontrollerinin harika potensiyeli var. Belki gelecekte bunu düşünürüz, ancak şu anda bunu Brink'e uygulamak gibi bir planımız yok."
     
        Bu Sonbahar'da çıkacağı belirtilen Brink'in Bethesda'dan gelen talihsiz açıklama doğrultusunda çıkış tarihi 2011 Bahar'ına kaydırılmıştı. Shooter sevdalılarının bu oyunda dikkat etmesini öneririm.
     
     
    Röportaj, CVG'den







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.