Parkur parkur diye söylenip durdular, parkurluk mekan yok. Vuruş hissi filanda yok. 2 saat tarıyorsun adamı sanki duvarı tarar gibi. PC optimizasyonu çok kötü. Konsolu bilmem ama PC için kötü bir oyun. Bence bu puanlarda çok fazla. İnceleme için teşekkürler.
Yoruma saygı duyuyorum fakat sanki oyunda başka oyunlarda zevk aldığın oyunlara göre göre kıyaslıyormuşun gibi geldi .
Oysaki benim bu oyunu sevmemdeki en büyük etken oyun olduğunu hissettirmesi ne cod daki nede başka bir oyundaki gerçek çatışma hissini zaten oyun tarzıyla yansıtmıyor . Kolay kolay ölmüyorsun tek kurşunda geberip yatmıyorsun zaten oyununn da bu tip bir iddası yok .Herkesin farklı farklı özellikler seveceğini düşünerek yorumuna saygı duyuyorum ama herkesin beklentisininde farklı olacağını belirtmek istiyorum.
mesela ben cod serirsinde kasılıyorum . Sebebi çok gerçekçi hemen ölüyorsun ayrıca karşımdaki öldürdüğüm görüntünün gerçekliği sebebiyle inceden vijdan da yapıyorum :d
oysa bunda bir anime havası var öldürünce kasılmıyor aksine rahatlıyorsun . Ben oynarken inceden killzone 3 havası sezdim ve oyun başlayınca birkere satınca saatlerce oynuyorsun .
Ama oyunu sevmemdeki en büyük etken oyun olduğunu hissetirmesi .
Dandik oyun. 15 dk. dayanabildim. Vakit kaybı.Crysis , Cod oynadıktan sonra bayıyor. Bulletstorm bile bundan iyi.
Pc'ye kesinlikle bir yama garekli... Yama geldi mi yoksa ?