Şimdi Ara

brid bulaşık tableti 50 li 14.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hayır mağazada 18 lira
  • bunun yıkacağına inanan varmı? gerçek kirli bulaşıklardan bahsediyorum. bazı ablalar abiler önce yıkıyor sonra makineye koyuyor onları elbet yıkar

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • migrosun deterjanını da eurotab firması üretiyordu gayet F/P bir üründü,
    geçenlerde %20 gibi bi indirim vardı her gün bi kaç ürüne indirim kampanyasıydı baktım brid'i de aynı firma üretiyor,
    renkleri farklı sadece,
    kalite aynıdır diye aldım, fakat aynı değilmiş,
    beyaz porselen fincanlardaki çay izlerini dudak izlerini bile çıkarmıyor brid,

ben 3 farklı deterjan kullanıyorum,
    bir tanesi brid (migros tablet) diğeri finish hepsi bir arada max, diğer fairy platinum,

az kirli bulaşıklara market markası orta kirlilere finish,
    çok kirlilere fairy,

fairy alıp çok az kirli bulaşıklarda kullanmak mantıksız oluyor,
    hem ekonomik hem de makineyi tek tip deterjana mahkum etmeyip
    arada şaşırtmak iyi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun 100 adet olanından almıştım a101 den 20 küsür liraydı o zaman. Hiç memnun kalmadık. Bardaklar falan hep mat çıkıyor. Kireç lekesi kalmış gibi. Normalde bim in tabletini kullanırdık. O gayet güzel yıkıyordu. Bardaklar parlak çıkardı en azından.

• Kireç lekesi gibi leke kalıyor kirleri de çıkarmıyor ne bu ne BİM’deki ne de Şok’taki.. Tavsiyem fairy alamıyorsanız bile en azından finish alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A101 den aldim gramaji 16 gram ama bana bayağı ufak gözüktü. Memnun kalmadim, uzun zamandir Fairy Platinium kullanıyorduk ama son zamlardan sonra Pril kullanıyorum. En kötü Pril ile devam edeceğim hem 19 küsür gram. Şuan Migrosta 70 liisi 40 TL

• hacışahiri kesip taplet haline getrip deneyen var mı? ben beceremedim komşum yapıyoo ayrıca arielde sabun rendeleyip katıyo ve gerçekten iyi çıkarıyo Makineyi bozarsın dedim bozulsun artık 6yıldır çalışıyo artık bozulmasıda gerekir dedi :) Ben sabunu daha az katkı maddesi içerdiğinden denemek istiyorum sağlık hesabı
  • realy078 kullanıcısına yanıt
    BULAŞIK için birşey diyemem ama çamaşır makinesinde sabun gereksiz heyecan. sabunlar düşün derecede işe yaramıyor 60 derece falan çalıştırmak gerek . her giysiyi o derece yıkayamazsınız düşük yıkarsanız sabun yapışır kalır. katkısız istiyorsanız sıvı boron deneyebilirsiniz.
    bulaşıkta da sabun atmak riski. çözülmezse bardak çanağa yapışır. sabun katkılı çay içilir sonra
  • 3. Tablet sonrası cam bardaklarin altini lekeli çıkarmaya başladı.Aman diyoruz cam eşyalarınız çöp olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunun bim versiyonunu aldım denemek için. Aynı üretici zaten. Hiç memnun kalmadık. Çok köpürüyor. Makinenin sesi değişiyor çalışırken köpükten dolayı. Ekstra durulama eklediğim halde bulaşıkların üzerinde beyaz lekeler kalıyor. Temizlemesi de iyi değil. Ben tavsiye etmiyorum. Amazon dan pril hepsi bir arada aldım. Kupon ile çok iyi fiyata geldi. Pril gayet iyi. Bunlara para vermeye değmez.

• Hocam Pril in hangisi ? Gold olanmi yoksa yeni cikanmi ? link verebilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam Pril in hangisi ? Gold olanmi yoksa yeni cikanmi ? link verebilirmisiniz ?
    Linkteki ürün, hepsi bir arada extra, biz çok memnunuz bu tabletten.
    Amazon20 kodu ile aldım şu an hala geçerli mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: end76

Linkteki ürün, hepsi bir arada extra, biz çok memnunuz bu tabletten.
    Amazon20 kodu ile aldım şu an hala geçerli mi bilmiyorum.
    https://www.amazon.com.tr/Pril-Hepsi-Arada-Extra-Tablet/dp/B085WNV8V5/ref=pd_ybh_a_3?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=MQ5SJ3MJVB0BJJP9JCMA

Alıntıları Göster
    Hocam Amazon20 kodunu nereye giriyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam Amazon20 kodunu nereye giriyoruz ?

Alıntıları Göster
    Sepette promosyon kodu alanına giriliyor ama şimdi bende denedim düşmedi indirim. Kodun süresi dolmuş sanırım.
    (Bu arada kod 100 TL üzerinde geçerli idi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end76 -- 23 Temmuz 2020; 19:31:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.