Şimdi Ara

Brembo kaliper kapağı takmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
50.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oynamayın abicim yapmayın , pratikte ilgi çekici görüntü kimbilir uygulamada ne sorunlarla dönecek .....

illa renk diyorsan boya gitsin , bir arkadaşın dediği gibi maaliyeti üç beş lirayı bulmayan malzemelere yazık günah dünya para vermeyin , cebinizde kalsın yaşlılıkta ihtiyaç ta açıkta çok olur....
  • Beyler taktırmayı düşünenler Omsa diye aratsın internetten online sipariş hattı var çok yardımcı oluyolar hem fiyatlarda uygun.
  • zamanında cok arastırmıstım guvenlı olmayacagını dusundum vazgectım.
    kımısı dedı kalıperı delıcek kımı dedı tutacak,vs netıce de sakat iş.goruntu on numara ama...
  • bende düşünüyordum ama vazgeçtim belki boyarım.aracım metalik gri sizce hangi renk gider
  • "boş işler"e en güzel örnek..

onun yerine lastiklerinizi falan yenileyin, yol tutuşunuz artsın, verilen para bir işe yarasın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben direk takım fren taktırmayı düşünüyorum performans açısından iyi diyorlar
  • konu hort ama yazayım.ben 30 liraya taktım 4 frenede.imzamda mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

herşey orjinalinde güzeldir..

Tuning in amaci ne ozaman
    1 kisinin dizayn ettigi arabayi kullanmaktansa tuning denilen olayla insanlar kendilerini ifade ederler ve orjinalin disina cikilir...
    Askeriye mi bura hersey tek tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinibaga

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

herşey orjinalinde güzeldir..

Tuning in amaci ne ozaman
    1 kisinin dizayn ettigi arabayi kullanmaktansa tuning denilen olayla insanlar kendilerini ifade ederler ve orjinalin disina cikilir...
    Askeriye mi bura hersey tek tip

canim ulkemde tuning denen seyi oyle yanlis anladilar ki... Amerikada bir kez bile orjinal kalipere brembo sahte kapak takan gormedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.