Şimdi Ara

Breaking point arma 3 sağlık yenilenmesi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ana konuyada yazdım ekran beyazlaşıyor ve titriyor sağlık yenilmesi yapmam lazım bir türlü yere oturmuyorum ve h tuşu aktif değil nasıl yapmam lazım forum lard 1 tuşuna h yi aktif etmem lazım olmuyor yardım ederseniz çok sevinirim ekran beyazlaşıyor ve oynayamiyorum nasıl Yapılıyor yrdım edin saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 28 Ocak 2015; 1:05:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ingilizcesi bu

Healing Custom Command - Ensure that you have a custom control setup for healing. Goto the options menu and in the drop down select custom controls. Bind custom control 1 to a key, I use H for this. Now pressing ‘H’ should sit the player down and a healing icon will appear in the top right of the screen. This doesn’t work if you go into a tree or wall so ensure you can sit down without clipping into any terrain/objects, otherwise the player will stand up. Also sometimes you need to have a weapon equipped as if you have no weapon in hand you sometimes will not sit down and heal.
    Note - Ensure you are not aiming down sights or you will stand up again. Also having a melee weapon equipped usually stops you from sitting down to heal.

Saygılar

• Yok mu cevap

• titreme için ağrı kesici lazım ama oturma tuşunu bende bilmiyorum baya bir beklemen lazım ekranın kanlansın büyük ihtimal kan kaybından ekranın grileşti bir sonraki evre ise yere düşürek 10-15 saniye kör olma ve hiçbir komutu uygulamama ( şoka girmek ) ben böyle durumlarda üzerimde loot yoksa safe ve yüksek bir yere gidip inthar ediyorum sonra gidip kendimi lootluyorum

http://thezombieinfection.com/wiki/index.php?title=Custom_User_Keys

http://thezombieinfection.com/wiki/index.php/Medical_System

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSkull -- 28 Ocak 2015; 16:39:57 >

• Buldum iki kere i tuşuna basılınca oluyor sonunda buldum rahatladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.