Şimdi Ara

Breaking Bad nasıl bir dizidir? Başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsızım ama çoğunlukla olumlu yorumlar okudum. Sizin fikriniz nedir

• Bana kalirsa sorman hata
    Soyle soyleyeyim. Zamaninda ben de baslasam mi baslamasam mi diye cok erteledim izlemeyi. Sonunda bu sene basladim ve bitirdim. Sonra dedimki niye daha once izlememissin su diziyi.
    Soyle bir sey de var. Dizinin begenenleri kadar begenmeyenleri de var. Eger konu hosuna giderse cok sevecegine eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dram dizisi olaylar yavaş gelişiyor ama kesinlikle öneririm.
  • Breaking Bad kurgu ve dram dizisidir. Öncelikle biraz ağır bir dizi olduğunu söyleyelim. Olaylar yavaş cereyan ediyor fakat kendi içinde çok sıkı ve geniş olayları barındırıyor. Bazı ayrıntıları da vardır ki pes doğrusu dedirtiyor insana. Ben hep kendimi Breaking Bad'e uzak görürdüm. Fakat izlemeye başladıktan sonra 1 haftada 5 sezon izledim. Şu an bu diziyi kim izlememişse, çok şanslı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Bana kalirsa sorman hata
    Soyle soyleyeyim. Zamaninda ben de baslasam mi baslamasam mi diye cok erteledim izlemeyi. Sonunda bu sene basladim ve bitirdim. Sonra dedimki niye daha once izlememissin su diziyi.
    Soyle bir sey de var. Dizinin begenenleri kadar begenmeyenleri de var. Eger konu hosuna giderse cok sevecegine eminim.

Başları sıkıcı mı hocam biraz? Yani gittikçe kötüleşir mi iyileşir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

dram dizisi olaylar yavaş gelişiyor ama kesinlikle öneririm.

Tamam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Breaking Bad kurgu ve dram dizisidir. Öncelikle biraz ağır bir dizi olduğunu söyleyelim. Olaylar yavaş cereyan ediyor fakat kendi içinde çok sıkı ve geniş olayları barındırıyor. Bazı ayrıntıları da vardır ki pes doğrusu dedirtiyor insana. Ben hep kendimi Breaking Bad'e uzak görürdüm. Fakat izlemeye başladıktan sonra 1 haftada 5 sezon izledim. Şu an bu diziyi kim izlememişse, çok şanslı..

1 haftada 5 sezon Baya iyi demek ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

quote:

Bana kalirsa sorman hata

Başları sıkıcı mı hocam biraz? Yani gittikçe kötüleşir mi iyileşir mi

Dizi agir islediginden baslarda sıkılma ihtimalin yuksek. Fakat o tempoya alisip kurgunun icine dalarsan senin icin harika bir dizi bile olabilir.

• sıkıcı değil aksine baya sürükleyici. 1 hafta oldu 3x3'teyim. öneririm bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

sıkıcı değil aksine baya sürükleyici. 1 hafta oldu 3x3'teyim. öneririm bende.

İlk bölümünü izledim değişik güzel bir şey gibi hadi bakalım
  • quote:

quote:

Begenmeyenler genelde ilk bolumu begenmezler. Sen begendigine gore gerisi gelecek
    Iyi seyirler

• pişman olmayacaksın dostum.
  • Dostum kurgu çok iyi oyucular çok iyi hele izlemeye başla jessie pinkman karakterinin repliklerine hayran kalacaksın açıkcası dizi genel olarak iyi bazen olaylar yavaş işlesede sonuçlar mükemmel oluyor yani izlemelisin
  • quote:

quote:

quote:

Begenmeyenler genelde ilk bolumu begenmezler. Sen begendigine gore gerisi gelecek
    Iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: HDR

Dostum kurgu çok iyi oyucular çok iyi hele izlemeye başla jessie pinkman karakterinin repliklerine hayran kalacaksın açıkcası dizi genel olarak iyi bazen olaylar yavaş işlesede sonuçlar mükemmel oluyor yani izlemelisin

pek sevmedim pinkman ı ama..

• Basla

• başla yo!

• quote:

quote:

Dostum kurgu çok iyi oyucular çok iyi hele izlemeye başla jessie pinkman karakterinin repliklerine hayran kalacaksın açıkcası dizi genel olarak iyi bazen olaylar yavaş işlesede sonuçlar mükemmel oluyor yani izlemelisin

Baslarda sevmezsin. Ama ilerleyen kisimlarda ona da isinacaksin.
    Iyi seyirler yo!

• @DiCaprio @gangstar69 @Asetil Co A

Başladım yo Herneyse
  • quote:

quote:

quote:

Baslarda sevmezsin. Ama ilerleyen kisimlarda ona da isinacaksin.
    Iyi seyirler yo!

Pinkman reyiz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.